1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hofors

Sök lediga lägenheter i Hofors

I Hofors finns 3 hyresvärdar med tillsammans 22 lediga lägenheter. Via oss når du 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. På bara ett par minuter kan du lämna din bostadsansökan till alla hyresvärdar i Hofors.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Hoforshus
Allmännyttig fastighetsägare med 1 000 lägenheter för uthyrning i Hofors kommun. Just nu söker man 19 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Utöver centrala Hofors har man lägenheter även i de närliggande småorterna Göklund, Robertsholm, Rönningen, Torsåker och Västerhöjden.Privata hyresvärdar i Hofors


Bruksgårdarna
Bruksgårdarna är en liten hyresvärd som hyr ut lägenheter med villakänsla i Hofors. Man har 20 lägenheter för uthyrning fördelat mellan 5 bostadshus i Hofors. Samtliga lägenheter ligger i centrum. Vill du hyra bostad kan du ringa eller skicka ett e-mail och anmäla ditt intresse.

Adress: Hantverkargatan 1, Hofors
Telefon: 070-676 98 00
E-post: info@bruksgardarna.se
Hemsida: www.bruksgardarna.se


Svealandsbostäder
Svealandsbostäder har lägenheter på flera adresser i Hofors. Fyll i ett frågeformulär med dina bostadsönskemål om du vill hyra lägenhet. Om du har frågor kring lägenhetsuthyrning är du också välkommen att ringa till bolaget.

Telefon: 070-338 52 08
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se