1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Göteborg

Bevaka lediga lägenheter i Göteborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Göteborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Göteborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 32 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Tjej på 25 år söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 120 m2 | Maxhyra 9000 kr

Buss förare söker en 4 rum lägenhet i gbg
Sökes: Förstahand | 100 m2 | Maxhyra 10000 kr

Sambopar+son på deltid söker med ljus oh hjärta efter ett hem i Göteborg med omnejd
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Lärare med familj önskar bo i Östra Gbg/ Angered
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 8000 kr

Systemutvecklare söker 1:a alt. 2:a i centrala Göteborg
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Göteborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 26 av 58 | Visa alla

Willhem
En av flera större privata hyresvärdar i Göteborg. Förvaltar lägenheter i Biskopsgården, Annedal, Bergsjön och Tolered. Lediga lägenheter publiceras och söks direkt på Willhems hemsida.

Wallenstam
Wallenstam är en privat fastighetsägare vars bestånd främst hittas i Stockholm, Uppsala och Göteborg. I Göteborg har man fastigheter i flera stadsdelar, både centralt och i utkanten av staden. Lägenheter förmedlas dels via HomeQ men även via hyresvärdens egna bostadskö.

HSB
I Göteborg äger kooperativet HSB cirka 1 000 hyreslägenheter runt om i kommunen. Man har delvis bostäder i centrum men även i utkanten av staden. Sökande som bosparar i HSB har förtur framför medlemmar, som i sin tur har förtur framför övriga sökanden.

Gårdstensbostäder
Det kommunala bostadsbolaget äger och förvaltar hyreslägenheter i Göteborgs stadsdel Gårdsten. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Boplats Göteborg. För att söka en lägenhet via Boplats behöver du först ha registrerat dig på hemsidan.

Poseidon
Göteborgs största hyresvärd med 26 800 lägenheter och 60 000 hyresgäster. Poseidon ägs av Göteborgs stad och förmedlar samtliga sina lägenheter via Boplats Göteborg.

Bostadsbolaget
Bostadsbolaget är en av tre stora kommunala hyresvärdar i Göteborg. I lägenhetsbeståndet finns 24 000 lägenheter. Hyresvärden förmedlar vakanta lägenheter via Boplats Göteborg.Fler privata hyresvärdar i Göteborg


Skandia Fastigheter
Med ett bestånd på 12 000 hyresrätter är Skandia Fastigheter en av landets största hyresvärdar. I Göteborg förvaltar bostadsfastigheter både i centrala staden och dess utkanter. Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Adress: Frölunda Torg,
Telefon: 031-734 35 70
E-post: david.olofsson@skandiafastigheter.se
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Örgryte Bostad
Hyresvärden förvaltar 442 hyreslägenheter i stadsdelen Örgryte i Östra Göteborg. Lägenheterna ligger i området Prästgårdsängen och omfattar både mindre och större bostäder. Hyresvärden har en egen bostadskö men tar för tillfället inte emot nya anmälningar.

Adress: Prästgårdsängen 6, Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.prastgardsangen.se


Botrygg
Privata hyresvärden Botrygg planerar för nyproduktion av 200 hyresrätter i Frihamnen och förvaltar redan idag ungefär lika många hyresrätter i Göteborg. Du kan lämna en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida Botrygg.se

Adress: Fabriksgatan 38-42, Göteborg
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Amhult
Lediga lägenheter från hyresvärden Amhult återfinns inte på Boplats. Amhult har en bostadskölista från vilken nya hyresgäster väljs ut. Amhult förvaltar och bygger nya hyresrätter i Torslanda på Hisingen. Du kan skriva upp dig på kölistan på Amhults hemsida: amhult2.se/projekt/kolista-bostader

Adress: Postflyget 7, Torslanda
Telefon: 031-92 38 35
E-post: info@amhult2.se
Hemsida: www.amhult2.se


Robert Dicksons stiftelse
Bostadsstiftelse där sökande med låg inkomst har förtur till lediga lägenheter. Stiftelsen har hyresrätter i Haga, Johanneberg och Majorna. Vakanta lägenheter syns inte på Boplats utan förmedlas direkt av hyresvärden. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på onsdagar direkt på hyresvärdens hemsida: robertdicksons.se/ledigt-just-nu

Adress: Stampgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-381 64 00
E-post: info@robertdicksons.se
Hemsida: www.robertdicksons.se


Holger Blomstrand Byggnads
Familjeägd hyresvärd i fjärde generation som förvaltar 1 400 hyresrätter i Göteborg. Hyresvärden använder sig inte av Boplats. Som sökande kan du istället registrera dig i hyresvärdens intressebank på deras hemsida.

Adress: Prinsgatan 12, Göteborg
Telefon: 031-704 41 30
E-post: info@holgerblomstrand.se
Hemsida: www.holgerblomstrand.se


BoNära Förvaltning
Mindre bostadsbolag som strävar efter att erbjuda trygga och säkra hyresbostäder i Göteborg. Lägenheterna i beståndet har 1-3 rum och kök. Vanligtvis förmedlas vakanser via Boplats Göteborg men BoNära tar även emot generella intresseanmälningar per mail.

