Lediga lägenheter GarnitoPrivata hyresvärden Garnito har sedan starten 1994 växt och kommit att bli en av stadens större hyresvärdar. Idag uppgår beståndet till 21 fastigheter som är belägna på Tågaborg, Stattena, Slottshöjden, Ringstorp och i centrum.

Då man har ett omfattande utbud av lägenheter innebär det att du har goda chanser att hitta en bostad enligt dina önskemål. Man förvaltar allt från mindre lägenheter för ensamstående upp till bostäder stora nog för familjen.

Garnito bygger en fastighet i Båstad innehållandes hyreslägenheter. Inflytt sker från april 2020. De 84 lägenheterna i byggnaden erbjuder högsta standard med till exempel tvätt- och diskmaskin i varje lägenhet.

Lediga lägenheter publiceras på Garnitos webbplats. De ansöks direkt på hemsidan via ett elektroniskt system där du behöver vara registrerad. Du kan smidigt registrera dig på hemsidan som bostadssökande på ett par minuter. Av de intresserade på en vakans väljer hyresvärden ut de som kallas på visning.

Kontakta Garnito
Adress: Järnvägsgatan 11, Helsingborg
Telefon: 042-444 70 71
E-post: annica@garnito.se
Hemsida: www.garnito.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Garnito men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.garnito.se

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg