1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Götene

Alla lediga lägenheter i Götene

Söker du bostad i Götene? Här finns många lediga lägenheter för uthyrning. Som bostadssökande har du flera hyresvärdar att välja mellan. Hos oss når du alla fastighetsägare i Götene. Hos den kommunala hyresvärden GöteneBostäder finns nästan alltid lediga lägenheter i Götene. Därutöver finns flera privata hyresvärdar som ofta söker efter nya hyresgäster.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheter

Hyresvärdar


GöteneBostäder
Kommunala hyresvärden GöteneBostäder kan erbjuda ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Götene och i de närliggande orterna Källby och Lundsbrunn. I Götene har man lägenheter på Fiolgatan, Heldegatan, Hjortgatan, Järnvägsgatan, Lidköpingsvägen, Parkgatan, Vikingagatan och Ågatan.

GöteneBostäder tar ständigt emot nya hyresgäster och har just nu 11 lediga lägenheter i Götene, ett par av dessa lägenheter kan fås med omgående inflyttning. Bland de lediga lägenheterna kan du välja mellan två- till fyrrumslägenheter.

På GöteneBostäder hemsida finns ett ansökningsformulär som du kan fylla i om du vill hyra en specifik lägenhet. Du kan skicka en ansökan för någon av de lediga lägenheter som ligger ute på bolagets hemsida eller skriva en generell ansökan där du berättar i vilket område du vill bo och hur stor lägenhet du söker.

Besöksadress Järnvägsgatan 6, 533 80 Götene
E-post kundservice@gotenebostader.se
Telefon 0511 - 38 62 08
Hemsida www.gotenebostader.se
Privata hyresvärdar i Götene


Jättadalen Fastighet
Privatägda fastighetsbolaget Jättadalen är Götenes största privata hyresvärd med just nu 2 lediga hyresrätter. Jättadalen Fastighet har lägenheter på följande adresser: Annagatan, Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Lidköpingsvägen, Mariestadsvägen, Nygatan, Parkgatan, Skaravägen, Skogsvägen, Torggatan och Vinkelgatan.

E-post info@jattadalen.se
Telefon 0511-599 80
Hemsida www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärden Hjälmsäters Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Källby och Hällekis, men kan också erbjuda ett par hyresfastigheter i Götene. I Götene ligger Hjälmsäters lägenheter på Alsborsgatan, Doktorsvägen, och Västra Torsgatan. Fyll i en intresseanmälan på deras hemsida om du vill bli hyresgäst hos Hjälmsäters Fastigheter.

E-post ida@hjelmsater.se
Telefon 073 530 85 27
Hemsida www.hjelmsater.se