1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Göteborg

Alla lediga lägenheter i Göteborg

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Göteborg. Du kan fritt söka bland de 539 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar förstahand och andrahandskontrakt. Med Hyrabostad.se når du alla privata hyresvärdar i Göteborg.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 58 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Stor familj
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum

Par med fast inkomst söker 3:a eller en större 2:a
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Förskollärare säker boende omgående.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Jurist och ingenjör par söker 2a
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 13000 kr

Systemadministratör söker bostad
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Visar 25 av 57 | Visa alla

Bostadsbolaget
Bostadsbolaget är en av de 3 stora kommunala hyresvärdarna i Göteborg. I lägenhetsbeståndet finns 24 000 lägenheter för uthyrning. Bostadsbolaget kan erbjuda lägenheter i alla stadsdelar av Göteborg.

Willhem
Hos Willhem är det inte din kötid utan istället kvaliteten på din ansökan som avgör om du får erbjudande om förstahandskontrakt. Willhem väljer den sökande som anses mest lämpad som blivande hyresgäst.

Familjebostäder Göteborg
Kommunal hyresvärd med 18 500 lägenheter. För nyproducerade lägenheter har Familjebostäder en egen bostadskö. Möjlighet finns att genomföra lägenhetsbyte med hyresgäster från Familjebostäder.

Stena Fastigheter
Som bostadssökande kan du välja mellan 16 lediga lägenheter hos Stena Fastigheter i Göteborg. Innan en ny hyresgäst flyttar in upprustar hyresvärden ofta lägenheten till nyskick med nytt kök och badrum.

Poseidon
Göteborgs största hyresvärd med 26 800 lägenheter och 60 000 hyresgäster. Poseidon söker idag efter nya hyresgäster till 17 lediga lägenheter. Möjlighet finns även att genomföra lägenhetsbyten.

Wallenstam
Den privata fastighetsägaren Wallenstam kan erbjuda ett stort lägenhetsbestånd på Hisingen och i Östra Göteborg. Längsmed Avenyn och inom Vallgraven har man ett stort utbud av kontorslokaler och enstaka hyreslägenheter.

HSB
Sökande mellan 18 - 29 år har förtur till lediga ettor och tvåor hos HSB för att starta bostadskarriären. Som medlem kan du prenumerera på lediga lägenheter och få e-mail direkt när ett ledigt objekt hos HSB kommer in.

Gårdstensbostäder
Gårdstensbostäder är bostadsbolaget som det är enklast att bli hyresgäst hos i Göteborg. Hyresvärden förvaltar 2 700 lägenheter i Angered. Utmärkt val för dig som snabbt vill hitta ett förstahandskontrakt.Fler privata hyresvärdar i Göteborg


Örgryte Bostad
Örgryte Bostad har en helt egen bostadskö med lägenheter som inte återfinns på Boplats Göteborg. Som bostadssökande kan du ställa dig i kö till 442 hyreslägenheter i Östra Göteborg. Örgryte Bostad planerar även för nyproduktion av hyresrätter med stort behov av att ta in nya hyresgäster.

Adress: Prästgårdsängen 6, 412 71 Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.prastgardsangen.se


Botrygg
Botrygg tar gärna emot intresseanmälningar för kommande nyproduktion av hyreslägenheter i Göteborg. Lämnar du en ansökan tar Botrygg kontakt med dig om en befintlig hyresgäst flyttar ut eller i samband med att nyproducerade hyreslägenheter börjar bli klara.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Bostjärnan
Hyresvärden Bostjärnan förvaltar ett stort utbud av lägenheter i Göteborg. Av Bostjärnans uthyrningspolicy framkommer att hyresvärden väljer den sökande som anses mest lämpad för bostaden. Hos Bostjärnan är det kvalitén på din ansökan och inte kötid som avgör chansen till bostad.

Adress: Spaldingsgatan 15B, 400 22 Göteborg
Telefon: 031-18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Amhult
Lediga lägenheter från hyresvärden Amhult hittar du aldrig på Boplats. Amhult har en egen bostadskölista där nya hyresgäster väljs ut. Amhult förvaltar och bygger nya hyresrätter i Torslanda på Hisingen. Skriv upp dig i bostadskölistan om du vill få lägenhetserbjudanden.

Adress: Postflyget 7, Torslanda
Telefon: 031-92 38 35
E-post: info@amhult2.se
Hemsida: www.amhult2.se


Robert Dicksons stiftelse
Bostadsstiftelse där sökande med låg inkomst har förtur till lediga lägenheter. Stiftelsen har hyresrätter i Haga, Johanneberg och Majorna. Vakanta lägenheter syns aldrig på Boplats utan förmedlas i en helt egen bostadskö. God möjlighet för dig med låg inkomst att få hyreskontrakt.

