gatubild

Gyhultsvägen

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Andrahandskontrakt.
Adress: Gyhultsvägen, Helsingborg
Tillträde: 2022-04-27
HyraHyra:

10015 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

66 m2

Kontakta hyresvärdenMedlemskapet kostar endast 10 kr för den första månaden, därefter 249 kr varje månad i ett fortlöpande abonnemang utan bindningstid. Som medlem kan du:
  • Se kontaktuppgifter till alla uthyrare av lediga lägenheter
  • Läsa hela vårt hyresvärdsregister

Beskrivning

Välkommen hem!

I detta kvarter som byggdes och stod klart för inflyttning 2019 erbjuder vi en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på 1:or till 3:or. Bostäderna är väl genomtänkta med smarta planlösningar. Samtliga rum har ekparkett och ljusa väggar, vilket bidrar till ett fint ljusflöde. Ditt kök har vita släta luckor och en grå bänkskiva med generösa arbetsutrymmen. Här finns också bra förvaring för alla dina kastruller, slevar och kryddburkar. Diskmaskin hällspis samt ugn och mikrovågsugn ingår naturligtvis också. Badrummen är kaklade och har klinkergolv samt modern tvättutrustning med arbetsbänk och förvaring. Kvarteret Maria Mosaik består av två kvarter med hus om 4-7 våningar. Fasaderna är utformade för att få en urban och varierad karaktär. Taken är försedda med solceller för att minska fastigheternas miljöpåverkan. Självklart finns det också gott om cykelparkeringar på gården för att uppmuntra till motionsrika och klimatsmarta färdsätt. Materialvalet har en noga utvald variation av puts och tegel i olika nyanser, samt träpanel i en behaglig grå nyans. I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård som är inbjudande året om - från sommarens grillfester till vinterns snölekar.

"Observera att bilderna endast är exempelbilder av hur lägenheterna ser ut. Det är alltså inte bilder på denna lägenhet vilket gör att det kan vara avvikelser från verkligheten."

Återigen välkommen hem!

Hyrabostad.se är en webbtjänst som låter dig bevaka lediga lägenheter från kommunala och privata hyresvärdar, bostadsförmedlingar och privata uthyrare. Webbtjänsten visar dig kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter, men du kan inte ansöka via tjänsten. För att lämna din bostadsansökan behöver du även registrera dig hos respektive hyresvärd eller den bostadsförmedling som hyresvärden använder. Enskilda hyresvärdar och de flesta bostadsförmedlingar tar ut en avgift för att du skall kunna ställa dig i kö hos dem.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg