1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hedemora


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hedemora. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hedemora som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hedemorabostäder
Den kommunala hyresvärden dominerar bostadsmarknaden i Hedemora. Förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i olika delar av kommunen. Majoriteten av beståndet är beläget i Hedemora. Söka bostad kan göras på hyresvärdens hemsida efter registrering.

Hjalmarssons Bostäder
Privat hyresvärd med lägenheter i Hedemora. Samtliga bostäder är belägna i centrala orten. Vanliga hyresrätter finns om 1-5 rum och kök. Därtill finns etagelägenheter i storlek 3-4 RoK, seniorboende, i markplan eller som nås med hiss, och studentbostäder från 20 kvm.

Adress: Sjögatan 8, Hedemora
Telefon: 0225 - 101 05
E-post: info@10105.se
Hemsida: www.10105.se


Select Fastigheter
Select Fastigheter är en privat fastighetsägare som förvaltar fastigheter i Hedemora. På Stationsgatan, Tullhusgatan och Gussarvsgatan hittas beståndet som består av lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. Majoriteten av lägenheterna är tvåor och treor.

Telefon: 0225-130 55
E-post: info@selectfastigheter.se
Hemsida: www.selectfastigheter.se


Byggnadsfirma Yngve Bergman
Bedriver fastighets- och byggföretag i Hedemora. Har ett antal fastigheter på orten som totalt innehåller 60 hyreslägenheter. Förvaltar även lokaler och butiksytor. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad fylla i en allmän intresseanmälan.

Adress: Sturegatan 3, Hedemora
Telefon: 0225-104 17
E-post: tina@bergmansbygg.se
Hemsida: www.bergmansbygg.se


Åkerbo Byggnads
Beläget på Åsgatan i Hedemora hittas hyresvärdens bestånd av lokaler och lägenheter. Man erbjuder vindsvåningar om 40-50 kvm och tre större lägenheter på över 100 kvm vardera. Vakanser publiceras på egna hemsidan och söks genom att maila hyresvärden.

Telefon: 0703-64 51 54
Hemsida: www.akerbobyggnadsab.se


Dala Hedemora Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som i Hedemora förvaltar bostäder, kontor och butikslokaler. Antalet lägenheter är 52 stycken. Samtliga fastigheter är centralt belägna på orten vilket ger närhet till restauranger, butiker och samhällsservice.

Telefon: 076-8213586
E-post: kansli@dh-fastigheter.se
Hemsida: www.dh-fastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Hedemora utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hedemora att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hedemora. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hedemora?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hedemora. Hos oss kan du se listor med alla Hedemoras hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.