1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hofors


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hofors. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hofors som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hoforshus
Kommunens allmännyttiga bostadsbolag med 1 000 lägenheter i kommunen. Här hittas boenden för de flesta, oavsett ålder, livssituation och vilket område som önskas i Hofors. Lediga lägenehter publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan lämna ditt intresse på objekt.

Bruksgårdarna
Familjeägt fastighetsbolag som hyr ut större trivsamma lägenheter i Hofors. Beståndet omfattar 7 lägenheter i parhus med privat trädgård och 2 lägenheter om 5 respektive 6 RoK i större villa. Alla lägenheter ligger i lugna villaområden nära centrum.

Adress: Hantverkargatan 1, Hofors
Telefon: 070-676 98 00
E-post: info@bruksgardarna.se
Hemsida: www.bruksgardarna.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Hofors utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hofors att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hofors. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hofors?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hofors. Hos oss kan du se listor med alla Hoforss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.