1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Götene

Bevaka lediga lägenheter i Götene

Vi bevakar utbudet av lediga lägenheter i Götene, företrädesvis andrahandsannonser från privatpersoner. Vi visar dig även kontaktuppgifter till ortens hyresvärdar. Din ansökan behöver du själv lämna till respektive uthyrare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


GöteneBostäder
Kommunala hyresvärden GöteneBostäder förvaltar lägenheter i Götene och i de närliggande orterna Källby och Lundsbrunn. I Götene har man lägenheter på Fiolgatan, Heldegatan, Hjortgatan, Järnvägsgatan, Lidköpingsvägen, Parkgatan, Vikingagatan och Ågatan.

GöteneBostäder tar regelbundet in nya hyresgäster. På GöteneBostäders hemsida (www.gotenebostader.se) finns ett ansökningsformulär som du kan fylla i om du vill hyra en specifik lägenhet. Du kan skicka en ansökan för någon av de lediga lägenheter som ligger ute på bolagets hemsida eller skriva en generell ansökan där du berättar i vilket område du vill bo och hur stor lägenhet du söker.Privata hyresvärdar i Götene


Jättadalen Fastighet
Götenes största privata fastighetsägare med bostadslägenheter om 2-4 rum och kök i stadskärnan samt marklägenheter med radhuskänsla i utkanten av orten. Utanför flertalet av fastigheterna finns grönområden där hyresgästerna kan koppla av.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärden Hjälmsäters Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Källby och Hällekis, men kan också erbjuda ett par hyresfastigheter i Götene. I Götene ligger Hjälmsäters lägenheter på Alsborsgatan, Doktorsvägen, och Västra Torsgatan. Fyll i en intresseanmälan på deras hemsida om du vill bli hyresgäst hos Hjälmsäters Fastigheter.

Telefon: 073 530 85 27
E-post: ida@hjelmsater.se
Hemsida: www.hjelmsater.se