1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Helsingborg

Alla lediga lägenheter i Helsingborg

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Helsingborg. Du kan fritt söka bland alla hyreslägenheter som vi har registrerat i Helsingborg och skicka en ansökan för den bostad du vill hyra. Via oss kan du även komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Par söker 3:a Hbg-Rydebäck
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 12000 kr

Jag heter Bo Jönsson är pensionär. Skötsam, god ekonomi
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 5000 kr

Målare
Sökes: Första- & andrahand

En desperat ensamståande mamma
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 11000 kr

Skötsamt par söker en liten lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Akelius
Akelius är en av de allra största hyresvärdarna i Helsingborg med ett lägenhetsutbud som omfattar över 2 000 hyresrätter. Akelius satsar just nu stort på att renovera och modernisera sitt lägenhetsbestånd. I Helsingborg söker Akelius 20 nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Rikshem
Rikshem är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner och Helsingborg är en av Rikshems viktigaste orter. Merparten av Rikshems lägenheter ligger i Helsingsborgs stadskärna. Hos oss kan du se Rikshems alla lediga lägenheter i Helsingborg.

Helsingborgshem
Helsingborgshem är den naturliga startpunkten för dig som söker bostad i Helsingborg. Med 11 600 lägenheter för uthyrning är man den största hyresvärden i Helsingborg. Just nu söker Helsingborgshem nya hyresgäster till 21 lediga lägenheter.

Ikano Bostad
Ikano Bostad - ägt av familjen Kamprad - är en betydande aktör på hyresmarknaden i Helsingborg med flera lediga lägenheter som man letar nya hyresgäster till. Hos oss kan du läsa mer om Ikano Bostad och se alla deras lägenheter i Helsingborg.

Balder
Balder har de senaste åren växt till att bli en av Sveriges största privata hyresvärdar. I Helsingborg söker Balder flera nya hyresgäster. Via oss kan du komma i kontakt med Balder och skicka lägenhetsansökningar på den eller de bostäder som du villa hyra.

Rexellent
Rexellent är en fastighetsförvaltare som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter. Ett par fastighetsägare i Helsingborg har valt att anlita Rexellent som deras förvaltare. I vår lägenhetslista kan du se de lägenheter som Rexellent söker nya hyresgäster till.

Garnito
Privata fastighetsbolaget Garnito är en av Helsingborgs större hyresvärdar med ett brett utbud av bostadslägenheter. Här finns allt från små ettor till stora femmor. Garnito sökar alltid ett par nya hyresgäster till sitt lägenhetsbestånd.Fler privata hyresvärdar i Helsingborg


BroGripen
Fastighetsägaren BroGripen är en av de större privata hyresvärdarna i Helsingborg. Totalt har BroGripen 3 000 bostäder runt om i Sverige. Under de kommande månaderna kommer flera lägenheter att bli inflyttningsklara när befintliga hyresgäster flyttar ut.

Adress: Södra Storgatan 19, Helsingborg
Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Förvaltningsteknik
Förvaltningsteknik har ett stort utbud av moderna och nyrenoverade hyresrätter i Helsingborg. Vissa av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning. Eftersom lägenheterna är upprustade och renoverade ligger hyran en bit ovanför motsvarande hyra i allmännyttan.

Adress: Box 22205, 250 24 Helsingborg
Telefon: 042-15 84 10
E-post: info@energiteknik.nu
Hemsida: www.energiteknik.nu


Biskopen Fastighet
Biskopen Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser i Helsingborg: Kopparmöllegatan, Lägervägen och Planteringsvägen. Just nu har Biskopen Fastigheter ett par lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Telefon: 0418-145 00
E-post: uthyrning@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Derome Förvaltning
I Helsingborg hyr Derome Förvaltning ut 58 lägenheter i bostadsområdena Maria Park och Rydebäck. Derome kommer också att i närtid ha inflyttning för 40 nybyggda lägenheter i stadsdelen Rydebäck. Registrera dig i Deromes bostadskö om du vill få erbjudande om att hyra lägenhet.

Telefon: 0340-66 64 30
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Gustavssons Fastigheter
Familjeägda bostadsbolag Gustavssons förvaltar fastigheter om 25 000 kvm yta. I Helsingborg har Gustavssons Fastigheter 23 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger på Södergatan i Helsingborg.

E-post: rasmus@gustavssonsfastigheter.se
Hemsida: www.gustavssonsfastigheter.se


Jefast
Jefast är en stor privat hyresvärd med lägenheter både i Helsingborg och i de närliggande orterna Höganäs och Ängelholm. Omsättningshastigheten på bolagets lägenheter är lägst i Helsingborg och normalt inkommer bara en eller ett par lediga lägenheter i Helsingborg per månad. Du kan anmäla ditt intresse för de lediga lägenheter som publiceras.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-361200
Hemsida: www.jefast.se


Kronosund Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 80 % bostäder och 20 % lokaler i det egna beståndet. Kronosund fokuserar på uthyrning av bostadsfastigheter i Helsingborg. Merparten av lägenheterna är lokaliserade till stadsdelarna Västra Fredriksdal och Planteringen i Helsingborg.

Adress: Rådhustorget 10, Helsingborg
Telefon: 042-199620
E-post: info@kronosund.se
Hemsida: www.kronosund.se


Sjödin Fastigheter
Sjödin Fastigheter förvaltar i huvudsak kommersiella lokaler i Helsingborg men har även mitt i stadskärnan en fastighet med 700 kvm bostadsyta på andra till fjärde våningsplanet. Skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Adress: Gåsebäcksvägen 40, Helsingborg
Telefon: 042-38 30 80
E-post: info@sjodinfastigheter.se
Hemsida: www.sjodinfastigheter.se


Teglet Fastighet
Invid stadsparken i centrala Helsingborg har hyresvärden Teglet 11 lägenheter för uthyrning, ytterligare 48 lägenheter ligger i bostadsområdet centrum Syd invid Gustav Adolfs torg. Teglet kan även erbjuda ett stort lägenhetsutbud i bostadsområdet Högaborg i Helsingborg.

Telefon: 031-774 07 40
E-post: info@teglet.se
Hemsida: www.teglet.se


Viadukten Förvaltning
Privata fastighetsbolaget Viadukten Förvaltning har lägenheter för uthyrning på följande adresser i Helsingborg: Carl Krooks gata, Gasverksgatan, Nedre Eneborgsvägen, Stenbocksgatan, Tranemansgatan och Övre Nytorgsgatan. Lägenheterna håller hög kvalitet i eftertraktade centrala lägen.

Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg
Telefon: 042-136692
E-post: kontakt@viadukten.se
Hemsida: www.viadukten.se


Haga Studentboende
Du som är student kan kan ansöka om boende hos Haga Studentboende. Från boendet har du gångavstånd till Campus och alla dina grannar liksom dig själv är studenter vid universitetet. Studentlägenheterna är 20 kvm och i samtliga lägenheter finns kokvrå samt egen dusch och toalett.

Adress: Minörgatan 8, Helsingborg
Telefon: 042-28 44 05
E-post: lasse@hagaplan.se
Hemsida: www.hagaplan.se