Lediga lägenheter RikshemI Helsingborg finns flera stora privata hyresvärdar och Rikshem är en av dem. Deras bestånd är fokuserat till Helsingborgs stad vilket ger ett gott utgångsläge till restauranger, kommunikationer och service i staden. I följande områden hittas hyresvärdens bostäder: Centrum, Elineberg, Eneborg, Fredriksdal, Högaborg, Lussebäcken, Mariastaden, Olympia, Planteringen, Ringstorp, Slottshöjden, Stattena, Söder och Tågaborg. Samtliga områden ligger max några enstaka kilometer från stadskärnan.

Hos Rikshem har du möjlighet att hyra lägenheter i storlek upp till 4 rum och kök, det finns även några enstaka femmor i beståndet. Några av bostäderna är belägna i radhuslängor som har en egen mindre uteplats och trädgård.

Rikshems lediga lägenheter i Helsingborg hanteras av Boplats Syd. Som bostadssökande är det till deras hemsida (www.boplatssyd.se) du ska vända dig för att söka Rikshems vakanta lägenheter. Du behöver registrera dig som bostadssökande på Boplats innan du kan ansöka om lediga objekt.

Kontakta Rikshem
Adress: Terminalgatan 1, Helsingborg
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Rikshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.rikshem.se

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg