Bostad hos Haninge Bostäder

All uthyrning av vakanta lägenheter hos Haninge Bostäder är internetbaserad. Samtliga lägenheter som Haninge Bostäder söker nya hyresgäster till publiceras och ansöks via nätet. Om du anmäler ditt intresse för en vakant lägenhet och är bland de topp 10 sökande får du ett erbjudande om att komma på lägenhetsvisning.

Om du vill hyra en lägenhet av Haninge Bostäder registrerar dig som bostadssökande och lämnar därefter intresseanmälningar på de lägenheter som ligger ute för uthyrning. Alla lediga lägenheter läggs ut på nätet och är sökbara under en veckas tid.

Som registrerad bostadssökande hos Haninge Bostäder får du en köpoäng per dag. Haninge Bostäder har infört ett aktivitetskrav för sina sökande. Detta innebär att du måste logga in minst var 18e månad och uppdatera din ansökan för att bibehålla din plats i bostadskön. Syftet med aktivitetskravet är att säkerställa att endast aktivt sökande står kvar i kön.

Är du studerande har du även möjlighet att ansöka om studentlägenheter hos Haninge Bostäder. Kötiden till dessa bostäder är normalt avsevärt kortare än till hyresrätterna.

Kontakta Haninge Bostäder
Adress: Rudsjöterrassen 2, 136 22 Haninge
Telefon: 08-606 89 00
E-post: hb@haningebostader.se
Hemsida: www.haningebostader.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Haninge