Lediga lägenheter HoforshusHoforshus 1 000 lägenheter är belägna i Hofors Centrum, Göklund, Robertsholm, Rönningen, Torsåker och Västerhöjden. Boenden erbjuds i olika storlekar, standard, område och bostadstyp. För de som önskar bo mer naturnära finns flerfamiljshus i Robertsholm att söka. Dessa är utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt har gröna ytor invid husknuten.

I centrum ligger fastighetsägarens Trygghetsboende som vänder sig till de äldre hyresgästerna. De som är 55+ kan ansöka om boende i Västerhöjden som har speciella lägenheter för målgruppen. De erbjuder hög standard och nås med hiss. Även i Torsåker är ett 55+ boende beläget.

Du behöver registrera dig som bostadssökande hos Hoforshus om du letar bostad. Du ges därefter möjligheten att lämna intresseanmälningar på lediga objekt. Du behöver minst en gång varje år logga in på din profil för att din plats i bostadskön ska vara aktiv.

Hos Hoforshus hittas 44 vakanta lägenheter.

Kontakta Hoforshus
Adress: Rönningsgatan 9, Hofors
Telefon: 0290-77 18 00
E-post: info@hoforshus.se
Hemsida: www.hoforshus.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hoforshus men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hoforshus.se

Visa alla lediga lägenheter i Hofors