1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Halmstad

Bevaka lediga lägenheter i Halmstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Halmstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Halmstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Soldat söker liten lägenhet i centrala Halmstad
Sökes: Förstahand

Halmstad
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Halmstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
HFAB
Det kommunala bostadsbolaget HFAB erbjuder det största utbudet av bostäder i staden. Det egna beståndet består av 10 000 hyreslägenheter och cirka 300 lokaler. Lägenheterna är belägna i Halmstad likaväl som mindre orter runt om i kommunen.

Cityfastigheter
Samtliga lägenheter hos Cityfastigheter är belägna i den absoluta stadskärnan av Halmstad. Fastigheterna håller hög kvalitet och är eftertraktade bland de hyressökande i Halmstad. Du kan lämna en intresseanmälan på cityfastigheter.eu om du vill hyra lägenhet.

Jana Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar hyresfastigheter i centrala Halmstad. Merparten av Janas bostadsfastigheter ligger på centrala adresser som Kungsgatan och Kaptensgatan. Du som önskar hyra lämnar en intresseanmälan på Jana-fastigheter.se

Willhem
Willhem är en stor privat hyresvärd i Halmstad med totalt 1 200 lägenheter. I beståndet finns moderna och nyrenoverade lägenheter i de centrala stadsdelarna av Halmstad. På hyresvärdens hemsida Willhem.se hittar du 4 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Halmstad


Berlings Fastigheter
Berglins är en stor fastighetsförvaltare med ett flertal hyresrätter i Halmstads stadskärna. Om du skickar in en ansökan och anger önskad lägenhetsstorlek samt en kort personbeskrivning så återkommer Berglins till dig när man har en vakant lägenhet att erbjuda.

Adress: Flygaregatan 25, Halmstad
Telefon: 0735-172 001
Hemsida: www.berlingsfastigheter.se


Bostad Halmstad
Hyresvärd med både studentrum och hyresrätter i Halmstad. Förvaltar ett flertal fastigheter med trädgård utanför dörren vilket för de boende ger känslan av egen tomt/villaliv. Bostäderna ligger i lugna grönområden och är eftertraktade bland barnfamiljer.

Adress: Sofiavägen 3, Halmstad
Telefon: 035-18 81 11
Hemsida: www.bostadhalmstad.se


Capella
Äger hyreslägenheter i Halmstad i storlek 1-4 rum och kök. Capella tillämpar ingen bostadskö då de har låg omsättning på sina lägenheter. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan på Capellas hemsida, desto mer information du lämnar desto bättre anser de.

Adress: Viktoriagatan 12, Halmstad
Telefon: 035 - 10 25 85
E-post: info@capellafastigheter.se
Hemsida: www.capellafastigheter.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Crendo sköter uthyrning av lägenheter åt ett antal fastighetsägare i Halland och Halmstad. Här kan du hyra lägenheter upp till sexrummare så att hela familjen får gott om plats. Majoriteten av bostäderna ligger centralt i staden och håller god standard.

Adress: Skyttevägen 21, Halmstad
Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
I Halmstad förvaltar Derome bostäder i stadsdelen Snöstorp och orten Kvibille. Lägenheterna i Snöstorp byggdes 2018 och har 1,5-4 rum och kök. I Kvibille hittar du radhuslängor med 2-3 rum och kök egen uteplats i markplan.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Franshill
Franshill är en av de större hyresvärdarna i Halmstad med både sekelskifteshus samt moderna hyreshus i stadskärnan. Du kan anmäla intresse för enskilda fastigheter som du finner attraktiva och invänta vakanser. Franshill tar kontakt med dig om lediga objekt kommer in.

Telefon: 010- 455 20 10
E-post: info@franshill.se
Hemsida: www.franshill.se


Fastighetsstaden
Fastighetsstaden förvaltar utöver industri- och affärslokaler även hyreslägenheter. Lägenheterna är belägna i centrala Halmstad med hela stadens utbud utanför dörren. Om du skickar in en intresseanmälan via hyresvärdens hemsida kontaktas du när de har något ledigt.

Adress: Spikgatan 15, Halmstad
Telefon: 035-17 18 70
E-post: info@fastighetsstaden.se
Hemsida: www.fastighetsstaden.se


Foresticus
Foresticus är en mindre privat hyresvärd i Halmstad. Förvaltar 3 fastigheter i staden med hyreslägenheter. På Norra Vägen i centrala Halmstad ligger 11 lägenheter. Resterande 11 ligger på Petersburgsgatan och Sperlingsgatan i ett trivsamt område nära centrum.

