1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hedemora

Bevaka lediga lägenheter i Hedemora

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hedemora samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hedemora. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hedemoras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hedemorabostäder
Den kommunala hyresvärden dominerar bostadsmarknaden i Hedemora. Förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i olika delar av kommunen. Majoriteten av beståndet är beläget i Hedemora. Söka bostad kan göras på hyresvärdens hemsida efter registrering.Privata hyresvärdar i Hedemora


Hjalmarssons Bostäder
Privat hyresvärd med lägenheter i Hedemora. Samtliga bostäder är belägna i centrala orten. Vanliga hyresrätter finns om 1-5 rum och kök. Därtill finns etagelägenheter i storlek 3-4 RoK, seniorboende, i markplan eller som nås med hiss, och studentbostäder från 20 kvm.

Adress: Sjögatan 8, Hedemora
Telefon: 0225 - 101 05
E-post: info@10105.se
Hemsida: www.10105.se


Select Fastigheter
Select Fastigheter är en privat fastighetsägare som förvaltar fastigheter i Hedemora. På Stationsgatan, Tullhusgatan och Gussarvsgatan hittas beståndet som består av lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor.

Telefon: 0225-130 55
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


Byggnadsfirma Yngve Bergman
Bedriver fastighets- och byggföretag i Hedemora. Har ett antal fastigheter på orten som totalt innehåller 60 hyreslägenheter. Förvaltar även lokaler och butiksytor. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad fylla i en allmän intresseanmälan.

Adress: Sturegatan 3, Hedemora
Telefon: 0225-104 17
E-post: tina@bergmansbygg.se
Hemsida: www.bergmansbygg.se


Åkerbo Byggnads
Beläget på Åsgatan i Hedemora hittas hyresvärdens bestånd av lokaler och lägenheter. Man erbjuder vindsvåningar om 40-50 kvm och tre större lägenheter på över 100 kvm vardera. Vakanser publiceras på egna hemsidan och söks genom att maila hyresvärden.

Telefon: 0703-64 51 54
Hemsida: www.akerbobyggnadsab.se


Dala Hedemora Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som i Hedemora förvaltar bostäder, kontor och butikslokaler. Antalet lägenheter är 52 stycken. Samtliga fastigheter är centralt belägna på orten vilket ger närhet till restauranger, butiker och samhällsservice.

Telefon: 076-8213586
E-post: kansli@dh-fastigheter.se
Hemsida: www.dh-fastigheter.se