1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Helsingborg

Bevaka lediga lägenheter i Helsingborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Helsingborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Helsingborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Tjej söker AKUT 1a/2a i Helsingborg
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Specialistsjuksköterska med fast anställning på Ambulans söker 2ROK
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 13000 kr

Läkare söker lägenhet/radhus i Helsingborg
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 14000 kr

Ringvägen 36b Gullringen
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 11000 kr

Musiklärare söker lägenhet/rum
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Helsingborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Rikshem
En av de större privata fastighetsägarna i Helsingborg. Förvaltar hyresrätter och samhällsfastigheter i stadens centrala delar. För tillfället söks nya hyresgäster till 21 lediga lägenheter via hyresvärdens hemsida.

Helsingborgshem
Kommunens bostadsbolag Helsingborgshem är den största aktören på bostadsmarknaden i Helsingborg. Det egna beståndet uppgår till 12 000 hyreslägenheter fördelade över hela 31 områden i kommunen. Nu kan du hitta 9 lediga lägenheter på Helsingborgshems hemsida.

Balder
Privat hyresvärd med bestånd i stora delar av landet. I Helsingborg erbjuds en variation av bostäder gällande läge och storlek. Lediga lägenheter publiceras på Balders hemsida men förmedling av vakanserna görs via marknadsplatsen HomeQ.

Rexellent
Fastighetsförvaltaren Rexellent bistår hyresvärdar med bland annat uthyrning av lägenheter. I Helsingborg är fastighetsbeståndet fördelat mellan tio olika områden och består främst av lägenheter i flerfamiljshus men även radhus erbjuds.

Garnito
Privata fastighetsbolaget Garnito är en av Helsingborgs större hyresvärdar med ett brett utbud av bostadslägenheter. Hyresvärden har allt från små ettor till stora femmor. Garnito söker regelbundet efter nya hyresgäster.

Willhem
Genom förvärv av 1 000 hyresrätter har Willhem alldeles nyligen etablerat sig på bostadsmarknaden i Helsingborg. På hyresvärdens hemsida Willhem.se hittar du 1 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Helsingborg


Biskopen Fastighet
Biskopen är en familjeägd hyresvärd som bland annat erbjuder hyreslägenheter i Helsingborg. Bostadssökande är välkomna att fylla i en allmän bostadsanmälan på hyresvärdens hemsida. Du anger där i vilken stad du söker boende och hur många rum du önskar i lägenheten.

Telefon: 0418-145 00
E-post: michelle@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Brinova
I populära stadsdelen Mariastaden byggs 77 nya moderna lägenheter. De ska stå redo för inflytt sommaren 2020, och du kan redan nu anmäla ditt intresse för en bostad på Brinovas hemsida. Lägenheterna på 2-4 RoK är samtliga utrustade med tvätt-, tork- och diskmaskin.

Adress: Landskronavägen 23, Helsingborg
Telefon: 010-207 12 30
E-post: ann-sofie.nilsson@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


Bo Fastighetsförvaltning
Privatägt bostadsbolag med 20 hyresfastigheter i Helsingborg fördelade mellan stadsdelarna Eneborg, Högaborg, Olympia, Slottshöjden, Tågaborg och Wilson Park. Sökande förväntas ha fast anställning samt kunna lämna goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Adress: Drottninggatan 146, Helsingborg
Telefon: 042-21 42 00
E-post: info@bofastighet.se
Hemsida: www.bofastighet.se


BroGripen
BroGripen är en privat fastighetsägare som i Helsingborg förvaltar 10 bostadsfastigheter. Samtliga fastigheter ligger nära kommunikationer och centralstationen. Hälften av hyresvärdens fastigheter är belägna i det lugna området Eneborg.

Adress: Berga allé 3, Helsingborg
Telefon: 042-610 13 00
E-post: terese@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Derome Förvaltning
I Helsingborgs stadsdelar Maria Park och Rydebäck förvaltar Derome totalt 98 hyreslägenheter. Trerummare är största typen av lägenhet som hittas i beståndet och det är också den storlek man har flest utav. För att söka boende behöver du registrera dig på Deromes hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Espace Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ofta annonserar efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter i Helsingborg. För att kunna bli hyresgäst krävs att du har fast inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Telefon: 042-14 29 95
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


Exxit Fastighet
I förorterna Rydebäck och Ödåkra, två lugna områden i utkanten av Helsingborg, förvaltar Exxit Fastigheter radhus. Hyresvärden är en av få fastighetsägare som förvaltar radhus. Bostäderna är väl lämpade för barnfamiljer som vill ha en egen gräsmatta utanför dörren.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-21 26 40
Hemsida: www.exxit.se


Förvaltningsteknik
Bistår andra fastighetsägare med uthyrning av deras lägenheter. Via Förvaltningsteknik kan du hyra 1500 lägenheter, varav 22 fastigheter är belägna i Helsingborg. För att ansöka om lägenhet behöver du registrera dig på Förvaltningstekniks hemsida.

Adress: Rundgången 30B, Helsingborg
Telefon: 042-16 42 40
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Gustavssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter i Helsingborg. Lägenheter finns i flera storlekar: Från små ettor väl lämpade för studenter till större lägenheter för barnfamiljer.

Adress: Södra Storgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0763-72 67 50
E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Familjeägd hyresvärd med fokus på centrala Helsingborg. Förvaltar flera attraktiva fastigheter i stadskärnan. Du som hyressökande kan ange i vilket område du vill bo i, din maxhyra samt antal rum lägenheten skall ha så får du upp en lista på lediga lägenhetsobjekt som matchar dina önskemål.

Telefon: 042-36 12 00
E-post: info@jefast.se
Hemsida: www.jefast.se


JLM fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Helsingborg och Landskrona. Hyresvärden har tidigare blivit vald till årets fastighetsägare i Sverige och har mycket nöjda hyresgäster. Hos JLM Fastigheter har du möjlighet att ansöka om lägenheter med snabb inflyttning.

Telefon: 0707-18 13 80
E-post: info@jlmfastigheter.se
Hemsida: www.jlmfastigheter.se


K-Fastigheter
I stadsdelarna Maria Park och Mariehäll förvaltar F-Fastigheter 110 moderna hyresrätter. Lägenheterna är fullt utrustade med kök från Ballingslöv samt helkaklade badrum. I centrala Helsingborg har hyresvärden även 141 ettor/studentlägenheter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Punktum Gruppen
Fastighetsförvaltare med 118 hyresrätter i centrala Helsingborg. Merparten av lägenheterna har genomgått totalrenovering under de senaste åren med nytt kök och badrum. Bostäderna ligger i stadsdelarna Stattena, Tågaborg och Wilson Park.

Adress: Drottninggatan 141, Helsingborg
Telefon: 042-21 00 00
E-post: info@punktum.se
Hemsida: www.punktum.se


Stenbocken
Förvaltar flera centralt belägna bostadsfastigheter i Helsingborg med totalt 237 hyresrätter. Som sökande kan du anmäla intresse för enskilda fastigheter och bli informerad när lediga lägenheter i just den fastigheten kommer ut.

Adress: Båthusgatan 9, Helsingborg
Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se


Tretorp Förvaltning
I centrala Helsingborg samt närliggande stadsdelen Tågaborg har Tretorp Förvaltning 124 hyreslägenheter. Fyll i en detaljerad bostadsansökan så kontaktar Tretorp dig när man är i behov av ta in en ny hyresgäst.

Adress: Drottninggatan 29, Helsingborg
Telefon: 0708-23 84 61
E-post: info@tretorpsforvaltning.se
Hemsida: www.tretorpforvaltning.se


Svenska Hus
Förvaltar bostäder på Nyvångsvägen och Gasverksgatan i Helsingborg. Beståndet på Nyvångsvägen består av ett antal tvåvåningshus där alla lägenheter har uteplats eller egen balkong. I närheten av fastigheterna ligger en grundskola. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010 603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Tornet
Hyr ut moderna lägenheter i Rosengården och Rydebäck. Seniorer har förtur till hälften av lägenheterna medan resterande uthyres till allmänheten. Boende har möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheterna.

Adress: Folke Bernadottes Väg 445, Ramlösa
Telefon: 070-283 22 87
E-post: jette.jensen@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Viadukten Förvaltning
Hyresvärd med attraktiva bostadsfastigheter i centrala Helsingborg. Hyresbostäder finns längsmed Carl Krooks gata, Stenbocksgatan och Övre Nytorgsgatan. Fyll i en intresseanmälan så tar Viadukten kontakt med dig om ett ledigt objekt som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-13 66 92
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.se