Adress: Linnegatan 19F, Halmstad
Telefon: 0707834540
Hemsida: www.foresticus.com


Halmstadbo
Familjeägd hyresvärd som strävar efter att ha goda relationer med alla sina hyresgäster. I beståndet finns 44 lägenheter fördelade mellan ettor till fyror. Lämna en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig per telefon eller e-post om en ledig lägenhet kommer in.

Adress: Industrivägen 19, Halmstad
Telefon: 035-210 000
E-post: info@halmstadbo.com
Hemsida: www.halmstadbo.com


HSB Göta
HSB hyr ut 115 lägenheter i Halmstad. Lägenheterna ligger strax söder om stadskärnan och inom gångavstånd till högskolan. Medlemmar hos HSB har förtur till lediga hyreslägenheter. Registrerar du dig som medlem kan du prenumerera på vakanta lägenheter som matchar dina sökkriterier.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota


HSK Fastigheter
På Krusbärets korridorsboende förvaltar hyresvärden HSK Fastigheter 162 studentrum. Varje studentrum har egen dusch och toalett men de boende delar kök. Bredband ingår i hyran. Ett omöblerat rum kostar 3.600 kr/mån, för möblerade rum ligger månadshyran på 3.900 kr.

Adress: Kristian IV:s väg 3, Halmstad
Telefon: 0707-44 71 15
E-post: kontakt@hskfastigheter.se
Hemsida: www.hskfastigheter.se


Jansson Mark
Hyresvärd med 132 lägenheter på eftertraktade adresser i Halmstad. I beståndet finns bland annat sekelskifteshus vid Norre Katts park nära Norre Port. Som bostadssökande är du välkommen att lämna din intresseanmälan och invänta vakanser hos hyresvärden.

Telefon: 035-17 30 47
E-post: info@janssonmark.se
Hemsida: www.janssonmark.se


Olssons Fastigheter
Privat fastighetsägare som just nu bygger 47 moderna hyreslägenheter i centrum. Beräknad inflyttning sker under februari 2019 och det finns fortfarande ett flertal outhyrda lägenheter som det går att anmäla intresse för.

Adress: Karl XI:s väg 13, Halmstad
Telefon: 035-12 10 80
E-post: info@olssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.olssonsfastigheter.nu


PART Fastighetsförvaltning
På uppdrag åt flera mindre privata hyresvärdar hyr PART Fastighetsförvaltning ut lägenheter i områdena Gamletull, Albinsro och Sporthallsparken. Tänk på att din bostadsansökan behöver uppdateras var sjätte månad för att du skall fortsätta räknas som aktivt sökande.

Adress: Kristinehedsvägen 5, Halmstad
Telefon: 035-295 90 80
E-post: merinfo@partforvaltning.se
Hemsida: www.partforvaltning.se


Påhlsson Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 58 hyresrätter i Halmstad. Bostäderna ligger i centrum och i stadsdelen Nyhem. Du kan skicka en allmän ansökan till info@pahlssonfast.se och berätta om dina önskemål.

Telefon: 0430 - 22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Trema Fastigheter
Trema Fastighets AB äger och hyr främst ut större lägenheter i en central sekelskiftesfastighet i Halmstad. Intresseanmälningar tas endast emot via hemsidan.

Telefon: 0731-020 020
E-post: info@3ma.se
Hemsida: www.3ma.se


Wennerholms Fastighetsförmedling
Fastighetsförmedling med ett brett utbud av hyresrätter i centrala Halmstad. Från bostadsområdet är det nära till Hallandstrafikens busstationer. Utöver befintligt bostadsbestånd i Halmstad bygger Wennerholms just nu 88 hyresrätter i närliggande småorten Frösakull.

Adress: Kungsvägen 35 A, Halmstad
Telefon: 035-313 00
E-post: fredrik@wennerholms.se
Hemsida: www.wennerholms.se


Winsarp Fastigheter
Fastighetsförvaltaren Winsarp har över 300 hyresrätter, i storlek 1 till 5 rum och kök, på centrala adresser i Halmstad. Lägenheterna genomgår fortlöpande underhåll och standardhöjande åtgärder. Hyresgäster kan ställa sig i en separat kö för parkeringsplats.

Telefon: 0511-210 40
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com