1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Habo

Sök lediga lägenheter i Habo

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Habo. Du kan fritt söka bland de 2 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Habo.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Habo Bostäder
Habo Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag med lokaler och hyresrätter i Habo. Förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. En variation av bostäder erbjuds och du kan via hyresvärdens hemsida söka lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Habo


Kinhult Förvaltning
Kinhult Förvaltning tillhandahåller hyreslägenheter i Baskarp, Brandstorp, Fagerhult och Furusjö i Habo kommun. Majoriteten av lägenheterna är tvår och treor, men enstaka ettor och fyra erbjuds även. Intresseanmälan finsn att tillgår på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-6046485
E-post: info@kinhultforvaltning.se
Hemsida: www.kinhultforvaltning.se


Skoghs Fastigheter
Familjeföretag som är verksamma inom plåtslageri men erbjuder även ett mindre bestånd av hyresbostäder i Habo. Lägenehterna sköts och renoveras vid behov så här hittar du väl omhändertagna bostäder.

Telefon: 070-660 73 87
E-post: info@skoghsplat.se
Hemsida: www.skoghsplat.se/fastigheter