1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Habo

Bevaka lediga lägenheter i Habo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Habo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Habo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Habos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Habo Bostäder
Habo Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag med lokaler och hyresrätter i Habo. Förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. En variation av bostäder erbjuds och du kan via hyresvärdens hemsida söka lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Habo


Kinhult Förvaltning
Kinhult Förvaltning tillhandahåller hyreslägenheter i Baskarp, Brandstorp, Fagerhult och Furusjö i Habo kommun. Majoriteten av lägenheterna är tvår och treor, men enstaka ettor och fyra erbjuds även. Intresseanmälan finsn att tillgår på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-6046485
E-post: info@kinhultforvaltning.se
Hemsida: www.kinhultforvaltning.se


Skoghs Fastigheter
Familjeföretag som är verksamma inom plåtslageri men erbjuder även ett mindre bestånd av hyresbostäder i Habo. Lägenehterna sköts och renoveras vid behov så här hittar du väl omhändertagna bostäder.

Telefon: 070-660 73 87
E-post: info@skoghsplat.se
Hemsida: www.skoghsplat.se/fastigheter