Maria Stationsgata

Helsingborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Maria Stationsgata, Helsingborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

5957 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

29 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Ingen visning
Eftersom det inte kommer att ske någon visning, är det viktigt att du tittar på den bifogade planritningen. Du kommer alltså inte att kunna titta på den specifika lägenheten innan inflyttning. Observera att entrévåning=våning 1.

Hyresinformation
I hyran ingår värme, kall- och varmvatten. Kostnad för kabel-TV, bredband och hushållsel tillkommer.

Om lägenheterna
I Maria Mosaik erbjuder vi en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på 1:or och 3:or. Lägenheterna är väl genomtänkta med effektiva och smarta planlösningar. Samtliga rum har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köken har vita släta luckor med en grå bänkskiva som möjliggör att du kan sätta din egen prägel på inredningen. Badrummen är kaklade och har klinkergolv samt modern tvätt utrustning med arbetsbänk och förvaring. Bilderna i annonsen är exempelbilder.

Rökfritt boende
Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats, i gemensamma utrymmen samt innergård. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Beskrivning
I Helsingborg byggde Magnolia Bostad 351 lägenheter i fina kvarter med SPP Fastigheter som fastighetsägare. Fastigheterna förvaltas av Newsec som även hanterar uthyrningen. Maria Mosaik består av två kvarter om hus med 4-7 våningar. Fasaderna är utformade så att de ska få en urban och varierad karaktär. Materialen har en noga utvald variation av puts och tegel i olika nyanser, samt träpanel i en behaglig grå nyans. I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård som är inbjudande året om - från sommarens grillfester till vinterns snölekar.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel