1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hedemora

Bevaka lediga lägenheter i Hedemora

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hedemora samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hedemora. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hedemoras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 7 av 8 | Visa alla

Hedemorabostäder
Kommunala hyresvärden Hedemorabostäder förvaltar lägenheter i Hedemora och de närliggande småorterna Långshyttande, Stjärnsund, Smedby, Dala-Husby, Vikmanshyttan och Garpenberg. I lägenhetsbeståndet finns hyresrätter samt seniorlägenheter.Privata hyresvärdar i Hedemora


Hedemora Hem
På Sturegatan och Norrbygatan i centrala Hedemora har hyresvärden Hedemora Hem lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Om du vill visa ditt intresse för att hyra bostad kan du fylla i ansökningformulär. Din ansökan är giltig under 6 månader och ger Hedemora Hem möjlighet att kontakta dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 0707-997630
E-post: kontakt@hedemorahem.se
Hemsida: www.hedemorahem.se


Hjalmarssons Bostäder
Fastighetsägaren Hjalmarssons Bostäder har ett stort utbud av lägenheter i centrala Hedemora. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök och den största hyresrätten har en bostadsyta om 200 kvm. Är du bostadssökande kan du lämna intresseanmälningar genom att ringa till bolaget eller via e-mail.

Adress: Sjögatan 8, Hedemora
Telefon: 0225 - 101 05
E-post: matilda@10105.se
Hemsida: www.10105.se


Select Fastigheter
På Stationsgatan i centrala Hedemora har bostadsbolaget Select Fastigheter lägenheter för uthyrning. För information om lägenhetsutbudet och för att bli kallad till visning tar du kontakt via telefon eller e-mail.

Telefon: 0243-211 861
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


Tonifo
Med kort pendlingsavstånd in till Hedemora i den närliggande orten Vikmanshyttan förvaltar den lilla hyresvärden Tonifo lägenheter på Angerstigsvägen. Tonifo hyr ut ettor, treor och fyror. Lägenheterna är modernt utrustade.

Hemsida: www.tonifo.se


Åkerbo Byggnads
Fastighetsförvaltare med nybyggda hyreslägenheter på Åsgatan i Hedemora. Lägenheterna håller hög standard med helkaklade badrum, ekparkett och balkonger med fin utsikt. Hyresvärden välkomnar bostadsansökningar.

Telefon: 0703-64 51 54
Hemsida: www.akerbobyggnadsab.se


Svenska Estate
Privatägda hyresvärden Svenska Estate är ett av de mindre fastighetsbolagen i Hedemora. Du som söker bostad brett och vill ha så många vägar in på bostadsmarknaden skall naturligtvis också ansöka om boende hos Svenska Estate. Om du har frågor om att hyra bostad hos Svenska Estate kan du i första hand skicka en ansökan per e-mail.

Telefon: 073-1805533
E-post: peter@svenskaestate.se
Hemsida: www.svenskaestate.se