1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Halmstad

Bevaka lediga lägenheter i Halmstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Halmstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Halmstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Halmstad
Sökes: Första- & andrahand | 100 m2

Gift par söker 3:a i Halmstad
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Halmstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
HFAB
Kommunala hyresvärden HFAB är Halmstads största hyresvärd med ett bestånd om 10.000 lägenheter. Du kan själv se utbudet av lägenhetsvakanser på hyresvärden hemsida: hfab.se/sv/hitta-ledigt

Cityfastigheter
Samtliga lägenheter hos Cityfastigheter är belägna i den absoluta stadskärnan av Halmstad. Fastigheterna håller hög kvalitet och är eftertraktade bland de hyressökande i Halmstad. Du kan lämna en intresseanmälan på cityfastigheter.eu om du vill hyra lägenhet.

Jana Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar hyresfastigheter i centrala Halmstad. Merparten av Janas bostadsfastigheter ligger på centrala adresser som Kungsgatan och Kaptensgatan. Du som önskar hyra lämnar en intresseanmälan på Jana-fastigheter.se

Willhem
Willhem är en stor privat hyresvärd i Halmstad med totalt 1 200 lägenheter. I beståndet finns moderna och nyrenoverade lägenheter i de centrala stadsdelarna av Halmstad. På hyresvärdens hemsida Willhem.se hittar du 11 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Halmstad


Berlings Fastigheter
Berglins är en stor fastighetsförvaltare med ett flertal hyresrätter i Halmstads stadskärna. Om du skickar in en ansökan och anger önskad lägenhetsstorlek samt en kort personbeskrivning så återkommer Berglins till dig när man har en vakant lägenhet att erbjuda.

Adress: Flygaregatan 25, Halmstad
Telefon: 0735-172 001
Hemsida: www.berlingsfastigheter.se


Bostad Halmstad
Hyresvärd med både studentrum och hyresrätter i Halmstad. Förvaltar ett flertal fastigheter med trädgård utanför dörren vilket för de boende ger känslan av egen tomt/villaliv. Bostäderna ligger i lugna grönområden och är eftertraktade bland barnfamiljer.

Adress: Sofiavägen 3, Halmstad
Telefon: 035-18 81 11
Hemsida: www.bostadhalmstad.se


Capella
Fastighetsbolaget Capella förvaltar hyresrätter om 1-3 rum i de centrala delarna av Halmstad. Capella har ingen egen bostadskö utan alla nya hyresgäster plockas från intresseanmälningar som du kan inlämna till hyresvärden. Utöver lägenhet kan du även ansöka om att få hyra parkeringsplats.

Adress: Viktoriagatan 12, Halmstad
Telefon: 035 - 10 25 85
E-post: info@capellafastigheter.se
Hemsida: www.capellafastigheter.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Crendo har lägenheter för uthyrning i Halmstad och de i Halland närliggande orterna Falkenberg, Kungsbacka, Laholm och Varberg. Om du är intresserad av att hyra lägenhet skickar du en kort presentation av dig själv via e-post till Crendo. När Crendo får in lediga lägenheter tar man kontakt med ett par bostadssökande som får komma på visning.

Adress: Skyttevägen 21, Halmstad
Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Franshill
Franshill är en av de större hyresvärdarna i Halmstad med både sekelskifteshus samt moderna hyreshus i stadskärnan. Du kan anmäla intresse för enskilda fastigheter som du finner attraktiva och invänta vakanser. Franshill tar kontakt med dig om lediga objekt kommer in.

Telefon: 0727-30 18 75
E-post: info@franshill.se
Hemsida: www.franshill.se


Fastighetsstaden
I centrala Halmstad förvaltar Fastighetsstaden 300 hyreslägenheter. Bland annat har man 74 lägenheter i en nybyggd bostadsfastighet på Fredriksvallsgatan. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden som du vill hyra så tar Fastighetsstaden kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Spikgatan 15, Halmstad
Telefon: 035-17 18 70
E-post: info@fastighetsstaden.se
Hemsida: www.fastighetsstaden.se


Halmstadbo
Familjeägd hyresvärd som strävar efter att ha goda relationer med alla sina hyresgäster. I beståndet finns 44 lägenheter fördelade mellan ettor till fyror. Lämna en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig per telefon eller e-post om en ledig lägenhet kommer in.

Adress: Industrivägen 19, Halmstad
Telefon: 035-210 000
E-post: info@halmstadbo.com
Hemsida: www.halmstadbo.com


HSB Göta
HSB hyr ut 115 lägenheter i Halmstad. Lägenheterna ligger strax söder om stadskärnan och inom gångavstånd till högskolan. Medlemmar hos HSB har förtur till lediga hyreslägenheter. Registrerar du dig som medlem kan du prenumerera på vakanta lägenheter som matchar dina sökkriterier.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: info.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota


HSK Fastigheter
På Krusbärets korridorsboende förvaltar hyresvärden HSK Fastigheter 162 studentrum. Varje studentrum har egen dusch och toalett men de boende delar kök. Bredband ingår i hyran. Ett omöblerat rum kostar 3.600 kr/mån, för möblerade rum ligger månadshyran på 3.900 kr.

Adress:  Kristian IV:s väg 3, Halmstad
Telefon: 0707-44 71 15
E-post: kontakt@hskfastigheter.se
Hemsida: www.hskfastigheter.se


Jansson Mark
Hyresvärd med 132 lägenheter på eftertraktade adresser i Halmstad. I beståndet finns bland annat sekelskifteshus vid Norre Katts park nära Norre Port. Som bostadssökande är du välkommen att lämna din intresseanmälan och invänta vakanser hos hyresvärden.

Telefon: 035-17 30 47
E-post: info@janssonmark.se
Hemsida: www.janssonmark.se


Nevsten Fastigheter
I stadsdelen Slottsjorden äger Nevsten Fastigheter 27 hyresrätter, i huvudsak ettor och tvåor. Bostadsområdet är lugnt och trivsamt. Inom gångavstånd till fastigheten ligger flera busstationer.

Telefon: 040–12 64 00
E-post: kontakt@nevstenfastigheter.se
Hemsida: www.nevstenfastigheter.se


Olssons Fastigheter
Privat fastighetsägare som just nu bygger 47 moderna hyreslägenheter i centrum. Beräknad inflyttning sker under februari 2019 och det finns fortfarande ett flertal outhyrda lägenheter som det går att anmäla intresse för.

Adress: Karl XI:s väg 13, Halmstad
Telefon: 035-12 10 80
Hemsida: www.olssonsfastigheter.nu


PART Fastighetsförvaltning
På uppdrag åt flera mindre privata hyresvärdar hyr PART Fastighetsförvaltning ut lägenheter i områdena Gamletull, Albinsro och Sporthallsparken. Tänk på att din bostadsansökan behöver uppdateras var sjätte månad för att du skall fortsätta räknas som aktivt sökande.

Adress: Kristinehedsvägen 5, Halmstad
Telefon: 035-295 90 80
E-post: merinfo@partforvaltning.se
Hemsida: www.partforvaltning.se


Påhlsson Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 58 hyresrätter i Halmstad. Bostäderna ligger i centrum och i stadsdelen Nyhem. Du kan skicka en allmän ansökan till info@pahlssonfast.se och berätta om dina önskemål.

Telefon: 0430 - 22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Tage & Söner
Familjeägda bostadsbolaget Tage & Söner äger och förvaltar hyreslägenheter i Halmstad och Varberg. Totalt har man 100 lägenheter för uthyrning. Om du vill anmäla ditt intresse för att hyra bostad fyller du i ett ansökningsformulär.

Adress: Rörkullsvägen 5, Halmstad
Telefon: 035-18 16 50
E-post: info.hst@tageochsoner.se
Hemsida: www.tageochsoner.se


Trema Fastigheter
Trema Fastighets AB äger och hyr främst ut större lägenheter i en central sekelskiftesfastighet i Halmstad. Intresseanmälningar tas endast emot via hemsidan.

Telefon: 0731-020 020
E-post: info@3ma.se
Hemsida: www.3ma.se


Wennerholms Fastighetsförmedling
Fastighetsförmedling med ett brett utbud av hyresrätter i centrala Halmstad. Från bostadsområdet är det nära till Hallandstrafikens busstationer. Utöver befintligt bostadsbestånd i Halmstad bygger Wennerholms just nu 88 hyresrätter i närliggande småorten Frösakull.

Adress: Kungsvägen 35 A, Halmstad
Telefon: 035-313 00
E-post: fredrik@wennerholms.se
Hemsida: www.wennerholms.se


Winsarp Fastigheter
Fastighetsförvaltaren Winsarp har över 300 hyresrätter, i storlek 1 till 5 rum och kök, på centrala adresser i Halmstad. Lägenheterna genomgår fortlöpande underhåll och standardhöjande åtgärder. Hyresgäster kan ställa sig i en separat kö för parkeringsplats.

Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com