1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hallsberg

Alla lediga lägenheter i Hallsberg

I Hallsberg finns ingen allmän bostadskö. Söker du bostad måste du själv anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet till hyresvärdarna på orten. Via oss når du 2 privata hyresvärdar i Hallsberg och det allmännyttiga bostadsbolaget. Ansök om lägenhet hos alla dessa hyresvärdar om du vill vara säker på att få hyra bostad.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Hallbo
Den allmännyttiga bostadsstiftelsen Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse) har 1 500 lägenheter i Hallberg och i de närliggande orterna Pålsboda, Sköllersta, Vretstorp och Östansjö.

Alla som vill hyra en lägenhet i Hallsberg bör lämna en ansökan till Hallbo då denna hyresvärd förvaltar majoriteten av alla lägenheter på orten.

Just nu söker Hallbo nya hyresgäster till lediga lägenheter på samtliga sina bostadsorter.Privata hyresvärdar i Hallsberg


Gästrike Fastigheter
På centrala Allégatan, ett stenkast från järnvägsstationen och precis invid lilla torget, förvaltar Gästrike Fastigheter 62 hyreslägenheter, främst tvåor och treor. Samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster har tillgång till ett separat parkeringshus.

E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Hagaby Förvaltning
Lägenheter på Allégatan, Esplanaden och Östra Storgatan i Hallsberg. I regel söker man alltid efter en eller två nya hyresgäster till någon av sina lägenheter. Du kan skicka en intresseansökan om du vill hyra bostad.

Adress: Rudbecksgatan 37, 702 11 Örebro
Telefon: 019 - 10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Hallbergs större privata hyresvärdar med lägenheter på Allégatan, Stortorget samt Västra och Östra Storgatan. På Fredsgatan har Melins även upprustade och renoverade lägenheter. Man tar ofta in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Hallsberg.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se