1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Halmstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Halmstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Halmstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

HFAB
Det kommunala bostadsbolaget HFAB erbjuder det största utbudet av bostäder i staden. Det egna beståndet består av 10 000 hyreslägenheter och cirka 300 lokaler. Lägenheterna är belägna i Halmstad likaväl som mindre orter runt om i kommunen.

Cityfastigheter
Lokal fastighetsägare som förvaltar fastigheter i Halmstad. Strävar efter att vara det attraktivaste bostadsbolaget i staden. Samtliga fastigheter i beståndet är centralt belägna i staden med restauranger, butiker och service på gångavstånd.

Jana Fastigheter
Jana Fastigheter äger och förvaltar fastigheter i Halmstad och Hyltebruk. Beståndet omfattar både hyreslägenheter och lokaler för industri, butiker och kontor. På hyresvärdens hemsida kan du göra en allmän eller specifik intresseanmälan.

Willhem
Privata hyresvärden Willhem är en av de större fastighetsägarna i Halmstad. Bostäderna är fördelade mellan fem olika områden i staden. Lediga lägenheter kan sökas direkt på Willhems webbplats. Nu söks nya hyresgäster till 17 vakanta lägenheter.

Berlings Fastigheter
Privata hyresvärden Berlings förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Halmstad. Man har bostäder både i hyreshus och hus med villakänsla. Berlings tar emot intresseanmälningar elektroniskt direkt via egna hemsidan, du kontaktas då när de har en bostad för dig.

Adress: Flygaregatan 25, Halmstad
Telefon: 0735-172 001
Hemsida: www.berlingsfastigheter.se


Bostad Halmstad
I Halmstad förvaltar hyresvärden nio fastigheter varav de flesta har en egen mindre trädgård samtidigt som den ligger nära stadens centrum. Fastigheterna är mindre flerfamiljshus med villakänsla. Lägenheterna är trivsamma och håller hög standard.

Adress: Sofiavägen 3, Halmstad
Telefon: 035-18 81 11
Hemsida: www.bostadhalmstad.se


Capella
Äger hyreslägenheter i Halmstad i storlek 1-4 rum och kök. Capella tillämpar ingen bostadskö då de har låg omsättning på sina lägenheter. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan på Capellas hemsida, desto mer information du lämnar desto bättre anser de.

Adress: Viktoriagatan 12, Halmstad
Telefon: 035 - 10 25 85
E-post: info@capellafastigheter.se
Hemsida: www.capellafastigheter.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Crendo sköter uthyrning av lägenheter åt ett antal fastighetsägare i Halland och Halmstad. Här kan du hyra lägenheter upp till sexrummare så att hela familjen får gott om plats. Majoriteten av bostäderna ligger centralt i staden och håller god standard.

Adress: Skyttevägen 21, Halmstad
Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
I Halmstad förvaltar Derome bostäder i stadsdelen Snöstorp och orten Kvibille. Lägenheterna i Snöstorp byggdes 2018 och har 1,5-4 rum och kök. I Kvibille hittar du radhuslängor med 2-3 rum och kök egen uteplats i markplan.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Franshill
Äger och förvaltar fastigheter i södra landet. I den vackra staden Halmstad har man på Gamletullsgatan/Kungsgatan ett bestånd som omfattar 149 hyreslägenheter. Fastigheten har en innergård med grönytor och lekplatser för barn.

Telefon: 010- 455 20 10
E-post: info@franshill.se
Hemsida: www.franshill.se


Foresticus
Foresticus är en mindre privat hyresvärd i Halmstad. Förvaltar 3 fastigheter i staden med hyreslägenheter. På Norra Vägen i centrala Halmstad ligger 11 lägenheter. Resterande 11 ligger på Petersburgsgatan och Sperlingsgatan i ett trivsamt område nära centrum.

Adress: Linnegatan 19F, Halmstad
Telefon: 0707834540
Hemsida: www.foresticus.com


Fastighetsstaden
Fastighetsstaden förvaltar utöver industri- och affärslokaler även hyreslägenheter. Lägenheterna är belägna i centrala Halmstad med hela stadens utbud utanför dörren. Om du skickar in en intresseanmälan via hyresvärdens hemsida kontaktas du när de har något ledigt.

