Information om Willhem

Willhem är en av de största hyresvärdarna i Halmstad och erbjuder ett omfattande utbud av bostäder för uthyrning. Lägenheterna är belägna i följande stadsdelar: Centrum, Furet, Nyhem, Öster och Andersberg. I hyresvärdens bestånd hittas lägenheter i alla storlekar för att passa hyresgästernas behov. Nära Högskolan har studerande möjlighet att hyra speciella studentbostäder.

Hyresvärden renoverar många av sina lägenheter innan nya hyresgäster flyttar in. Detta för att kunna erbjuda bostäder med högsta standard till rimliga hyresnivåer för invånarna.

För att ansöka om en av Willhems fina lägenheter behöver du vara registrerad på deras hemsida. Inget kösystem tillämpas utan hyresvärden gör en helhetsbedömning av de sökande för att välja ut den mest lämpade hyresgästen.

Kontakta Willhem
Adress: Larsfridsvägen 14, Halmstad
Telefon: 035-280 42 50
Hemsida: www.willhem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Willhem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.willhem.seVisa fler lediga lägenheter i Halmstad