1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Habo

Bevaka lediga lägenheter i Habo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Habo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Habo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Habos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Habo Bostäder
Habo Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag med lokaler och hyresrätter i Habo. Förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. En variation av bostäder erbjuds och du kan via hyresvärdens hemsida söka lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Habo


Kinhult Förvaltning
Kinhult Förvaltning tillhandahåller hyreslägenheter i Baskarp, Brandstorp, Fagerhult och Furusjö i Habo kommun. Majoriteten av lägenheterna är tvår och treor, men enstaka ettor och fyra erbjuds även. Intresseanmälan finsn att tillgår på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-6046485
E-post: info@kinhultforvaltning.se
Hemsida: www.kinhultforvaltning.se


Skoghs Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hyresrätter i Habo tätort. Lägenheterna är välskötta och renoveras löpande. I beståndet finns fler bostadsfastigheter. Hyresansökningar tas emot per e-post.

Telefon: 070-660 73 87
E-post: info@skoghsplat.se
Hemsida: www.skoghsplat.se/fastigheter