1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Alla lediga lägenheter i Hallsberg

I Hallsberg finns ingen allmän bostadskö. Söker du bostad måste du själv anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet till hyresvärdarna på orten. Via oss når du 2 privata hyresvärdar i Hallsberg och det allmännyttiga bostadsbolaget. Ansök om lägenhet hos alla dessa hyresvärdar om du vill vara säker på att få hyra bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Lokförarstudent på 25 år söker boende i Örebro eller Hallsberg
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Hallbo
Den allmännyttiga bostadsstiftelsen Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse) har 1 500 lägenheter i Hallberg och i de närliggande orterna Pålsboda, Sköllersta, Vretstorp och Östansjö.

Alla som vill hyra en lägenhet i Hallsberg bör lämna en ansökan till Hallbo då denna hyresvärd förvaltar majoriteten av alla lägenheter på orten.

Just nu söker Hallbo nya hyresgäster till lediga lägenheter på samtliga sina bostadsorter.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Hagaby Förvaltning
Lägenheter på Allégatan, Esplanaden och Östra Storgatan i Hallsberg. I regel söker man alltid efter en eller två nya hyresgäster till någon av sina lägenheter. Du kan skicka en intresseansökan om du vill hyra bostad.

Adress: Rudbecksgatan 37, 702 11 Örebro
Telefon: 019 - 10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Hallbergs större privata hyresvärdar med lägenheter på Allégatan, Stortorget samt Västra och Östra Storgatan. På Fredsgatan har Melins även upprustade och renoverade lägenheter. Man tar ofta in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hallsberg.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se