Lediga lägenheter HedemorabostäderHedemorabostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Beståndet omfattar cirka 1 100 hyreslägenheter i flera delar i kommunen. Mer än hälften av bostäderna är belägna i Hedemora men lägenheter kan även hittas i Långshyttan, Vikmanshyttan, Garpenberg, Smedby, Dala-Husby och Stjärnsund.

Du har hos hyresvärden möjlighet att hyra en lägenhet i markplan eller någon våning upp i flerfamiljshus. Seniorboenden är tillgängliga för personer över 55 år. Dessa lägenheter har upp till fyra rum och kök och ligger i markplan alternativt att lägenheten nås med hiss.

För att kunna hyra en bostad hos Hedemorabostäder behöver du börja med att registrera dig i hyresvärdens kö, detta kan du smidigt göra via deras egen hemsida. När du registrerat dig är du välkommen att söka de lägenheter som kommer att bli lediga.

Kontakta Hedemorabostäder
Adress: Åkargatan 1, Hedemora
Telefon: 0225-343 00
E-post: info@hedemorabostader.se
Hemsida: www.hedemorabostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hedemorabostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hedemorabostader.se

Visa fler lediga lägenheter i Hedemora