1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Haninge


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Haninge. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Haninge som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Haninge Bostäder
Som kommunalt bostadsbolag ska man erbjuda trevliga bostäder i tilltalande områden. Beståndet omfattar över 2 300 hyreslägenheter. Man använder sig av ett elektroniskt kö- och förmedlingssystem av vakanta bostäder, detta nås via Haninge Bostäders egen hemsida.

Victoriahem
I Brandhagen i Haninge kommun har fastighetsägaren Victoriahem strax över 2 100 hyresrätter i sitt bestånd. Området passar boende i alla åldrar, har nära till naturområden och transporter. Butiker och skolor återfinns även i området.

Adress: Jungfruns gata 415, Brandbergen
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Hemvist Förvaltning
I Jordbro i Haninge kommun färdigställde Hemvist under 2023 ett nybyggt bostadskvarter med 367 hyresrätter. Lägenheterna finns i storlek från ett till fem rum och kök, alla lägenheter har egen balkong, uteplats eller terrass. Det har varit möjligt att erhålla bostad i nyproduktionen utan föregående kötid.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@hemvistforvaltning.se
Hemsida: www.hemvistforvaltning.se/nackrosen


K2A
2018 färdigställdes K2As byggande av närmare 300 hyresrätter i Vega i Handen. Lägenheterna är på 1-3 rum och kök, har hög standard och mycket ljusinsläpp. Vissa av lägenheterna har egen balkong. Från området finns goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm.

Adress: Nybrogatan 59, Stockholm
Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Proventum
Privata hyresvärden Proventum förvaltar lägenheter om 1-3 rum och kök i Valla Park i Haninge. Fastigheten är allergifri vilket innebär att varken rökning eller husdjur är tillåtna i lägenheterna. Ett webbformulär kan fyllas i online för att söka bostad hos hyresvärden.

Adress: Vallagränd 29, Handen
Telefon: 08-777 28 10
E-post: info@proventum.se
Hemsida: www.proventum.se


Riksbyggen
Riksbyggen har 116 hyresrätter i Västerhaninge som färdigställdes 2019. Bostäderna varierar från 1-3 RoK på 34-74 kvm. Bostadsområdet har öppna ytor och är lämpligt för alla åldrar. Vakanser kan sökas via hyresvärden hemsida.

Adress: Kungsbron 21 , Stockholm
Telefon: 0771–860 860
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Slättö Bostad
I Vega i Haninge har Slättö Bostad under de senaste åren uppfört 232 nyproducerade hyreslägenheter. Lägenheterna finns storlek från 1-4 rum och kök med ytan 27-89 kvm. Via länken nedan kommer du till hyresvärdens projektsida där du kan anmäla intresse för att hyra bostad i Vega.

Adress: Vardövägen 44-48, Haninge
E-post: vegabacken@slatto.se
Hemsida: www.slattobostad.se/projekt/vegabacken/


Stena Fastigheter
Stor fastighetsägare med gediget bestånd av lägenheter i kommunen. Förutom lägenheter i tätorten Handen finns även boende i naturnära Årsta Havsbad. Stena Fastigheter har planer på att bygga bostäder i en ny stadsdel, Vega, i Handen.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wallenstam
Privat hyresvärd med vackra bostadsfastigheter med lägenheter i Handen, Haninge kommun. Fastigheterna är uppförda fram till 2021 och håller sålunda mycket god kvalitet. En del av beståndet förmedlas via Wallenstams egna bostadskö.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Willhem
Willhem har nyligen uppfört 292 nyproducerade moderna hyreslägenheter i stadsdelen Vega i Haninge. Lägenheterna är ett till tre rum och kök stora. Från bostadsområdet går det regelbundet kollektivtrafik in till centrala Stockholm.

Adress: Områdeskontor för Vega: Forvägen 21, Norsberg
Telefon: 08-400 248 00
Hemsida: www.willhem.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Haninge utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Haninge att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Haninge. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Haninge?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Haninge. Hos oss kan du se listor med alla Haninges hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.