Information om Härnösandshus

Härnösandshus är största bostadsföretaget i Härnösand med ett stort bestånd av hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter. På Härnösandshus hemsida ligger idag 10 lägenheter ute för uthyrning.

Är du student kan Härnösandshus erbjuda både möblerade och omöblerade studentlägenheter. I samtliga lägenheter avsedda för studenter ingår bredband i hyran. Som student betalar du dessutom endast halv hyra under juli-augusti.

Har du fyllt 55 år och inte har några hemmavarande barn har du möjlighet att ansöka om Härnösandshus seniorlägenheter. Detta är lägenheter i Härnösands mest attraktiva bostadsområden. I dessa fastigheter gemensamhetslokaler för att de boende skall kunna umgås och stifta bekantskap med varandra.

För vanliga hyresrätter är det den sökandes kötid hos Härnösandshus som avgör om du blir kallad till visning eller inte. Tänk på att uppdatera din intresseanmälan minst en gång per år för att inte riskera att tappa din kötid hos Härnösandshus.

Kontakta Härnösandshus
Adress: Nybrogatan 13, 871 23 Härnösand
Telefon: 0611 - 88 200
E-post: info@harnosandshus.se
Hemsida: www.harnosandshus.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Härnösandshus men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.harnosandshus.se.Visa fler lediga lägenheter i Härnösand