1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Haninge

Alla lediga lägenheter i Haninge

I Haninge kommun finns många hyresvärdar som hyr ut lägenheter. Via oss når du alla hyresvärdar - både privata och kommunala - med lägenheter för uthyrning i Dalarö, Handen, Jordbro, Tungelsta, Vendelsö, Västerhaninge och Utö. Bostadsmarknaden i Haninge är svår med få lediga lägenheter och många sökande. Lösningen för dig som söker bostad är att ansöka om boende hos samtliga hyresvärdar för att inte missa någon ledig lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Par med 3 barn och ett på väg
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2

2 barns far söker lägenhet
Sökes: Förstahand | Maxhyra 11000 kr

Mamma med 3 st barn söker ett förstahandskontrakt i Haninge
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 11000 kr

Litet rum eller lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Haninge Bostäder
Kommunala hyresvärden Haninge Bostäder har ett stort utbud av hyresrätter i följande orter i kommunen: Dalarö, Handen, Jordbro, Tungelsta, Vendelsö, Västerhaninge och Utö. Enbart i tätorten Handen har man 769 lägenheter för uthyrning.Privata hyresvärdar i Haninge


Akelius
Privat fastighetsägare med närvaro i flera Stockholmsförorter och med stark lokal förankring i Haninge. Akelius har lägenheter på Björnvägen, Bokstigen, Fiskarnas gata, Jungfruns gata, Norra kronans gata, Ringvägen, Rådjursvägen och Stenbockens gata i Haninge.

Telefon: 010-722 31 00
E-post: info@akelius.se
Hemsida: www.akelius.se


Proventum
Är du antagen till högskoleutbildning eller till universitetet? Då kan Proventum erbjuda dig ett stort utbud av studentlägenheter i Haninge centrum. Proventum har mestadels ettor men även ett mindre utbud av tvåor och trerumslägenheter.

Adress: Vallagränd 29, 136 39 Handen
Telefon: 08-777 28 10
E-post: info@proventum.se
Hemsida: www.proventum.se


Stena Fastigheter
Privata hyresvärden Stena Fastigheter har lägenheter i tätorten Handen i Haninge kommun. Lägenheterna återfinns på följande adresser: Bragevägen, Eskilsvägen, Idunvägen, Midgårdsvägen, Parkvägen, Poseidons torg, Runstensvägen, Smedvägen, Stationsvägen och Vikingavägen.

Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Telefon: 075 24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


D Carnegie
Hyresvärden D. Carnegie är en stor privat hyresvärd i Sverige med närvaro på många orter. Bolaget har ett stort utbud av lägenheter i Haninge kommun. Vid eventuella frågor kan du ringa till D. Carnegies kontor i Jordbro.

Adress: Södra Jordbrovägen 171, 137 62 Jordbro
Telefon: 08-522 966 00
E-post: info@dcarnegie.se
Hemsida: www.dcarnegie.se