Adress: Spikgatan 15, Halmstad
Telefon: 035-17 18 70
E-post: info@fastighetsstaden.se
Hemsida: www.fastighetsstaden.se


Halmstadbo
Med gångavstånd till Halmstads Stora torg har denna familjeägda hyresvärd hyreslägenheter fördelade mellan fyra fastigheter. Lägenheterna är på 1-4 RoK. Boende för studenter erbjuds i stadens gamla fängelse som sedan 2018 inrymmer 23 moderna studentrum.

Adress: Industrivägen 19, Halmstad
Telefon: 035-210 000
E-post: info@halmstadbo.com
Hemsida: www.halmstadbo.com


HSB Göta
HSB har i Halmstad 115 lägenheter till uthyrning. De är belägna längs Smedjegatan och Maratonvägen. Fastigheterna har två till tre våningar och består av lägenheter i storlek om 2-4 rum och kök. Alla bostäder har balkong alternativt uteplats.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota


HSK Fastigheter
Förvaltar boenden för studenter som ägs av privata fastighetsägare. Du har möjlighet att välja mellan korridorboende där du har eget rum men delar kök med övriga studenter, eller en egen mindre lägenhet på 1-2 rum med kokvrå.

Adress: Kristian IV:s väg 3, Halmstad
Telefon: 0707-44 71 15
E-post: kontakt@hskfastigheter.se
Hemsida: www.hskfastigheter.se


Jansson Mark
Erbjuder ett större utbud av hyreslägenheter i Halmstad. Bostäderna är belägna i allt från mindre flerbostadshus med egen trädgård till sekelskiftes hus med kakelugnar och hög takhöjd i lägenheterna. Bostadssökande välkomnas att skicka in en intresseanmälan.

Telefon: 035-17 30 47
E-post: info@janssonmark.se
Hemsida: www.janssonmark.se


Olssons Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar i Halmstad som förvaltar fastigheter i staden. Man har sju fastigheter innehållandes lägenheter i olika storlekar. Alla byggnader ligger i eller strax utanför Halmstad centrum. Du kan visa ditt intresse för en bostad på hyresvärdens hemsida.

Adress: Karl XI:s väg 13, Halmstad
Telefon: 035-12 10 80
E-post: info@olssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.olssonsfastigheter.nu


PART Fastighetsförvaltning
PART Fastighetsförvaltning ansvarar för uthyrning av flera mindre hyresvärdars lägenheter i Halmstad. Fastigheterna är belägna i följande områden: Gamletull, Albinsro, Sporthallsparken och Åled. Man söker skötsamma hyresgäster med en inkomst 4 gånger större än hyran.

Adress: Kristinehedsvägen 5, Halmstad
Telefon: 035-295 90 80
E-post: merinfo@partforvaltning.se
Hemsida: www.partforvaltning.se


Påhlsson Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter. I Halmstad har hyresvärden 58 hyreslägenheter fördelade mellan två fastigheter, en i stadskärnan och en i stadsdelen Nyhem. Via Påhlssons webbplats kan du elektroniskt skicka in en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0430 - 22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Trema Fastigheter
Förvaltar den kulturmärkta byggnaden i hörnet Brogatan och Skepparegatan i centrala Halmstad. Fastigheten har renoverats flera gånger genom åren och innehåller idag 25 lägenheter och fem lokaler. Här kan du hyra etagelägenhet med balkong över innerstaden.

Telefon: 0731-020 020
E-post: info@3ma.se
Hemsida: www.3ma.se


Wennerholms Fastighetsförmedling
Erbjuder ett brett utbud av hyreslägenheter med gångavstånd till stadskärnan och högskola. Merparten av bostäderna som hyrs ut är renoverade och håller hög standard. Man har lägenheter upp till femrummare. I tätorten Frösakull förvaltas ett mindre bostadsbestånd.

Adress: Kungsvägen 35 A, Halmstad
Telefon: 035-313 00
E-post: fredrik@wennerholms.se
Hemsida: www.wennerholms.se


Winsarp Fastigheter
Winsarp Fastigheter ansvarar för fastighetsförvaltning åt mindre fastighetsägare i Halmstad. Man har lägenheter till uthyrning på centrala adresser som Brogatan och marklägenheter på Lummevägen i utkanten av staden. Bostäderna omfattar upp till femmor.

Telefon: 0511-210 40
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.comHur hittar jag privata hyresvärdar i Halmstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Halmstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Halmstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Halmstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Halmstad. Hos oss kan du se listor med alla Halmstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.