1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Haninge


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Haninge. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Haninge som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Haninge Bostäder
Som kommunalt bostadsbolag ska man erbjuda trevliga bostäder i tilltalande områden. Beståndet omfattar över 2 300 hyreslägenheter. Man använder sig av ett elektroniskt kö- och förmedlingssystem av vakanta bostäder, detta nås via Haninge Bostäders egen hemsida.

Victoriahem
I Brandhagen i Haninge kommun har fastighetsägaren Victoriahem strax över 2 100 hyresrätter i sitt bestånd. Området passar boende i alla åldrar, har nära till naturområden och transporter. Butiker och skolor återfinns även i området.

Adress: Södra Jordbrovägen 171, Jordbro
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


K2A
2018 färdigställdes K2As byggande av närmare 300 hyresrätter i Vega i Handen. Lägenheterna är på 1-3 rum och kök, har hög standard och mycket ljusinsläpp. Vissa av lägenheterna har egen balkong. Från området finsn goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm.

Adress: Nybrogatan 59, Stockholm
Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Proventum
Privata hyresvärden Proventum förvaltar lägenheter om 1-3 rum och kök i Valla Park i Haninge. Fastigheten är allergifri vilket innebär att varken rökning eller husdjur är tillåtna i lägenheterna. Ett webbformulär kan fyllas i online för att söka bostad hos hyresvärden.

Adress: Vallagränd 29, Handen
Telefon: 08-777 28 10
E-post: info@proventum.se
Hemsida: www.proventum.se


Riksbyggen
Riksbyggen har 116 hyresrätter i Västerhaninge som färdigställdes 2019. Bostäderna varierar från 1-3 RoK på 34-74 kvm. Bostadsområdet har öppna ytor och är lämpligt för alla åldrar. Vakanser kan sökas via hyresvärden hemsida.

Adress: Kungsbron 21 , Stockholm
Telefon: 0771–860 860
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Stena Fastigheter
Stor fastighetsägare med gediget bestånd av lägenheter i kommunen. Förutom lägenheter i tätorten Handen finns även boende i naturnära Årsta Havsbad. Stena Fastigheter har planer på att bygga bostäder i en ny stadsdel, Vega, i Handen.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Ungabostäder Haninge
Sedan 2016 har den privata hyresvärden Ungabostäder Haninge 180 lägenheter på Haningevägen. Alla lägenheter omfattar 25 kvm och är utrustad med tvättmaskin. Bostäderna är avsedda för personer under 25 år som är bokförda i kommunen.

Hemsida: www.ungabostader.se


Wallenstam
Privat hyresvärd med lägenheter i Handen, Haninge kommun. Wallenstam producerar 286 nya hyresrätter i Södra Handen med planerad inflytt hösten 2020. Ett antal av lägenheterna är delningslägenheter. De blivande lägenheterna har 1-4 rum och kök.

Telefon: 020-400 100
E-post: linus.henriksson@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Haninge utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Haninge att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Haninge. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Haninge?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Haninge. Hos oss kan du se listor med alla Haninges hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.