Adress: Lilla Bommen 6, Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Sahlin Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter längsmed Södra vägen, nära Korsvägen och Gothia Towers. Sökande är välkomna att per e-mail skicka en intresseanmälan med rubriken "Lägenhetsansökan". Ange vad du söker, dina kontaktuppgifter samt gärna en referens från tidigare hyresvärd.

Adress: Södra Vägen 53, Göteborg
Telefon: 031-81 53 70
E-post: info@sahlinfastigheter.se
Hemsida: www.sahlinfastigheter.se


Vättersnäs Förvaltning
Privat hyresvärd som har ett bestånd av fastigheter bland annat i Göteborg. Beståndet omfattar hyreslägenheter, kontorsfastigheter och kommersiella lokaler. Lägenheter erbjuds på de populära områdena Johanneberg, Heden, Stampen och Pustervik.

Adress: Pusterviksgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-778 12 70
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Skanses Fastigheter
Privat fastighetsägare med nästan 500 lägenheter i centrala Göteborg. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan på hyresvärdens hemsida och ange önskemål om lägenhetsstorlek, balkong och stadsdel. Hyresvärden väljer nya hyresgäster från sitt register av bostadssökande.

Adress: Smörgatan 30, Göteborg
Telefon: 031 – 773 9515
E-post: ken.bystrom@skansefastigheter.se
Hemsida: www.skansesfastigheter.se


Källfelt Byggnads
Med 1 300 lägenheter i Göteborg är Källfelt en av stadens större privata hyresvärdar. Lägenheterna ligger i stadsdelar som Johanneberg, Majorna och Stampen. All uthyrning av vakanta lägenheter sker via hyresvärdens hemsida.

Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda
Telefon: 031-69 70 00
E-post: info@kallfelt.se
Hemsida: www.kallfelt.se


Västra Linden
Privat hyresvärd som äger fastigheter i Göteborg. Totala beståndet uppgår till cirka 250 lägenheter som återfinns vid Wieselgrensplatsen, Lindholmen, Gamlestan och Kyrkbyn. Storleksmässigt kan du hos Västra Linden hitta lägenheter upp till treor.

Adress: Lindholmsvägen 1, Göteborg
Telefon: 031-22 92 84
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeägd hyresvärd med 1 200 lägenheter på centrala adresser i Göteborg. När Kjellberg Fastigheter söker nya hyresgäster väljer man primärt sökande som kan visa på att de avser bo kvar länge. Som ett familjeägt bostadsbolag önskar man långsiktiga hyresgäster.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-42 84 00
E-post: kundservice@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


Saxborn Fastigheter
Saxborn Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i centrala stadsdelar såsom Vasastaden. Hyresvärden har i flera undersökningar utsetts till Göteborgs bästa hyresvärd/mest nöjda hyresgäster. Saxborn kallar 3 - 10 sökande på varje lägenhetsvisning.
Beståndet förvaltas av Opalen Fastighets Förvaltning AB.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.saxborn.se


Västerstaden
En av Västsveriges största privata hyresvärdar. Förvaltar lägenheter längsmed Avenyn och i Johanneberg samt nyproduktion vid Stampen och i Vasastan. Hyresbeståndet håller hög standard och äldre lägenheter har ofta genomgått renovering när de hyrs ut till en ny hyresgäst.

Adress: Hedåsgatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Ekebo Fastighet
Mindre privatägd hyresvärd med lägenheter på Hisingen och i Majorna. Ekebo Fastigheter förvaltar från små ettor väl lämpade för singelhushåll upp till fyrarumslägenheter lämpade för barnfamiljer.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
Hemsida: www.ekebofastighet.se


Chalmers Studentbostäder
För studerande på Chalmers och Göteborgs Universitet erbjuder denna privata hyresvärd studentbostäder. Bostäderna återfinns på Johanneberg, Lindholmen, Landala, Emilsborg och Guldheden. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida på tisdagar och onsdagar.

Adress: Gibraltargatan 82, Göteborg
Telefon: 031 772 97 00
E-post: info@chalmersstudentbostader.se
Hemsida: www.chalmersstudentbostader.se


Svenska Hus
Svenska Hus är en privat fastighetsägare vars huvudsakliga bestånd i Göteborg består av lokaler för kontor, affärer och industrier. Man förvaltar även ett mindre antal hyreslägenheter på centrala adresser i staden. Fastigheterna byggdes på 1700- och 1800-talet.

Telefon: 010 603 93 00
E-post: goteborg@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Vasakronan
Vasakronan förvaltar framförallt kontors- och butikslokaler men äger även ett antal lägenheter i Göteborg. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Adress: Götgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-743 42 00
E-post: kundservice@vasakronan.se
Hemsida: www.vasakronan.se


Gunnar Lövgren Byggnads
I Göteborg äger och förvaltar Gunnar Lövgren Byggnads bostadsfastigheter på sju adresser i staden. Lägenheter i storlek upp till fem rum och kök finns att hyra, men majoriteten är mindre. Alla bostäder är väl underhållna och håller ett gott skick.

Adress: Kristinehöjdsgatan 10, Göteborg
Telefon: 031 - 17 96 60
E-post: lovgren@glbygg.se
Hemsida: www.glbygg.se