Adress: Stampgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-381 64 00
E-post: info@robertdicksons.se
Hemsida: www.robertdicksons.se


Holger Blomstrand Byggnads
Familjeägd hyresvärd i fjärde generation som förvaltar 1 400 hyresrätter i Göteborg. Hyresvärden använder sig inte av Boplats. Som sökande registrerar du dig i hyresvärdens intressebank, du kommer då att få e-mail om lediga hyreslägenheter som kan vara av intresse för dig.

Adress: Prinsgatan 12, 413 05 Göteborg
Telefon: 031-704 41 30
E-post: info@holgerblomstrand.se
Hemsida: www.holgerblomstrand.se


BoNära Förvaltning
Är du intresserad av att hyra lägenhet kan du per e-mail skicka en bostadsansökan till BoNära Förvaltning. Har du lämnat en ansökan tar Bonära kontakt med dig när en lägenhet som stämmer med dina önskemål blir ledig. BoNära förvaltar hyresrätter på Hisingen.

Adress: Lilla Bommen 6, 411 04 Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Bror Johansson & Co
Hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i Lunden. Vill du hyra bostad är du välkommen att komma förbi kontoret och fylla i en intresseanmälan samt presentera dig personligen. Mer än 98 % av hyresvärdens hyresgäster är nöjda med sitt boende.

Adress: Karlagatan 18, 416 61 Göteborg
Telefon: 031-707 77 60
E-post: kontoret@brorjohansson.se
Hemsida: www.brorjohansson.se


Sahlin Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter längsmed Södra vägen, nära Korsvägen och Gothia Towers. Sökande är välkomna att per e-mail skicka en intresseanmälan med rubriken "Lägenhetsansökan". Ange vad du söker, dina kontaktuppgifter samt gärna en referens från tidigare hyresvärd.

Adress: Södra Vägen 53, 412 54 Göteborg
Telefon: 031-81 53 70
E-post: info@sahlinfastigheter.se
Hemsida: www.sahlinfastigheter.se


Vättersnäs Förvaltning
Hyresvärden Vättersnäs har lägenheter på centrala adresser kring Heden, Stampen och Pustervik. Hyresvärden genomför löpande renoveringar av lägenhetsbeståndet för att höja standarden för hyresgästerna.

Adress: Pusterviksgatan 15, 403 17 Göteborg
Telefon: 031-7781270
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Skanses Fastigheter
Privat fastighetsägare med nästan 500 lägenheter i centrala Göteborg. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan och ange önskemål om lägenhetsstorlek, balkong och stadsdel. Hyresvärden väljer nya hyresgäster från sitt register av bostadssökande.

Telefon: 031 – 773 9515
Hemsida: www.skansesfastigheter.se


Källfelt Byggnads
Med 1 300 lägenheter i Göteborg är Källfelt en av stadens större privata hyresvärdar. Lägenheterna ligger i stadsdelar som Johanneberg, Majorna och Stampen. All uthyrning av vakanta lägenheter sker via webbuthyrning. Hyresvärdens lediga lägenheter visas inte på Boplats.

Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda
Telefon: 031-69 70 00
E-post: info@kallfelt.se
Hemsida: www.kallfelt.se


Västra Linden
Privat fastighetsägare med lägenheter på centrala Hisingen och i Gamlestan. På Hisingen kan man erbjuda en till trerumslägenheter i stadsdelarna Lindholmen samt Wieselgrensplatsen.

Adress: Lindholmsvägen 1, 417 57 Göteborg
Telefon: 031-229284
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeägd hyresvärd med 1 200 lägenheter på centrala adresser i Göteborg. När Kjellberg Fastigheter söker nya hyresgäster väljer man primärt sökande som kan visa på att de avser bo kvar länge. Som ett familjeägt bostadsbolag önskar man långsiktiga hyresgäster.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-42 84 00
E-post: fastighet@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


Saxborn Fastigheter
Saxborn Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i centrala stadsdelar såsom Vasastaden. Hyresvärden har i flera undersökningar utsetts till Göteborgs bästa hyresvärd/mest nöjda hyresgäster. Saxborn kallar 3 - 10 sökande på varje lägenhetsvisning.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 50
Hemsida: www.saxborn.se


Västerstaden
En av Västsveriges största privata hyresvärdar. Kan erbjuda lägenheter längsmed Avenyn och i Johanneberg samt nyproduktion vid Stampen och i Vasastan. Hyresbeståndet håller hög standard och äldre lägenheter har ofta genomgått renovering när de hyrs ut till en ny hyresgäst.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Ekebo Fastighet
Mindre privatägd hyresvärd med lägenheter på Hisingen och i Majorna. Ekebo Fastigheter kan erbjuda små ettor väl lämpade för singelhushåll upp till fyrarumslägenheter för barnfamiljer.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
Hemsida: www.ekebofastighet.se