1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Helsingborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Helsingborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Helsingborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Rikshem
En av de större privata fastighetsägarna i Helsingborg. Förvaltar hyresrätter och samhällsfastigheter i stadens centrala delar. För tillfället söks nya hyresgäster till 22 lediga lägenheter via hyresvärdens hemsida.

Helsingborgshem
Kommunens bostadsbolag Helsingborgshem är den största aktören på bostadsmarknaden i Helsingborg. Det egna beståndet uppgår till 12 000 hyreslägenheter fördelade över hela 31 områden i kommunen. Nu kan du hitta 49 lediga lägenheter på Helsingborgshems hemsida.

Balder
Privat hyresvärd med bestånd i stora delar av landet. I Helsingborg erbjuds en variation av bostäder gällande läge och storlek. Lediga lägenheter publiceras på Balders hemsida men förmedling av vakanserna görs via marknadsplatsen HomeQ.

Rexellent
Fastighetsförvaltaren Rexellent bistår hyresvärdar med bland annat uthyrning av lägenheter. I Helsingborg är fastighetsbeståndet fördelat mellan tio olika områden och består främst av lägenheter i flerfamiljshus men även radhus erbjuds.

Garnito
Sedan mitten av 90-talet har fastighetsägaren Garnito växt på bostadsmarknaden i Helsingborg till att idag vara en betydande aktör med ett brett utbud av hyreslägenheter i staden. De 21 fastigheterna i beståndet är fördelade mellan fem områden i staden.

Willhem
Äger och förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i Helsingborg. Lägenheterna är fördelade mellan sju områden i staden. Bostäder erbjuds i alla storlekar. Nu söks nya hyresgäster till 43 lediga lägenheter på Willhems hemsida.

Andersson Property
Andersson Property är ett fastighetsbolag som har hyreslägenheter och lokaler i Helsingborg. Beståndet består av allt från små ettor till stora sexor. På hyresvärdens hemsida kan du göra en bostadsansökan för att låta hyresvärden veta att du söker boende.

Telefon: 0451-202 33
E-post: info@anderssonproperty.se
Hemsida: www.anderssonproperty.se


Biskopen Fastighet
Biskopen är en familjeägd hyresvärd som bland annat erbjuder hyreslägenheter i Helsingborg. Bostadssökande är välkomna att fylla i en allmän bostadsanmälan på hyresvärdens hemsida. Du anger där i vilken stad du söker boende och hur många rum du önskar i lägenheten.

Telefon: 0418-145 00
E-post: michelle@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Bo Fastighetsförvaltning
I Helsingborg äger och förvaltar hyresvärden runt 20 fastigheter med hyresrätter. Antalet lägenheter räknas till 430 stycken som har varierande storlekar. Fastigheterna är belägna i följande stadsdelar: Eneborg, Högaborg, Olympia, Slottshöjden, Tågaborg och Wilson Park.

Adress: Drottninggatan 146, Helsingborg
Telefon: 042-21 42 00
E-post: info@bofastighet.se
Hemsida: www.bofastighet.se


Brinova
I populära stadsdelen Mariastaden byggs 77 nya moderna lägenheter. De ska stå redo för inflytt sommaren 2020, och du kan redan nu anmäla ditt intresse för en bostad på Brinovas hemsida. Lägenheterna på 2-4 RoK är samtliga utrustade med tvätt-, tork- och diskmaskin.

Adress: Landskronavägen 23, Helsingborg
Telefon: 010-207 12 30
E-post: ann-sofie.nilsson@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


BroGripen
BroGripen är en privat fastighetsägare som i Helsingborg förvaltar 10 bostadsfastigheter. Samtliga fastigheter ligger nära kommunikationer och centralstationen. Hälften av hyresvärdens fastigheter är belägna i det lugna området Eneborg.

Adress: Berga allé 3, Helsingborg
Telefon: 042-610 13 00
E-post: terese@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Derome Förvaltning
I Helsingborgs stadsdelar Maria Park och Rydebäck förvaltar Derome totalt 98 hyreslägenheter. Trerummare är största typen av lägenhet som hittas i beståndet och det är också den storlek man har flest utav. För att söka boende behöver du registrera dig på Deromes hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Espace Fastighetsförvaltning
Förvaltar fastigheter i Landskrona och Helsingborg. Du hittar vanligtvis några lediga bostäder på Espaces hemsida där de löpande läggs upp. Blivande hyresgäster ska vara myndiga, ha fast inkomst samt positiva vitsord från tidigare hyresvärd.

Telefon: 042-14 29 95
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


Exxit Fastighet
Strax utanför kuststaden Helsingborg har hyresvärden bostäder för uthyrning. Norr om staden, i Ödåkra, finns 48 lägenheter och i Rydebäck söder om Helsingborg har man 32 lägenheter. I Rydebäck finns även möjligheten att hyra radhus vilka är populära hos familjer.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-21 26 40
Hemsida: www.exxit.se


Förvaltningsteknik
Bistår andra fastighetsägare med uthyrning av deras lägenheter. Via Förvaltningsteknik kan du hyra 1500 lägenheter, varav 22 fastigheter är belägna i Helsingborg. För att ansöka om lägenhet behöver du registrera dig på Förvaltningstekniks hemsida.

Adress: Rundgången 30B, Helsingborg
Telefon: 042-16 42 40
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Gustavssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med bestånd i Malmö och Helsingborg. I Helsingborg har man lägenheter längs Södergatan, Carl Krooks gata, Thure Röings gata och Norra Kyrkogatan/Mariagatan. Hyresvärden använder sig av Boplats Syd vid förmedling av vakanta bostäder.

Adress: Södra Storgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0763-72 67 50
E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Familjeföretag som hyr ut bostäder bland annat i Helsingborg. Beståndet i staden uppgår till 131 hyreslägenheter. Bostäderna är allt från mindre ettor upp till lägenheter så stora som åttarummare, man har dock flest tvåor och treor.

Telefon: 042-36 12 00
E-post: info@jefast.se
Hemsida: www.jefast.se


JLM fastigheter
Familjeföretag som äger och hyr ut lägenheter. I Helsingborg förvaltas fyra fastigheter som totalt omfattar närmare 100 hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna centralt med närhet till stadens utbud av restauranger, service och butiker.

Telefon: 0707-18 13 80
E-post: info@jlmfastigheter.se
Hemsida: www.jlmfastigheter.se


K-Fastigheter
Äger och hyr ut lägenheter med högsta standard i flera av Helsingborgs områden. Man förvaltar ett antal bostäder belägna i markplan med egen trädgård och uteplats vilka är populära hos barnfamiljer. Vakanser läggs ut och söks direkt på egna hemsidan.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Koggbron Fastigheter
Fastighetsbolag med cirka 100 hyresrätter i stadsdelarna Högaborg och Norr samt i Helsingborgs stadskärna. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Du kan skicka intresseanmälningar för lediga lägenheter via e-post.

E-post: info@koggbron.se
Hemsida: www.koggbron.se


Punktum Gruppen
I Helsingborg har Punktum Gruppen 118 hyreslägenheter fördelade mellan tre fastigheter och adresser. Lägenheterna är belägna i stadsdelarna Wilson Park, Stattena och Tågaborg. Merparten av lägenheterna har renoverats de senaste åren.

Adress: Drottninggatan 141, Helsingborg
Telefon: 042-21 00 00
E-post: info@punktum.se
Hemsida: www.punktum.se


Stenbocken
På flera attraktiva adresser i centrala Helsingborg äger och förvaltar Stenbocken fastigheter. Lägenheterna återfinns i sekelskifteshus och traditionella hyreshus. Lediga bostäder publiceras på Stenbockens hemsida löpande, som registrerad kan du göra intresseanmälningar.

Adress: Båthusgatan 9, Helsingborg
Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se


Tretorp Förvaltning
Hyresvärd som förvaltar 124 hyreslägenheter i centrala Helsingborg och stadsdelen Tågaborg. En allmän bostadsansökan kan fyllas i elektroniskt via Tretorps hemsida. Du anger där dina kontaktuppgifter och vad du söker för boende.

Adress: Drottninggatan 29, Helsingborg
Telefon: 0708-23 84 61
E-post: info@tretorpsforvaltning.se
Hemsida: www.tretorpforvaltning.se


Svenska Hus
Förvaltar bostäder på Nyvångsvägen och Gasverksgatan i Helsingborg. Beståndet på Nyvångsvägen består av ett antal tvåvåningshus där alla lägenheter har uteplats eller egen balkong. I närheten av fastigheterna ligger en grundskola. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010 603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Privata hyresvärden Tornet erbjuder 128 hyreslägenheter i attraktiva bostadsområden i Helsingborg. Förvaltar även 55 stycken trygghetslägenheter för personer som passerat 70 år. Vakanser publiceras löpande på Tornets webbplats.

Adress: Folke Bernadottes Väg 445, Ramlösa
Telefon: 070-283 22 87
E-post: jette.jensen@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Viadukten Förvaltning
Viadukten har lägenheter till uthyrning på centrala och omtyckta adresser i Helsingborg. Merparten av lägenheterna är mindre men bostäder upp till fyror kan hyras. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i ett formulär för att låta hyresvärden veta att du letar boende.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-13 66 92
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Helsingborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Helsingborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Helsingborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Helsingborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Helsingborg. Hos oss kan du se listor med alla Helsingborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.