1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Helsingborg

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Helsingborg

Via oss kan du söka 221 lediga lägenheter i Helsingborg och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt välja bland de lediga lägenheter som finns listade i Helsingborg. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos samtliga hyresvärdar i Helsingborg.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Lärare söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 8000 kr

Söker charmig lgh
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2

äldre liten dam söker lägenhet i markplan
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 12000 kr

Skötsam familj med två tonårsbarn
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2

Hyresvärdar


Visar 17 av 18 | Visa alla

Rikshem
Rikshem är Helsingborgs största privata hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i stadskärnan. Idag söker Rikshem nya hyresgäster till 9 lediga lägenheter. Sökande förväntas ha fast inkomst och goda referenser.

Helsingborgshem
Med 12 000 hyreslägenheter är Helsingborgshem en bra utgångspunkt för dig som söker bostad. I beståndet finns just nu 29 lediga lägenheter. Du kan även även ansöka om studentbostäder och nybyggda hyresrätter.

Ikano Bostad
Ikano Bostad ägs av familjen Kamprad (IKEA) och är en betydande aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg. Ikano söker regelbundet efter nya hyresgäster. Hos oss kan du se alla lediga lägenheter från hyresvärden.

Balder
Balder är en rikstäckande hyresvärd med ett stort fastighetsbestånd av lägenheter i Helsingborg. Via oss kan du se alla lägenheter som uthyres av Balder i Helsingborg och skicka ansökningar för de bostäder du vill hyra.

Rexellent
Fastighetsförvaltare som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter. Ett par hyresvärdar i Helsingborg har valt att anlita Rexellent som deras förvaltare och uthyrare av lägenheter.

Garnito
Privata fastighetsbolaget Garnito är en av Helsingborgs större hyresvärdar med ett brett utbud av bostadslägenheter. Hyresvärden har allt från små ettor till stora femmor. Garnito söker regelbundet efter nya hyresgäster.

Willhem
Genom förvärv av 1 000 hyresrätter har Willhem alldeles nyligen etablerat sig på bostadsmarknaden i Helsingborg. Willhem har ett stort behov av att ta in nya hyresgäster under de kommande månaderna.Fler privata hyresvärdar i Helsingborg


BroGripen
Privat fastighetsägare med 3 000 lägenheter i Sverige varav flera bostadsfastigheter med lägenheter i centrala Helsingborg. BroGripen söker regelbundet hyresgäster till vakanta hyreslägenheter.

Adress: Södra Storgatan 19, Helsingborg
Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Förvaltningsteknik
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrningen av 1 500 lägenheter i Helsingborg åt flera hyresvärdar. Merparten av lägenheterna är renoverade till nyskick. Du kan även ansöka om nyproducerade hyresrätter.

Adress: Box 22205, 250 24 Helsingborg
Telefon: 042-15 84 10
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Biskopen Fastighet
Familjeägd hyresvärd med ett stort lägenhetsutbud i Helsingborg. Blivande hyresgäster har möjlighet att begära uppgraderingar av lägenheten såsom nya vitvaror, nya golv eller installation av tvätt- och diskmaskin.

Telefon: 0418-145 00
E-post: uthyrning@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning har 98 hyreslägenheter i stadsdelarna Maria Park och Rydebäck i Helsingborg. Maria Park är ett fint parkområde i centrala Helsingborg. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Gustavssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Helsingborg. Lägenheter finns i flera storlekar: Från små ettor väl lämpade för studenter till större lägenheter för barnfamiljer.

Adress: Södra Storgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0763-72 67 50
E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Familjeägd hyresvärd med fokus på centrala Helsingborg. Förvaltar flera attraktiva fastigheter i stadskärnan. Du som hyressökande kan ange i vilket område du vill bo i, din maxhyra samt antal rum lägenheten skall ha så får du upp en lista på lediga lägenhetsobjekt som matchar dina önskemål.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-361200
Hemsida: www.jefast.se


Kronosund Fastigheter
Fastighetsbolag vars bestånd till 80 % består av hyresbostäder i Helsingborg. Blivande hyresgäster kan mot ett extra hyrespåslag begära standardförbättringar i lägenheten såsom nya vitvaror eller nya golv.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-199620
E-post: info@kronosund.se
Hemsida: www.kronosund.se


JLM fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Helsingborg och Landskrona. Hyresvärden har tidigare blivit vald till årets fastighetsägare i Sverige och har mycket nöjda hyresgäster. Hos JLM Fastigheter har du möjlighet att ansöka om lägenheter med snabb inflyttning.

Telefon: 0707-18 13 80
E-post: info@jlmfastigheter.se
Hemsida: www.jlmfastigheter.se


Exxit Fastighet
I förorterna Rydebäck och Ödåkra, två lugna områden i utkanten av Helsingborg, förvaltar Exxit Fastigheter radhus. Hyresvärden är en av få fastighetsägare som kan erbjuda uthyrning av radhus. Bostäderna är väl lämpade för barnfamiljer som vill ha en egen gräsmatta utanför dörren.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Viadukten Förvaltning
Hyresvärd med attraktiva bostadsfastigheter i centrala Helsingborg. Hyresbostäder finns längsmed Carl Krooks gata, Stenbocksgatan och Övre Nytorgsgatan. Fyll i en intresseanmälan så tar Viadukten kontakt med dig om ett ledigt objekt som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-136692
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.se