Norströmsgatan

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norströmsgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-04-27
Uthyres till: 2022-08-31
HyraHyra:

4590 kr

RumAntal rum:

4 RoK

BoytaBoyta:

8 m2

Beskrivning

Möblerat rum uthyres i minikollektiv i Kålltorp.

KOLLEKTIVET
Här bor Per, Karla och katten Björn.

Per, 30+, är en kreativ filur som bland annat gillar musik, bandy, vin, springa i skogen och att laga rolig vegansk mat. Jobbar som fotograf och jobbar därmed mycket hemma och mycket borta.

Karla, 30+, gillar bland annat segling, dans, yoga, klättring, kallbad och cykling. Hemmapysslar gärna också (baka, göra kombucha, sticka osv). Pluggar sjöentreprenad och studerar i perioder mer hemma vs mer på skolan beroende på kurs.

Björn, 1+, gillar att busa, gosa, charma folk och flörta till sig extra mat om han kan.

Kollektivet finns i bottenvåningen på ett flerfamiljshus. Lägenheten är totalt 90 kvm och ni delar på kök, badrum, hall och vardagsrum med eldstad. Tvättstuga i källaren delas med två hushåll till (våningarna ovanför). Lite förrådsutrymme finns och ute finns trädgård med uteplats och grill samt plats för odling (kollektivet delar på två pallkragar).

RUMMET
Rummet är 8 kvm och är möblerat med säng (120 cm), byrå, fåtölj, vägghylla, spegel och gardiner. I tillägg finns garderobsutrymme i hallen. Hyran är 4590kr/mån inklusive allt. Deposition: 4100 kr.
Rummet är tillgängligt nu och hyrs ut till och med 31 augusti, med möjlighet att därefter ta över rummet.

KÅLLTORP
Här finns bra förbindelser med spårvagn 3 och 5 samt buss 60. Det finns flera restauranger, caféer, bagerier och matbutiker i närområdet. Delsjö naturreservat finns runt knuten med många fina promenadstråk. Närmsta badsjö är Härlanda tjärn.

OM DIG
Vi söker någon som gillar att bo i kollektiv och har någon form av stadig inkomst. Skicka ett PM med lite info om dig själv om du är intresserad av rummet.

Allt gott!
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel