Lediga lägenheter HSBHSB är ett kooperativ som äger och förvaltar runt 1 000 hyreslägenheter i Göteborg. Beståndet återfinns både i centrala delar och stadens ytterområden för att kunna erbjuda något för de flesta bostadssökande.

Hyresrätterna som HSB äger i Göteborg är belägna i: Bö, Stampen, Majorna, Olskroken, Lunden, Kortedala, Kviberg, Kålltorp, Gamlestaden, Tynnered, Centrum, Johanneberg, Lindholmen, Rambergsstaden, Björkekärr, Tuve och Bagaregården.

När en lägenhet blir ledig publiceras den på HSBs hemsida där den kan ansökas. Störst chans att få en lägenhet har personer som är medlemmar och bosparar i HSB, därefter kommer de som är medlemmar som också har förtur. Personer i ålder 18 till 29 år som bosparar har extra förtur till lägenheter med 1-2 rum och kök.

Kontakta HSB
Adress: Sven Hultins plats 2, Göteborg
Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos HSB men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hsb.se/goteborg

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg