1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Halmstad

Alla lediga lägenheter i Halmstad

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Halmstad. Du kan fritt söka bland 83 lediga lägenheter som ligger ute för uthyrning i Halmstad. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt. Via oss kan du även ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Halmstad.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Lägenhet sökes nära sjukhuset i Halmstad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Äldre dam söker en 2
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

24 åring söker lägenher eller rum.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Par som vill flytta till Halmstad
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 9000 kr

Undersköterska söker 2 eller 3
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


HFAB
Kommunala hyresvärden Halmstads Fastigheter är Halmstads största hyresvärd med ett bestånd om 10 000 hyreslägenheter. Hos Halmstad Fastigheter finns alltid lediga lägenheter. Du kan se alla 20 inkomna bostäder i vår lista över lediga lägenheter i Halmstad.

Cityfastigheter
Samtliga lägenheter hos Cityfastigheter är belägna i den absoluta stadskärnan av Halmstad. Fastigheterna håller hög kvalitet och är eftertraktade bland de hyressökande i Halmstad. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Jana Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som förvaltar hyresfastigheter i centrala Halmstad. Merparten av Janas bostadsfastigheter ligger på centrala adresser som Kungsgatan och Kaptensgatan. Du som önskar hyra en lägenhet lämnar en intresseanmälan.

Willhem
Söker 7 nya hyresgäster till Halmstad. Willhem är en stor privat hyresvärd med totalt 1 200 lägenheter. I beståndet finns moderna och nyrenoverade lägenheter i de centrala stadsdelarna av Halmstad.Fler privata hyresvärdar i Halmstad


Fastighetsstaden
I centrala Halmstad förvaltar Fastighetsstaden 300 hyreslägenheter. Bland annat har man 74 lägenheter i en nybyggd bostadsfastighet på Fredriksvallsgatan. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad storlek på bostaden som du vill hyra så tar Fastighetsstaden kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Spikgatan 15, Halmstad
Telefon: 035-17 18 70
E-post: info@fastighetsstaden.se
Hemsida: www.fastighetsstaden.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Crendo har lägenheter för uthyrning i Halmstad och de i Halland närliggande orterna Falkenberg, Kungsbacka, Laholm och Varberg. Om du är intresserad av att hyra lägenhet skickar du en kort presentation av dig själv via e-post till Crendo. När Crendo får in lediga lägenheter tar man kontakt med ett par bostadssökande som får komma på visning.

Adress: Skyttevägen 21, Halmstad
Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Capella
Fastighetsbolaget Capella kan erbjuda hyresrätter om 1-3 rum i de centrala delarna av Halmstad. Capella har ingen egen bostadskö utan alla nya hyresgäster plockas från intresseanmälningar som du som söker bostad kan lämna. Utöver lägenhet kan du även ansöka om att få hyra parkeringsplats.

Adress: Stationsgatan 30, Halmstad
Telefon: 035 - 10 25 85
E-post: info@capellafastigheter.se
Hemsida: www.capellafastigheter.se


Tage & Söner
Familjeägda bostadsbolaget Tage & Söner äger och förvaltar hyreslägenheter i Halmstad och Varberg. Totalt har man 100 lägenheter för uthyrning. Om du vill anmäla ditt intresse för att hyra bostad fyller du i ett ansökningsformulär.

Adress: Rörkullsvägen 4, Halmstad
Telefon: 035-18 16 50
E-post: info.hst@tageochsoner.se
Hemsida: www.tageochsoner.se


Trema Fastigheter
Trema Fastigheter är ett litet fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på Skepparegatan i centrala Halmstad. Man kan erbjuda 1-4 rumslägenheter i storlek från 23 till 139 kvm. Om du per telefon lämnar en intresseanmälan blir du placerad i Tremas bostadskö.

Telefon: 035-530 38


HSB Göta
HSB hyr ut 115 lägenheter i Halmstad. Lägenheterna ligger strax söder om stadskärnan och inom gångavstånd till högskolan. Medlemmar hos HSB har förtur till lediga hyreslägenheter. Registrerar du dig som medlem kan du prenumerera på vakanta lägenheter som matchar dina sökkriterier.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: info.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota