1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höganäs

Alla lediga lägenheter i Höganäs

I Höganäs finns 4 privata hyresvärdar och samt det kommunala bostadsbolaget Höganäshem som du kan vända dig till om du vill hyra bostad. Via oss kan du se lägenhetsutbudet hos de privata hyresvärdarna och ett komplett utbud av andrahandslägenheter i Höganäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Andrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Visar 4 av 5 | Visa alla

Höganäshem
Kommunalt bostadsbolag med totalt 1 400 lägenheter för uthyrning. Utöver sin bas i Höganäs har man även ett mindre utbud av lägenheter i Jonstorp, Viken, Väsby och Östra Lerberget. Lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.Privata hyresvärdar i Höganäs


Stenbocken
Fastighetsägare med ett mindre utbud av hyreslägenheter på Storgatan i Höganäs. Är du intresserad av att hyra är du välkommen att lämna en bostadsansökan. Om en lägenhet som matchar dina önskemål kommer in tar hyresvärden kontakt med dig.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se/bostad/


Jefast
Privat fastighetsägare med ett par hundra lägenheter i centrala Höganäs. Jefast söker regelbundet efter nya hyresgäster. Hyresvärden kallar 3 sökande till varje lägenhetsvisning. För att bli aktuellt som hyresgäst krävs goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Adress: Norregatan 2, 263 39 Höganäs
Telefon: 042-36 12 00
Hemsida: www.jefast.se


RL Konsult Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för skötsel av fastigheter åt ett flertal hyresvärdar i Skåne. I Höganäs ansvarar man för lägenhetsuthyrning åt ett par mindre fastighetsägare. För att bli vald som hyresgäst krävs att du har fast anställning.

Telefon: 042-38 18 00
E-post: ronnie.larsson@rl-konsult.com
Hemsida: www.rl-konsult.com