1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Haninge

Alla lediga lägenheter i Haninge

I Haninge kommun finns många hyresvärdar som hyr ut lägenheter. Via oss når du alla hyresvärdar - både privata och kommunala - med lägenheter för uthyrning i Dalarö, Handen, Jordbro, Tungelsta, Vendelsö, Västerhaninge och Utö. Bostadsmarknaden i Haninge är svår med få lediga lägenheter och många sökande. Lösningen för dig som söker bostad är att ansöka om boende hos samtliga hyresvärdar för att inte missa någon ledig lägenhet.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Familj söker en 3 i haninge kommun
Sökes: Första- & andrahand

Mamma med 3 st barn söker ett förstahandskontrakt i Haninge
Sökes: Förstahand | 70 m2

Hyresvärdar


Haninge Bostäder
Registrera dig som bostadssökande hos Haninge Bostäder för att lämna ansökningar om att hyra lediga lägenheter och studentbostäder. All lägenhetsförmedling sker direkt via hyresvärdens webbuthyrning.Privata hyresvärdar i Haninge


Proventum
Är du antagen till högskoleutbildning eller till universitetet? Då kan Proventum erbjuda dig ett stort utbud av studentlägenheter i Haninge centrum. Proventum har mestadels ettor men även ett mindre utbud av tvåor och trerumslägenheter.

Adress: Vallagränd 29, 136 39 Handen
Telefon: 08-777 28 10
E-post: info@proventum.se
Hemsida: www.proventum.se


Stena Fastigheter
Privata hyresvärden Stena Fastigheter har lägenheter i tätorten Handen i Haninge kommun. Lägenheterna återfinns på följande adresser: Bragevägen, Eskilsvägen, Idunvägen, Midgårdsvägen, Parkvägen, Poseidons torg, Runstensvägen, Smedvägen, Stationsvägen och Vikingavägen.

Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Telefon: 075 24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


D Carnegie
Hyresvärden D. Carnegie är en stor privat hyresvärd i Sverige med närvaro på många orter. Bolaget har ett stort utbud av lägenheter i Haninge kommun. Vid eventuella frågor kan du ringa till D. Carnegies kontor i Jordbro.

Adress: Södra Jordbrovägen 171, 137 62 Jordbro
Telefon: 08-522 966 00
E-post: info@dcarnegie.se
Hemsida: www.dcarnegie.se