1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hedemora

Sök lediga lägenheter i Hedemora

Hos oss hittar du alla hyresvärdar i Hedemora. Du kan ställa dig i bostadskö och skicka en intresseanmälan för att hyra lägenhet till samtliga privata hyresvärdar i Hedemora. Du kan också söka 21 lediga lägenheter hos den kommunala hyresvärden Hedemorabostäder.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Visar 7 av 8 | Visa alla

Hedemorabostäder
Hos kommunala hyresvärden Hedemorabostäder finns 9 lediga lägenheter i Hedemora. Hedemorabostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av kommuninvånarna. Utöver att ansöka om de lägenheter som just nu är lediga kan du även lämna in en intresseanmälan och beskriva i vilket område du vill bo i och vilken lägenhetsstorlek du/ni är i behov av.
Privata hyresvärdar i Hedemora


Hedemora Hem
På Sturegatan och Norrbygatan i centrala Hedemora har hyresvärden Hedemora Hem lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Om du vill visa ditt intresse för att hyra bostad kan du fylla i ansökningformulär. Din ansökan är giltig under 6 månader och ger Hedemora Hem möjlighet att kontakta dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 0707-997630
E-post: kontakt@hedemorahem.se
Hemsida: www.hedemorahem.se


Hjalmarssons Bostäder
Fastighetsägaren Hjalmarssons Bostäder har ett stort utbud av lägenheter i centrala Hedemora. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök och den största hyresrätten har en bostadsyta om 200 kvm. Är du bostadssökande kan du lämna intresseanmälningar genom att ringa till bolaget eller via e-mail.

Adress: Sjögatan 8, Hedemora
Telefon: 0225 - 101 05
E-post: matilda@10105.se
Hemsida: www.10105.se


Select Fastigheter
På Stationsgatan i centrala Hedemora har bostadsbolaget Select Fastigheter lägenheter för uthyrning. För information om lägenhetsutbudet och för att bli kallad till visning tar du kontakt via telefon eller e-mail.

Telefon: 0243-211 861
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


Tonifo
Med kort pendlingsavstånd in till Hedemora i den närliggande orten Vikmanshyttan kan den lilla hyresvärden Tonifo erbjuda lägenheter för uthyrning Angerstigsvägen. Tonifo hyr ut ettor, treor och fyror. Lägenheterna är modernt utrustade.

Hemsida: www.tonifo.se


Åkerbo Byggnads
Fastighetsförvaltare med nybyggda hyreslägenheter på Åsgatan i Hedemora. Lägenheterna håller hög standard med helkaklade badrum, ekparkett och balkonger med fin utsikt. Hyresvärden välkomnar bostadsansökningar.

Telefon: 0703-64 51 54
Hemsida: www.akerbobyggnadsab.se


Svenska Estate
Privatägda hyresvärden Svenska Estate är ett av de mindre fastighetsbolagen i Hedemora. Du som söker bostad brett och vill ha så många vägar in på bostadsmarknaden skall naturligtvis också ansöka om boende hos Svenska Estate. Om du har frågor om att hyra bostad hos Svenska Estate kan du i första hand skicka en ansökan per e-mail.

Telefon: 073-1805533
E-post: peter@svenskaestate.se
Hemsida: www.svenskaestate.se