1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Götene


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Götene. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Götene som du kan söka förstahandskontrakt hos.

GöteneBostäder
Det kommunala bostadsbolaget GöteneBostäder äger och förvaltar runt 400 hyresrätter inom kommungränserna. Förutom bostäder i centralorten Götene finns även lägenheter i Källby och Lundsbrunn. Lägenheter kan sökas, efter registrering, på hyresvärdens hemsida.

Jättadalen Fastighet
Jättadalen Fastighet är en privat fastighetsägare i Götene. De förvaltar runt 160 hyresrätter som är belägna i i centrum eller strax utanför. Om lägenheten inte ligger i markplan nås de vanligen med hiss. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0511-599 80
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Hjälmsäters Fastigheter
Hyresvärd med bestånd i Götene, Källby och Hällekis. Förvaltar både villor utanför tätorten och lägenheter i Götene vilket ger dig en rad valmöjligheter. Lägenheterna är upp till treor medan villorna har upp till sex rum och kök. Fyll i en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 073 530 85 27
E-post: ida@hjelmsater.se
Hemsida: www.hjelmsater.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Götene utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Götene att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Götene. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Götene?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Götene. Hos oss kan du se listor med alla Götenes hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.