1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hallsberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hallsberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hallsberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hallbo
Den kommunala bostadsstiftelsen Hallbo är största hyresvärden i kommunen med cirka 1 200 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns i Hallsberg, Pålsboda, Sköllersta, Östansjö och Vretstorp. Man hyr även ut lokaler för kommersiella ändamål.

Akka Egendom
I Hallsberg förvaltar Akka Egendom lägenheter på Hardemovägen, Norrgårdsgatan och Nytorgsgatan. Beståndet omfattar 306 stycken lägenheter i storlek från 1-5 rum och kök. På hyresvärdens webbplats kan du fylla i en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: hallsberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Gästrike Fastigheter
En femvåningsfastighet på Allégatan i Hallsberg förvaltas av Gästrike Fastigheter. Byggnaden omfattar 62 lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor men både mindre och större finns i beståndet. Alla lägenheter större än ettor har egen balkong.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Melins Fastighetsförvaltning
Hyresvärd som förvaltar fastigheter med lägenheter på bägge sidor av bron i Hallsberg. Oavsett vilken storlek på boende du söker kan du hitta det här då Melins bestånd omfattar upp till sexrummare. För att kunna bli hyresgäst behöver du ha fyllt 20 år.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Hallsberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hallsberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hallsberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hallsberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hallsberg. Hos oss kan du se listor med alla Hallsbergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.