1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höganäs

Alla lediga lägenheter i Höganäs

I Höganäs finns 4 privata hyresvärdar och samt det kommunala bostadsbolaget Höganäshem som du kan vända dig till om du vill hyra bostad. Via oss kan du se lägenhetsutbudet hos de privata hyresvärdarna och ett komplett utbud av andrahandslägenheter i Höganäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker 2rok. .
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Visar 5 av 6 | Visa alla

Höganäshem
Kommunalt bostadsbolag med totalt 1 400 lägenheter för uthyrning. Utöver sin bas i Höganäs har man även ett mindre utbud av lägenheter i Jonstorp, Viken, Väsby och Östra Lerberget. Lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid.Privata hyresvärdar i Höganäs


Jefast
Privat fastighetsägare med ett par hundra lägenheter i centrala Höganäs. Jefast söker regelbundet efter nya hyresgäster. Hyresvärden kallar 3 sökande till varje lägenhetsvisning. För att bli aktuellt som hyresgäst krävs goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Adress: Norregatan 2, 263 39 Höganäs
Telefon: 042-36 12 00
Hemsida: www.jefast.se


Rexellent
Enda hyresvärden i Höganäs som kan erbjuda radhus för uthyrning. Alla radhus har tillgång till en egen uteplats och är efterfrågade av småbarnsfamiljer. I närområdet ligger både förskola och grundskola.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se


RL Konsult Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för skötsel av fastigheter åt ett flertal hyresvärdar i Skåne. I Höganäs ansvarar man för lägenhetsuthyrning åt ett par mindre fastighetsägare. För att bli vald som hyresgäst krävs att du har fast anställning.

Telefon: 042-38 18 00
E-post: ronnie.larsson@rl-konsult.com
Hemsida: www.rl-konsult.com


Stenbocken
Fastighetsägare med ett mindre utbud av hyreslägenheter på Storgatan i Höganäs. Är du intresserad av att hyra är du välkommen att lämna en bostadsansökan. Om en lägenhet som matchar dina önskemål kommer in tar hyresvärden kontakt med dig.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se/bostad/