1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Götene

Sök lediga lägenheter i Götene

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Götene. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Götene.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

GöteneBostäder
Det kommunala bostadsbolaget GöteneBostäder äger och förvaltar runt 400 hyresrätter inom kommungränserna. Förutom bostäder i centralorten Götene finns även lägenheter i Källby och Lundsbrunn. Lägenheter kan sökas, efter registrering, på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Götene


Jättadalen Fastighet
Jättadalen Fastighet är en privat fastighetsägare i Götene. De förvaltar runt 160 hyresrätter som är belägna i i centrum eller strax utanför. Om lägenheten inte ligger i markplan nås de vanligen med hiss. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärd med bestånd i Götene, Källby och Hällekis. Förvaltar både villor utanför tätorten och lägenheter i Götene vilket ger dig en rad valmöjligheter. Lägenheterna är upp till treor medan villorna har upp till sex rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 073 530 85 27
E-post: ida@hjelmsater.se
Hemsida: www.hjelmsater.se