Lediga lägenheter GöteneBostäderGöteneBostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar cirka 400 lägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Götene, Källby och Lundsbrunn. Majoriteten av bostäderna hittas i centralorten Götene.

Personer som fyllt 65 respektive 70 år kan hyra en lägenhet i något av hyresvärdens trygghetsboenden. Det finns ett boende för personer över 70 år och tre stycken för 65+. Lägenheter finns både i markplan och hyreshus.

Vakanta lägenheter publiceras löpande på GöteneBostäders egen hemsida. För att kunna ansöka om en lägenhet behöver du först registrera dig till deras bostadskö. Ett kösystem används vilket innebär att den sökande med flest köpoäng (registrerade dagar) har störst chans att få en lägenhet, under förutsättning att grundkraven är uppfyllda.

Kontakta GöteneBostäder
Adress: Järnvägsgatan 6, Götene
Telefon: 0511 - 38 62 08
E-post: kundservice@gotenebostader.se
Hemsida: www.gotenebostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos GöteneBostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gotenebostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Götene