1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Halmstad

Alla lediga lägenheter i Halmstad

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Halmstad. Du kan fritt söka bland 70 lediga lägenheter som ligger ute för uthyrning i Halmstad. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt. Via oss kan du även ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Halmstad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Hus i Haverdal
Slingervägen 1c
3 rum | 55 m2 | 6000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Kommande student söker bostad i Halmstad
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Yrkeshögskolestudent söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 6000 kr

Lärare söker lägenhet i lugnt område
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 11000 kr

Student söker boende!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Skötsamt par söker boende!
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


HFAB
Kommunala hyresvärden Halmstads Fastigheter är Halmstads största hyresvärd med ett bestånd om 10 000 hyreslägenheter. Hos Halmstad Fastigheter finns alltid lediga lägenheter. Du kan se alla 7 inkomna bostäder i vår lista över lediga lägenheter i Halmstad.

Akelius
Akelius Fastigheter är Halmstads största privata hyresvärd med 1 300 lägenheter för uthyrning. Just nu söker Akelius flera nya hyresgäster. I vår lista över lediga lägenheter i Halmstad hittar du också Akelius alla lediga lägenheter.

Cityfastigheter
Samtliga lägenheter hos Cityfastigheter är belägna i den absoluta stadskärnan av Halmstad. Fastigheterna håller hög kvalitet och är eftertraktade bland de hyressökande i Halmstad. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Jana Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar hyresfastigheter i centrala Halmstad. Merparten av Janas bostadsfastigheter ligger på centrala adresser som Kungsgatan och Kaptensgatan. Du som önskar hyra en lägenhet lämnar en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Halmstad


Fastighetsstaden
I centrala Halmstad förvaltar Fastighetsstaden 300 hyreslägenheter. Bland annat har man 74 lägenheter i en nybyggd bostadsfastighet på Fredriksvallsgatan. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden som du vill hyra så tar Fastighetsstaden kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 035 17 18 70
E-post: info@fastighetsstaden.se
Hemsida: www.fastighetsstaden.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Crendo har lägenheter för uthyrning i Halmstad och de i Halland närliggande orterna Falkenberg, Kungsbacka, Laholm och Varberg. Om du är intresserad av att hyra lägenhet skickar du en kort presentation av dig själv via e-post till Crendo. När Crendo får in lediga lägenheter tar man kontakt med ett par bostadssökande som får komma på visning.

Adress: Fiskaregatan 17, Halmstad
Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Capella
Fastighetsbolaget Capella kan erbjuda hyresrätter om 1-3 rum i de centrala delarna av Halmstad. Capella har ingen egen bostadskö utan alla nya hyresgäster plockas från intresseanmälningar som du som söker bostad kan lämna. Utöver lägenhet kan du även ansöka om att få hyra parkeringsplats.

Adress: Viktoriagatan 12, Halmstad
Telefon: 035 - 10 25 85
E-post: info@capellafastigheter.se
Hemsida: www.capellafastigheter.se


Frilsö
Fastighetsbolaget Frilsö har 88 lägenheter om 2-3 rum och kök för uthyrning på Järnvägsgatan i centrala Halmstad. Lägenheterna är från 58 till 82 kvm. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet hos Frilsö.

Telefon: 035-21 78 00
E-post: kontakt@frilso.se
Hemsida: www.frilso.se


Tage & Söner
Familjeägda bostadsbolaget Tage & Söner äger och förvaltar hyreslägenheter i Halmstad och Varberg. Totalt har man 100 lägenheter för uthyrning. Om du vill anmäla ditt intresse för att hyra bostad fyller du i ett ansökningsformulär.

Adress: Rörkullsvägen 4, Halmstad
Telefon: 035-18 16 50
E-post: info.hst@tageochsoner.se
Hemsida: www.tageochsoner.se


Trema Fastigheter
Trema Fastigheter är ett litet fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på Skepparegatan i centrala Halmstad. Man kan erbjuda 1-4 rumslägenheter i storlek från 23 till 139 kvm. Om du lämnar en intresseanmälan blir du placerad i Tremas bostadskö.

Telefon: 035-530 38
E-post: info@3ma.se
Hemsida: www.3ma.se