1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höganäs

Bevaka lediga lägenheter i Höganäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Höganäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Höganäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Mamma och son söker boende
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Höganäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 5 av 6 | Visa alla

Höganäshem
Kommunalt bostadsbolag med totalt 1 400 lägenheter i det egna beståndet. Utöver sin bas i Höganäs har man även ett mindre utbud av lägenheter i Jonstorp, Viken, Väsby och Östra Lerberget. Lägenheter förmedlas utefter de sökandes kötid. Du registrerar dig på hyresvärdens hemsida Hoganashem.se för att börja samla kötid.Privata hyresvärdar i Höganäs


Jefast
Privat fastighetsägare med ett par hundra lägenheter i centrala Höganäs. Jefast söker regelbundet efter nya hyresgäster. Hyresvärden kallar 3 sökande till varje lägenhetsvisning. För att bli aktuellt som hyresgäst krävs goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Adress: Norregatan 2, 263 39 Höganäs
Telefon: 042-36 12 00
Hemsida: www.jefast.se


Rexellent
Enda hyresvärden i Höganäs förvaltar radhus. Alla radhus har tillgång till en egen uteplats och är efterfrågade av småbarnsfamiljer. I närområdet ligger både förskola och grundskola.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se


RL Konsult Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för skötsel av fastigheter åt ett flertal hyresvärdar i Skåne. I Höganäs ansvarar man för lägenhetsuthyrning åt ett par mindre fastighetsägare. För att bli vald som hyresgäst krävs att du har fast anställning.

Telefon: 042-38 18 00
E-post: ronnie.larsson@rl-konsult.com
Hemsida: www.rl-konsult.com


Stenbocken
Fastighetsägare med ett mindre utbud av hyreslägenheter på Storgatan i Höganäs. Är du intresserad av att hyra är du välkommen att lämna en bostadsansökan. Om en lägenhet som matchar dina önskemål kommer in tar hyresvärden kontakt med dig.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se/bostad/