1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Habo

Bevaka lediga lägenheter i Habo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Habo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Habo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Habos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Habo Bostäder
Kommunens bostadsbolag Habo Bostäder förvaltar 590 lägenheter. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Idag överstiger allmänhetens efterfrågan på bostäder antalet befintliga lägenheter i Habo. Sökande behöver därför ställa sig i bostadskö hos hyresvärden.Privata hyresvärdar i Habo


Kinhult Förvaltning
Kinhult Förvaltning tillhandahåller hyreslägenheter i Baskarp, Brandstorp, Fagerhult och Furusjö i Habo kommun. Majoriteten av lägenheterna är tvår och treor, men enstaka ettor och fyra erbjuds även. Intresseanmälan finsn att tillgår på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-6046485
E-post: info@kinhultforvaltning.se
Hemsida: www.kinhultforvaltning.se


Skoghs Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hyresrätter i Habo tätort. Lägenheterna är välskötta och renoveras löpande. I beståndet finns fler bostadsfastigheter. Hyresansökningar tas emot per e-post.

Telefon: 070-660 73 87
E-post: info@skoghsplat.se
Hemsida: www.skoghsplat.se/fastigheter