1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Haparanda


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Haparanda. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Haparanda som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Haparanda Bostäder
Den kommunala stiftelsen Haparanda Bostäder har i staden ett bestånd på ungefär 600 lägenheter. Hyresrätter finns i centrala Haparanda, Marielund, Nikkala och Seskarö. I utbudet erbjuds allt från stora hyreshus med 7 våningar till bostäder i markplan.

Fastighetsmästaren
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Haparanda. De sju fastigheterna, med totalt 151 lägenheter är belägna i centrala staden. Vakanta lägenheter publiceras löpande på hyresvärdens hemsida där du även kan göra intresseanmälan.

Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Aavaviken Bostäder
Aavaviken Bostäder är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter i Haparanda. De har även lokaler och parkeringsplatser till uthyrning. Via hyresvärdens hemsida kan du ansöka om lediga lägenheter eller ställa dig i kö för blivande vakanser.

Telefon: 070 - 316 80 80
E-post: info@aavaviken.se
Hemsida: www.aavaviken.se


HSB Norr
I Haparanda har HSB en fastighet med hyresrätter på centrala Stationsgatan och Repslagaregatan. De 64 lägenheterna är fördelade mellan 2-4 rum och kök, samtliga med balkong. Medlemmar i HSB har förtur till hyresrätterna.

Adress: Storgatan 80, Haparanda
Telefon: 010-303 20 00
E-post: minna.gustavsson@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/haparanda


Hix Fastigheter
Privat hyresvärd som i Haparanda har både lägenheter och lokaler i sitt bestånd. Majoriteten av hyresrätterna ligger i Haparanda men Hix har även en fastighet i Marielund strax norr om stadskärnan. Lägenheterna är upp till 5 rum och kök.

Telefon: 070- 316 80 80
E-post: esko@hix.se
Hemsida: www.hix.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Haparanda utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Haparanda att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Haparanda. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Haparanda?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Haparanda. Hos oss kan du se listor med alla Haparandas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.