Ostrontorget

Halmstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ostrontorget, Halmstad
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

6459 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

44 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Torghusen ligger i Fyllinge, cirka 5 kilometer från Halmstad centrum. HFAB har byggt 70 välplanerade lägenheter med adress Ostrontorget 1 och Fyllingevägen 78. De allra flesta lägenheterna är 2 rum och kök eller 3 rum och kök, men storlekarna varierar från ettor till fyror. 16 lägenheter är avsedda för dig som ännu inte fyllt 25 år. Våra lägenheter ligger i anslutning till det nya torget, som byggs i Fyllinge. Dessutom ligger Hallarnas köpcentrum bara fem minuter bort, här hittar du apotek, livsmedelsbutik, restauranger och många väletablerade affärskedjor. Du som trivs på cykeln kommer snabbt och smidigt kunna ta dig igenom området på nyanlagda cykelbanor. Du tar dig även smidigt till stranden som ligger några kilometer bort.
I Torghusens lägenheter är standarden hög. Köket har induktionshäll, kyl och frys i vitt utförande, inredning av välkänt varumärke och stänkskydd av kakel. Köksluckor är i en ljusgrå kulör. För rättvisande färg på köksluckor se "Faktisk bild 2 rok" i bildspelet ovan. Diskmaskin ingår, såklart.
Badrummen har både kakel och klinker. Tvättstuga med självdoserande tvättmaskiner och torktumlare återfinns på markplan, med ett lätttillgängligt bokningssystem kopplat till Mina sidor. För dig som hellre vill tvätta i lägenheten finns förberedelse att sätta in egen tvättpelare.
Hyreshöjande val i dessa lägenheter kan göras från och med februari 2037.
Parkeringsplats finns i anslutning till fastigheterna. Lediga platser hyrs via hfab.se
Tänk på att bilderna i annonsen är exempelvisualiseringar som visar olika lägenhetsstorlekar och med olika, inspirerande inredningstips!

Övrig information:
För lägenheterna i Torghusen tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel, som HFAB levererar och mäter. Nedan följer en uppskattad kostnad per månad för detta:
1 rum och kök -  63 kronor varmvatten och 111 kronor hushållsel 2 rum och kök -  95 kronor varmvatten och 169 kronor hushållsel 3 rum och kök - 135 kronor varmvatten och 240 kronor hushållsel  4 rum och kök - 158 kronor varmvatten och 280 kronor hushållsel
Takhöjden i lägenheterna varierar beroende på våningsplan. Takhöjden för Ostrontorget 1 är:
Plan 1:  3,20 m Plan 2:  2,40 m Plan 3:  2,85 m Plan 4:  2,40 m


Lägenheten:Fo Fyllinge
Notering:

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad

Rapportera fel