1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Haparanda

Sök lediga lägenheter i Haparanda

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Haparanda. Du kan fritt söka bland de 9 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Haparanda.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Haparanda Bostäder
Den kommunala stiftelsen Haparanda Bostäder har i staden ett bestånd på ungefär 600 lägenheter. Hyresrätter finns i centrala Haparanda, Marielund, Nikkala och Seskarö. I utbudet erbjuds allt från stora hyreshus med 7 våningar till bostäder i markplan.Privata hyresvärdar i Haparanda


Fastighetsmästaren
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Haparanda. De sju fastigheterna, med totalt 151 lägenheter är belägna i centrala staden. Vakanta lägenheter publiceras löpande på hyresvärdens hemsida där du även kan göra intresseanmälan.

Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Aavaviken Bostäder
Aavaviken Bostäder är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter i Haparanda. De har även lokaler och parkeringsplatser till uthyrning. Via hyresvärdens hemsida kan du ansöka om lediga lägenheter eller ställa dig i kö för blivande vakanser.

Telefon: 070 - 316 80 80
E-post: info@aavaviken.se
Hemsida: www.aavaviken.se


HSB Norr
I Haparanda har HSB en fastighet med hyresrätter på centrala Stationsgatan och Repslagaregatan. De 64 lägenheterna är fördelade mellan 2-4 rum och kök, samtliga med balkong. Medlemmar i HSB har förtur till hyresrätterna.

Adress: Storgatan 80, Haparanda
Telefon: 010-303 20 00
E-post: minna.gustavsson@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/haparanda


Hix Fastigheter
Privat hyresvärd som i Haparanda har både lägenheter och lokaler i sitt bestånd. Majoriteten av hyresrätterna ligger i Haparanda men Hix har även en fastighet i Marielund strax norr om stadskärnan. Lägenheterna är upp till 5 rum och kök.

Telefon: 070- 316 80 80
E-post: esko@hix.se
Hemsida: www.hix.se