Information om Cityfastigheter

Cityfastigheter äger några av de mest eftertraktade hyreslägenheterna i Halmstad. Samtliga bostadsfastigheter är lokaliserade till Halmstads stadskärna. Från lägenheterna har du nära tillgång till utelivet och serviceutbudet i centrala Halmstad.

Hos Cityfastigheter är det betydligt svårare att få tag i en ledig lägenhet jämfört med de andra hyresvärdarna i Halmstad och detta beror just på att Cityfastigheter har attraktiva fastigheter på bästa läge i stadskärnan.

Cityfastigheter lägger inte ut lägenheter på nätet då söktrycket är så stort. Om du vill hyra en lägenhet behöver du istället lämna in en intresseanmälan på Cityfastigheter.eu där du beskriver dig själv och vad du söker så detaljerat som möjligt. Din ansökan är giltig under 2 månader och tillåter Cityfastigheter att ta kontakt med dig om det kommer in en ledig lägenhet.

Kontakta Cityfastigheter
Adress: Storgatan 31, Halmstad
Telefon: 035-17 30 70
E-post: kontor@cityfastigheter.eu
Hemsida: www.cityfastigheter.eu

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Cityfastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.cityfastigheter.eu.Visa fler lediga lägenheter i Halmstad