1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Helsingborg

Bevaka lediga lägenheter i Helsingborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Helsingborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Helsingborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Ruyna Vaziri heter Jag och söker efter en etta i central Göteborg eller Helsingborg, jag bor ensam och är en skötsam person.
Sökes: Förstahand

Fast snställd chaufför söker bostad!
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Helsingborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Rikshem
Rikshem är Helsingborgs största privata hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i stadskärnan. Rikshem förvaltar hyresrätter samt seniorlägenheter. På hyresvärdens hemsida Rikshem.se hittar du 12 lediga lägenheter i Helsingborg.

Helsingborgshem
Med 12 000 hyreslägenheter är Helsingborgshem en bra utgångspunkt för dig som söker bostad. I beståndet finns just nu 20 lediga lägenheter. Hos Helsingborgshem kan du även ansöka om studentbostäder och nybyggda hyresrätter.

Balder
Balder är en rikstäckande hyresvärd med ett stort fastighetsbestånd av lägenheter i Helsingborg. Lägenhetsvakanser hos Balder uthyres på marknadsplatsen HomeQ.se

Rexellent
Fastighetsförvaltare som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter. Ett par hyresvärdar i Helsingborg har valt att anlita Rexellent som deras förvaltare och uthyrare av lägenheter.

Garnito
Privata fastighetsbolaget Garnito är en av Helsingborgs större hyresvärdar med ett brett utbud av bostadslägenheter. Hyresvärden har allt från små ettor till stora femmor. Garnito söker regelbundet efter nya hyresgäster.

Willhem
Genom förvärv av 1 000 hyresrätter har Willhem alldeles nyligen etablerat sig på bostadsmarknaden i Helsingborg. På hyresvärdens hemsida Willhem.se hittar du 9 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Helsingborg


Amasten
Amasten förvaltar 3 bostadsfastigheter i Helsingborg. Alla fastigheter ligger i centrala lägen med omsorgsfullt underhållna lägenheter. Du behöver ingen tidigare kötid för att bli erbjuden bostad hos Amasten då hyresvärden väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se/helsingborg


Biskopen Fastighet
Familjeägd hyresvärd med ett stort lägenhetsutbud i Helsingborg. Blivande hyresgäster har möjlighet att begära uppgraderingar av lägenheten såsom nya vitvaror, nya golv eller installation av tvätt- och diskmaskin.

Telefon: 0418-145 00
E-post: michelle@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Bo Fastighetsförvaltning
Privatägt bostadsbolag med 20 hyresfastigheter i Helsingborg fördelade mellan stadsdelarna Eneborg, Högaborg, Olympia, Slottshöjden, Tågaborg och Wilson Park. Sökande förväntas ha fast anställning samt kunna lämna goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Telefon: 042-21 42 00
E-post: info@bofastighet.se
Hemsida: www.bofastighet.se


BroGripen
Privat fastighetsägare med 3 000 lägenheter i Sverige varav flera bostadsfastigheter med lägenheter i centrala Helsingborg. BroGripen söker regelbundet hyresgäster till vakanta hyreslägenheter.

Adress: Berga allé 3, Helsingborg
Telefon: 042-14 35 89
E-post: mikael@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning har 98 hyreslägenheter i stadsdelarna Maria Park och Rydebäck i Helsingborg. Maria Park är ett fint parkområde i centrala Helsingborg. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Espace Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ofta annonserar efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter i Helsingborg. För att kunna bli hyresgäst krävs att du har fast inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Telefon: 0418-125 00
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


Exxit Fastighet
I förorterna Rydebäck och Ödåkra, två lugna områden i utkanten av Helsingborg, förvaltar Exxit Fastigheter radhus. Hyresvärden är en av få fastighetsägare som förvaltar radhus. Bostäderna är väl lämpade för barnfamiljer som vill ha en egen gräsmatta utanför dörren.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Förvaltningsteknik
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrningen av 1 500 lägenheter i Helsingborg åt flera hyresvärdar. Merparten av lägenheterna är renoverade till nyskick. Du kan även ansöka om nyproducerade hyresrätter.

Adress: Rundgången 30B, Helsingborg
Telefon: 042-16 42 40
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Gustavssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Helsingborg. Lägenheter finns i flera storlekar: Från små ettor väl lämpade för studenter till större lägenheter för barnfamiljer.

Adress: Södra Storgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0763-72 67 50
E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Familjeägd hyresvärd med fokus på centrala Helsingborg. Förvaltar flera attraktiva fastigheter i stadskärnan. Du som hyressökande kan ange i vilket område du vill bo i, din maxhyra samt antal rum lägenheten skall ha så får du upp en lista på lediga lägenhetsobjekt som matchar dina önskemål.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-361200
Hemsida: www.jefast.se


JLM fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Helsingborg och Landskrona. Hyresvärden har tidigare blivit vald till årets fastighetsägare i Sverige och har mycket nöjda hyresgäster. Hos JLM Fastigheter har du möjlighet att ansöka om lägenheter med snabb inflyttning.

Telefon: 0707-18 13 80
E-post: info@jlmfastigheter.se
Hemsida: www.jlmfastigheter.se


K-Fastigheter
I stadsdelarna Maria Park och Mariehäll förvaltar F-Fastigheter 110 moderna hyresrätter. Lägenheterna är fullt utrustade med kök från Ballingslöv samt helkaklade badrum. I centrala Helsingborg har hyresvärden även 141 ettor/studentlägenheter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Punktum Gruppen
Fastighetsförvaltare med 118 hyresrätter i centrala Helsingborg. Merparten av lägenheterna har genomgått totalrenovering under de senaste åren med nytt kök och badrum. Bostäderna ligger i stadsdelarna Stattena, Tågaborg och Wilson Park.

Adress: Drottninggatan 141, Helsingborg
Telefon: 042-21 00 00
E-post: info@punktum.se
Hemsida: www.punktum.se


RL-Konsult
Fastighetsförvaltare som hjälper flera privata hyresvärdar med allt från underhåll, förvaltning och uthyrning. Vakanta lägenheter är öppna för ansökningar under två veckor och därefter kontaktas ett par av de sökande för lägenhetsvisning.

Adress: Florettgatan 12, Helsingborg
Telefon: 042-38 18 00
Hemsida: www.rl-konsult.com


Stenbocken
Förvaltar flera centralt belägna bostadsfastigheter i Helsingborg med totalt 237 hyresrätter. Som sökande kan du anmäla intresse för enskilda fastigheter och bli informerad när lediga lägenheter i just den fastigheten kommer ut.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se


Tretorp Förvaltning
I centrala Helsingborg samt närliggande stadsdelen Tågaborg har Tretorp Förvaltning 124 hyreslägenheter. Fyll i en detaljerad bostadsansökan så kontaktar Tretorp dig när man är i behov av ta in en ny hyresgäst.

Adress: Drottninggatan 29, Helsingborg
Telefon: 0708-23 84 61
E-post: info@tretorpsforvaltning.se
Hemsida: www.tretorpforvaltning.se


Tornet
Hyr ut moderna lägenheter i Rosengården och Rydebäck. Seniorer har förtur till hälften av lägenheterna medan resterande uthyres till allmänheten. Boende har möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 040-614 26 80
E-post: hyra@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Viadukten Förvaltning
Hyresvärd med attraktiva bostadsfastigheter i centrala Helsingborg. Hyresbostäder finns längsmed Carl Krooks gata, Stenbocksgatan och Övre Nytorgsgatan. Fyll i en intresseanmälan så tar Viadukten kontakt med dig om ett ledigt objekt som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-136692
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.se