Kristinegatan

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristinegatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

7979 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

64 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna trevliga genomgående 3 rumslägenhet i Helsingborg som kommer delvis renoveras. Köket går i vitt. Här finns en keramikhällspis, och kyl och frysskåp. Det ligger trägolv i hela lägenheten. Badrummet kommer vi att renovera. Här sätter vi vitt kakel på väggarna och mörkare klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare installeras. Vi kommer att sätta in en säkerhetsdörr samt måla hela lägenheten.

Förråd och tvättstuga finns i källaren.
Observera 2021 års hyra.
Bilder lånad från tidigare renoverad lägenhet.

I sydöstra delen av Helsingborg, knappt två kilometer från centrum ligger stadsdelarna Eneborg och Högaborg. Grönområden mellan husen år få men områdena omges däremot av flertal parker. Här kan stora som små träffas kring bollplaner, minigolfbanor och lekplatser av olika slag för att leka och samlas runt grillen. Här finns även fina promenad och cykelvägar.
På 10 minuters promenadavstånd ligger Söder, som har ett större utbud av affärer men även torghandel, restauranger, galleria och biograf mm.
För den aktiva finns. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar inom en kvarts promenadavstånd

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel