1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Göteborg

Bevaka lediga lägenheter i Göteborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Göteborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Göteborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 41 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Musiklärarpar söker boende i Göteborg
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 10000 kr

Förskollärare
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2

Tjej från småstad
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Familj på 5 personer söker lägenhet tills vidare
Sökes: Förstahand | 85 m2 | Maxhyra 18000 kr

Skötsam 26-årig tjej letar efter långsiktigt boende
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Göteborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 21 av 57 | Visa alla

Willhem
Willhem är en privat hyresvärd med bostäder i Biskopsgården samt Tolered på Hisingen. Du kan se utbudet av vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida: willhem.se/sok-bostad/Goteborg

Wallenstam
Den privata fastighetsägaren Wallenstam förvaltar ett stort lägenhetsbestånd i centrala Göteborg. Lediga lägenheter förmedlas dels via marknadsplatsen HomeQ.se och dels via Boplats Göteborg.

HSB
HSB har en helt egen bostadskö fristående från Boplats och förmedlar själva sina vakanta lägenheter. Är du medlem på HSB.se och mellan 18-29 år har du förtur till hyresvärdens ettor och tvåor.

Gårdstensbostäder
Gårdstensbostäder är ett kommunalt bostadsbolaget som förvaltar 2700 lägenheter i stadsdelen Gårdsten. Eventuellt vakanta lägenheter återfinns på hyresvärdens hemsida Gardstensbostader.se

Poseidon
Göteborgs största hyresvärd med 26 800 lägenheter och 60 000 hyresgäster. Poseidon ägs av Göteborgs stad och förmedlar samtliga sina lägenheter via Boplats Göteborg.

Bostadsbolaget
Bostadsbolaget är en av tre stora kommunala hyresvärdar i Göteborg. I lägenhetsbeståndet finns 24 000 lägenheter. Hyresvärden förmedlar vakanta lägenheter via Boplats Göteborg.Fler privata hyresvärdar i Göteborg


Örgryte Bostad
Örgryte Bostad har en helt egen lägenhetskö fristående från Boplats Göteborg. På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig som sökande för det befintliga beståndet av 442 lägenheter i Östra Göteborg. Örgryte Bostad har som målsättning att genom nyproduktion dubbla sitt bostadsbestånd i Örgryte.

Adress: Prästgårdsängen 6, 412 71 Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.prastgardsangen.se


Botrygg
Privata hyresvärden Botrygg planerar för nyproduktion av 200 hyresrätter i Frihamnen och förvaltar redan idag ungefär lika många hyresrätter i Göteborg. Du kan lämna en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida Botrygg.se

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Amhult
Lediga lägenheter från hyresvärden Amhult återfinns inte på Boplats. Amhult har en bostadskölista från vilken nya hyresgäster väljs ut. Amhult förvaltar och bygger nya hyresrätter i Torslanda på Hisingen. Du kan skriva upp dig på kölistan på Amhults hemsida: amhult2.se/projekt/kolista-bostader

Adress: Postflyget 7, Torslanda
Telefon: 031-92 38 35
E-post: info@amhult2.se
Hemsida: www.amhult2.se


Robert Dicksons stiftelse
Bostadsstiftelse där sökande med låg inkomst har förtur till lediga lägenheter. Stiftelsen har hyresrätter i Haga, Johanneberg och Majorna. Vakanta lägenheter syns inte på Boplats utan förmedlas direkt av hyresvärden. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på onsdagar direkt på hyresvärdens hemsida: robertdicksons.se/ledigt-just-nu

Adress: Stampgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-381 64 00
E-post: info@robertdicksons.se
Hemsida: www.robertdicksons.se


Holger Blomstrand Byggnads
Familjeägd hyresvärd i fjärde generation som förvaltar 1 400 hyresrätter i Göteborg. Hyresvärden använder sig inte av Boplats. Som sökande kan du istället registrera dig i hyresvärdens intressebank på deras hemsida.

