1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Götene

Alla lediga lägenheter i Götene

Söker du bostad i Götene? Här finns många lediga lägenheter för uthyrning. Som bostadssökande har du flera hyresvärdar att välja mellan. Hos oss når du alla fastighetsägare i Götene. Hos den kommunala hyresvärden GöteneBostäder finns nästan alltid lediga lägenheter i Götene. Därutöver finns flera privata hyresvärdar som ofta söker efter nya hyresgäster.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


GöteneBostäder
Kommunala hyresvärden GöteneBostäder kan erbjuda ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Götene och i de närliggande orterna Källby och Lundsbrunn. I Götene har man lägenheter på Fiolgatan, Heldegatan, Hjortgatan, Järnvägsgatan, Lidköpingsvägen, Parkgatan, Vikingagatan och Ågatan.

GöteneBostäder tar ständigt emot nya hyresgäster och har just nu 11 lediga lägenheter i Götene, ett par av dessa lägenheter kan fås med omgående inflyttning. Bland de lediga lägenheterna kan du välja mellan två- till fyrrumslägenheter.

På GöteneBostäder hemsida finns ett ansökningsformulär som du kan fylla i om du vill hyra en specifik lägenhet. Du kan skicka en ansökan för någon av de lediga lägenheter som ligger ute på bolagets hemsida eller skriva en generell ansökan där du berättar i vilket område du vill bo och hur stor lägenhet du söker.Privata hyresvärdar i Götene


Jättadalen Fastighet
Götenes största privata fastighetsägare med bostadslägenheter om 2-4 rum och kök i stadskärnan samt marklägenheter med radhuskänsla i utkanten av orten. Utanför flertalet av fastigheterna finns grönområden där hyresgästerna kan koppla av.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärden Hjälmsäters Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Källby och Hällekis, men kan också erbjuda ett par hyresfastigheter i Götene. I Götene ligger Hjälmsäters lägenheter på Alsborsgatan, Doktorsvägen, och Västra Torsgatan. Fyll i en intresseanmälan på deras hemsida om du vill bli hyresgäst hos Hjälmsäters Fastigheter.

Telefon: 073 530 85 27
E-post: ida@hjelmsater.se
Hemsida: www.hjelmsater.se