1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Alla lediga lägenheter i Hallsberg

Registrera dig som medlem på Hyra Bostad och du får tillgång till ett unikt hyresvärdsregister i Hallsberg. Medlemmar bevakar automatiskt alla inkommande lediga lägenheter från 4 hyresvärdar i Hallsberg och får även möjlighet att presentera sig som bostadssökande för uthyrare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Hallbo
Den allmännyttiga bostadsstiftelsen Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse) har 1 500 lägenheter i Hallberg och i de närliggande orterna Pålsboda, Sköllersta, Vretstorp och Östansjö.

Alla som vill hyra en lägenhet i Hallsberg bör lämna en ansökan till Hallbo då denna hyresvärd förvaltar majoriteten av alla lägenheter på orten.

Just nu söker Hallbo nya hyresgäster till lediga lägenheter på samtliga sina bostadsorter.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Akka Egendom
Hyresvärden Akka Egendom förvaltar 306 lägenheter i norra Hallsberg. Samtliga lägenheter har tillgång till egen balkong och runt fastigheterna finns stora gräsytor som lämpar sig väl för barnfamiljer. Beståndet omfattar bostäder om 1 till 5 rum och kök.

E-post: hallsberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
På centrala Allégatan, ett stenkast från järnvägsstationen och precis invid lilla torget, förvaltar Gästrike Fastigheter 62 hyreslägenheter, främst tvåor och treor. Samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster har tillgång till ett separat parkeringshus.

E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Hallbergs större privata hyresvärdar med lägenheter på Allégatan, Stortorget samt Västra och Östra Storgatan. På Fredsgatan har Melins även upprustade och renoverade lägenheter. Man tar ofta in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hallsberg.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se