1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hallstahammar


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hallstahammar. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hallstahammar som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hallstahem
Hallstahem är det kommunala bostadsbolaget som i Hallstahammar har ett bestånd på 2 430 hyresrätter och 80 lokaler för kontor och butiker. Här kan du hitta boende oavsett om du är student, ensamstående, har familj eller är äldre och behöver ett anpassat boende.


Hur hittar jag privata hyresvärdar i Hallstahammar utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hallstahammar att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hallstahammar. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hallstahammar?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hallstahammar. Hos oss kan du se listor med alla Hallstahammars hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.