1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Bevaka lediga lägenheter i Hallsberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hallsberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hallsberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hallsbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hallbo
Den allmännyttiga bostadsstiftelsen Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse) förvaltar 1500 lägenheter i Hallsberg och i de närliggande orterna Pålsboda, Sköllersta, Vretstorp och Östansjö.

Om du vill ansöka om bostad hos Hallbo behöver du registrera dig som sökande på deras hemsida där du också hittar lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Akka Egendom
Hyresvärden Akka Egendom förvaltar 306 lägenheter i norra Hallsberg. Samtliga lägenheter har tillgång till egen balkong och runt fastigheterna finns stora gräsytor som lämpar sig väl för barnfamiljer. Beståndet omfattar bostäder om 1 till 5 rum och kök.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: hallsberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
En femvåningsfastighet på Allégatan i Hallsberg förvaltas av Gästrike Fastigheter. Byggnaden omfattar 62 lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor men både mindre och större finns i beståndet. Alla lägenheter större än ettor har egen balkong.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Melins Fastighetsförvaltning
Hyresvärd som förvaltar fastigheter med lägenheter på bägge sidor av bron i Hallsberg. Oavsett vilken storlek på boende du söker kan du hitta det här då Melins bestånd omfattar upp till sexrummare. För att kunna bli hyresgäst behöver du ha fyllt 20 år.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se