Adress: Prinsgatan 12, 413 05 Göteborg
Telefon: 031-704 41 30
E-post: info@holgerblomstrand.se
Hemsida: www.holgerblomstrand.se


BoNära Förvaltning
Är du intresserad av att hyra lägenhet kan du per e-mail skicka en bostadsansökan till BoNära Förvaltning. Har du lämnat en ansökan tar Bonära kontakt med dig om en lägenhet som stämmer med dina önskemål blir ledig. BoNära förvaltar hyresrätter på Hisingen.

Adress: Lilla Bommen 6, 411 04 Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Sahlin Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter längsmed Södra vägen, nära Korsvägen och Gothia Towers. Sökande är välkomna att per e-mail skicka en intresseanmälan med rubriken "Lägenhetsansökan". Ange vad du söker, dina kontaktuppgifter samt gärna en referens från tidigare hyresvärd.

Adress: Södra Vägen 53, 412 54 Göteborg
Telefon: 031-81 53 70
E-post: info@sahlinfastigheter.se
Hemsida: www.sahlinfastigheter.se


Vättersnäs Förvaltning
Hyresvärden Vättersnäs har lägenheter på centrala adresser kring Heden, Stampen och Pustervik. Hyresvärden genomför löpande renoveringar av lägenhetsbeståndet för att höja standarden för hyresgästerna.

Adress: Pusterviksgatan 15, 403 17 Göteborg
Telefon: 031-7781270
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Skanses Fastigheter
Privat fastighetsägare med nästan 500 lägenheter i centrala Göteborg. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan på hyresvärdens hemsida och ange önskemål om lägenhetsstorlek, balkong och stadsdel. Hyresvärden väljer nya hyresgäster från sitt register av bostadssökande.

Telefon: 031 – 773 9515
Hemsida: www.skansesfastigheter.se


Källfelt Byggnads
Med 1 300 lägenheter i Göteborg är Källfelt en av stadens större privata hyresvärdar. Lägenheterna ligger i stadsdelar som Johanneberg, Majorna och Stampen. All uthyrning av vakanta lägenheter sker via hyresvärdens hemsida.

Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda
Telefon: 031-69 70 00
E-post: info@kallfelt.se
Hemsida: www.kallfelt.se


Västra Linden
Privat fastighetsägare med lägenheter på centrala Hisingen och i Gamlestan. På Hisingen förvaltar man en till trerumslägenheter i stadsdelarna Lindholmen samt Wieselgrensplatsen.

Adress: Lindholmsvägen 1, 417 57 Göteborg
Telefon: 031-229284
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeägd hyresvärd med 1 200 lägenheter på centrala adresser i Göteborg. När Kjellberg Fastigheter söker nya hyresgäster väljer man primärt sökande som kan visa på att de avser bo kvar länge. Som ett familjeägt bostadsbolag önskar man långsiktiga hyresgäster.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-42 84 00
E-post: fastighet@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


Saxborn Fastigheter
Saxborn Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i centrala stadsdelar såsom Vasastaden. Hyresvärden har i flera undersökningar utsetts till Göteborgs bästa hyresvärd/mest nöjda hyresgäster. Saxborn kallar 3 - 10 sökande på varje lägenhetsvisning.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 50
Hemsida: www.saxborn.se


Västerstaden
En av Västsveriges största privata hyresvärdar. Förvaltar lägenheter längsmed Avenyn och i Johanneberg samt nyproduktion vid Stampen och i Vasastan. Hyresbeståndet håller hög standard och äldre lägenheter har ofta genomgått renovering när de hyrs ut till en ny hyresgäst.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Ekebo Fastighet
Mindre privatägd hyresvärd med lägenheter på Hisingen och i Majorna. Ekebo Fastigheter förvaltar från små ettor väl lämpade för singelhushåll upp till fyrarumslägenheter lämpade för barnfamiljer.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
Hemsida: www.ekebofastighet.se