1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Götene

Bevaka lediga lägenheter i Götene

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Götene samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Götene. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Götenes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
GöteneBostäder
Det kommunala bostadsbolaget GöteneBostäder äger och förvaltar runt 400 hyresrätter inom kommungränserna. Förutom bostäder i centralorten Götene finns även lägenheter i Källby och Lundsbrunn. Lägenheter kan sökas, efter registrering, på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Götene


Jättadalen Fastighet
Jättadalen Fastighet är en privat fastighetsägare i Götene. De förvaltar runt 160 hyresrätter som är belägna i i centrum eller strax utanför. Om lägenheten inte ligger i markplan nås de vanligen med hiss. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärd med bestånd i Götene, Källby och Hällekis. Förvaltar både villor utanför tätorten och lägenheter i Götene vilket ger dig en rad valmöjligheter. Lägenheterna är upp till treor medan villorna har upp till sex rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 073 530 85 27
E-post: ida@hjelmsater.se
Hemsida: www.hjelmsater.se