1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Habo


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Habo. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Habo som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Habo Bostäder
Habo Bostäder är ett kommunägt bostadsbolag med lokaler och hyresrätter i Habo. Förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. En variation av bostäder erbjuds och du kan via hyresvärdens hemsida söka lediga lägenheter.

Kinhult Förvaltning
Kinhult Förvaltning tillhandahåller hyreslägenheter i Baskarp, Brandstorp, Fagerhult och Furusjö i Habo kommun. Majoriteten av lägenheterna är tvår och treor, men enstaka ettor och fyra erbjuds även. Intresseanmälan finsn att tillgår på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-6046485
E-post: info@kinhultforvaltning.se
Hemsida: www.kinhultforvaltning.se


Skoghs Fastigheter
Familjeföretag som är verksamma inom plåtslageri men erbjuder även ett mindre bestånd av hyresbostäder i Habo. Lägenehterna sköts och renoveras vid behov så här hittar du väl omhändertagna bostäder.

Telefon: 070-660 73 87
E-post: info@skoghsplat.se
Hemsida: www.skoghsplat.se/fastigheterHur hittar jag privata hyresvärdar i Habo utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Habo att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Habo. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Habo?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Habo. Hos oss kan du se listor med alla Habos hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.