1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Bevaka lediga lägenheter i Hallsberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hallsberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hallsberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hallsbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hallbo
Den allmännyttiga bostadsstiftelsen Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse) förvaltar 1500 lägenheter i Hallsberg och i de närliggande orterna Pålsboda, Sköllersta, Vretstorp och Östansjö.

Om du vill ansöka om bostad hos Hallbo behöver du registrera dig som sökande på deras hemsida där du också hittar 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Akka Egendom
Hyresvärden Akka Egendom förvaltar 306 lägenheter i norra Hallsberg. Samtliga lägenheter har tillgång till egen balkong och runt fastigheterna finns stora gräsytor som lämpar sig väl för barnfamiljer. Beståndet omfattar bostäder om 1 till 5 rum och kök.

E-post: hallsberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
På centrala Allégatan, ett stenkast från järnvägsstationen och precis invid lilla torget, förvaltar Gästrike Fastigheter 62 hyreslägenheter, främst tvåor och treor. Samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster har tillgång till ett separat parkeringshus.

E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Hallbergs större privata hyresvärdar med lägenheter på Allégatan, Stortorget samt Västra och Östra Storgatan. På Fredsgatan har Melins även upprustade och renoverade lägenheter. Man tar ofta in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hallsberg.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se