1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Helsingborg

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Helsingborg

Via oss kan du söka 93 lediga lägenheter i Helsingborg och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt välja bland de lediga lägenheter som finns listade i Helsingborg. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos samtliga hyresvärdar i Helsingborg.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

2 barnsmamma
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 8000 kr

Student söker 2a eller 3a
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Jag är skötsam, god ekonomi
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 10000 kr

Par söker 3:a Hbg-Rydebäck
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 12000 kr

Jag heter Bo Jönsson är pensionär. Skötsam, god ekonomi
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Visar 17 av 18 | Visa alla

Akelius
Akelius är en av de allra största hyresvärdarna i Helsingborg med ett lägenhetsutbud som omfattar över 2 000 hyresrätter. Akelius satsar just nu stort på att renovera och modernisera sitt lägenhetsbestånd. I Helsingborg söker Akelius nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Rikshem
Rikshem är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner och Helsingborg är en av Rikshems viktigaste orter. Merparten av Rikshems lägenheter ligger i Helsingsborgs stadskärna. Hos oss kan du se Rikshems alla lediga lägenheter i Helsingborg.

Helsingborgshem
Helsingborgshem är den naturliga startpunkten för dig som söker bostad i Helsingborg. Med 11 600 lägenheter för uthyrning är man den största hyresvärden i Helsingborg. Just nu söker Helsingborgshem nya hyresgäster till 16 lediga lägenheter.

Ikano Bostad
Ikano Bostad - ägt av familjen Kamprad - är en betydande aktör på hyresmarknaden i Helsingborg med flera lediga lägenheter som man letar nya hyresgäster till. Hos oss kan du läsa mer om Ikano Bostad och se alla deras lägenheter i Helsingborg.

Balder
Balder har de senaste åren växt till att bli en av Sveriges största privata hyresvärdar. I Helsingborg söker Balder flera nya hyresgäster. Via oss kan du komma i kontakt med Balder och skicka lägenhetsansökningar på den eller de bostäder som du villa hyra.

Rexellent
Rexellent är en fastighetsförvaltare som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter. Ett par fastighetsägare i Helsingborg har valt att anlita Rexellent som deras förvaltare. I vår lägenhetslista kan du se de lägenheter som Rexellent söker nya hyresgäster till.

Garnito
Privata fastighetsbolaget Garnito är en av Helsingborgs större hyresvärdar med ett brett utbud av bostadslägenheter. Här finns allt från små ettor till stora femmor. Garnito sökar alltid ett par nya hyresgäster till sitt lägenhetsbestånd.Fler privata hyresvärdar i Helsingborg


BroGripen
Privat fastighetsägare med 3 000 lägenheter i Sverige varav flera bostadsfastigheter med lägenheter i centrala Helsingborg. BroGripen söker regelbundet hyresgäster till vakanta hyreslägenheter.

Adress: Södra Storgatan 19, Helsingborg
Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Förvaltningsteknik
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrningen av 1 500 lägenheter i Helsingborg åt flera hyresvärdar. Merparten av lägenheterna är renoverade till nyskick. Du kan även ansöka om nyproducerade hyresrätter.

Adress: Box 22205, 250 24 Helsingborg
Telefon: 042-15 84 10
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Biskopen Fastighet
Familjeägd hyresvärd med ett stort lägenhetsutbud i Helsingborg. Blivande hyresgäster har möjlighet att begära uppgraderingar av lägenheten såsom nya vitvaror, nya golv eller installation av tvätt- och diskmaskin.

Telefon: 0418-145 00
E-post: uthyrning@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning har 98 hyreslägenheter i stadsdelarna Maria Park och Rydebäck i Helsingborg. Maria Park är ett fint parkområde i centrala Helsingborg. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Gustavssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Helsingborg. Lägenheter finns i flera storlekar: Från små ettor väl lämpade för studenter till större lägenheter för barnfamiljer.

Adress: Södra Storgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0763-72 67 50
E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Familjeägd hyresvärd med fokus på centrala Helsingborg. Förvaltar flera attraktiva fastigheter i stadskärnan. Du som hyressökande kan ange i vilket område du vill bo i, din maxhyra samt antal rum lägenheten skall ha så får du upp en lista på lediga lägenhetsobjekt som matchar dina önskemål.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-361200
Hemsida: www.jefast.se


Kronosund Fastigheter
Fastighetsbolag vars bestånd till 80 % består av hyresbostäder i Helsingborg. Blivande hyresgäster kan mot ett extra hyrespåslag begära standardförbättringar i lägenheten såsom nya vitvaror eller nya golv.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-199620
E-post: info@kronosund.se
Hemsida: www.kronosund.se


JLM fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Helsingborg och Landskrona. Hyresvärden har tidigare blivit vald till årets fastighetsägare i Sverige och har mycket nöjda hyresgäster. Hos JLM Fastigheter har du möjlighet att ansöka om lägenheter med snabb inflyttning.

Telefon: 0707-18 13 80
E-post: info@jlmfastigheter.se
Hemsida: www.jlmfastigheter.se


Exxit Fastighet
I förorterna Rydebäck och Ödåkra, två lugna områden i utkanten av Helsingborg, förvaltar Exxit Fastigheter radhus. Hyresvärden är en av få fastighetsägare som kan erbjuda uthyrning av radhus. Bostäderna är väl lämpade för barnfamiljer som vill ha en egen gräsmatta utanför dörren.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Viadukten Förvaltning
Hyresvärd med attraktiva bostadsfastigheter i centrala Helsingborg. Hyresbostäder finns längsmed Carl Krooks gata, Stenbocksgatan och Övre Nytorgsgatan. Fyll i en intresseanmälan så tar Viadukten kontakt med dig om ett ledigt objekt som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-136692
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.se