1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Bevaka lediga lägenheter i Hallsberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hallsberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hallsberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hallsbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hallbo
Den kommunala bostadsstiftelsen Hallbo är största hyresvärden i kommunen med cirka 1 200 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns i Hallsberg, Pålsboda, Sköllersta, Östansjö och Vretstorp. Man hyr även ut lokaler för kommersiella ändamål.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Akka Egendom
I Hallsberg förvaltar Akka Egendom lägenheter på Hardemovägen, Norrgårdsgatan och Nytorgsgatan. Beståndet omfattar 306 stycken lägenheter i storlek från 1-5 rum och kök. På hyresvärdens webbplats kan du fylla i en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: hallsberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
En femvåningsfastighet på Allégatan i Hallsberg förvaltas av Gästrike Fastigheter. Byggnaden omfattar 62 lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor men både mindre och större finns i beståndet. Alla lägenheter större än ettor har egen balkong.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Melins Fastighetsförvaltning
Hyresvärd som förvaltar fastigheter med lägenheter på bägge sidor av bron i Hallsberg. Oavsett vilken storlek på boende du söker kan du hitta det här då Melins bestånd omfattar upp till sexrummare. För att kunna bli hyresgäst behöver du ha fyllt 20 år.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se