1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höganäs

Bevaka lediga lägenheter i Höganäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Höganäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Höganäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Höganäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Höganäshem
Kommunens bostadsbolag Höganäshem förvaltar i kommunen cirka 1 400 hyreslägenheter. Majoriteten av bostäderna återfinns i Höganäs men en andel finns även i de närliggande orterna Jonstorp och Östra Lerberget.Privata hyresvärdar i Höganäs


Jefast
Förvaltar lägenheter i nedre och övre Höganäs, Tjörröd och Långaröd. Här kan du som söker en lägenhet med upp till 5 rum och kök hitta din nästa bostad. Lediga lägenheter läggs ut på Jefasts hemsida, där du som registrerad kan göra intresseanmälningar.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-36 12 00
E-post: info@jefast.se
Hemsida: www.jefast.se


GBJ Bygg
Erbjuder 72 nyproducerade lägenheter på cykelavstånd från Höganäs centrum. Lägenheterna är 1-3 RoK, hälften av lägenheterna är klara till december 2019, resterande november 2020. De moderna och välutrustade lägenheterna kan ansökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0470 - 74 88 50
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se/projekt/kv-sagcrona-nyproduktion-av-hyresratter-i-hoganas/


SBB
SBB är den största privata hyresvärden i Höganäs. Bolaget förvärvade 17 fastigheter under 2019 och erbjuder nu över 550 hyreslägenheter. Lediga lägenheter kan ses på SBBs hemsida där du även har möjlighet att lämna ditt intresse på vakanta objekt.

Adress: Storgatan 59, Höganäs
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.hoganas@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Stenbocken
Privat fastighetsägare som fokuserat sig på Helsingborg men även har ett mindre utbud i Höganäs. På Storgatan återfinns hyresvärdens nio lägenheter i staden. För att söka en bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se/bostad/