1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Höganäs


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Höganäs. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Höganäs som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Höganäshem
Kommunens bostadsbolag Höganäshem förvaltar i kommunen cirka 1 400 hyreslägenheter. Majoriteten av bostäderna återfinns i Höganäs men en andel finns även i de närliggande orterna Jonstorp och Östra Lerberget.

Jefast
Förvaltar lägenheter i nedre och övre Höganäs, Tjörröd och Långaröd. Här kan du som söker en lägenhet med upp till 5 rum och kök hitta din nästa bostad. Lediga lägenheter läggs ut på Jefasts hemsida, där du som registrerad kan göra intresseanmälningar.

Adress: Norregatan 2, Höganäs
Telefon: 042-36 12 00
E-post: info@jefast.se
Hemsida: www.jefast.se


GBJ Bygg
Erbjuder 72 nyproducerade lägenheter på cykelavstånd från Höganäs centrum. Lägenheterna är 1-3 RoK, hälften av lägenheterna är klara till december 2019, resterande november 2020. De moderna och välutrustade lägenheterna kan ansökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0470 - 74 88 50
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se/projekt/kv-sagcrona-nyproduktion-av-hyresratter-i-hoganas/


SBB
SBB är den största privata hyresvärden i Höganäs. Bolaget förvärvade 17 fastigheter under 2019 och erbjuder nu över 550 hyreslägenheter. Lediga lägenheter kan ses på SBBs hemsida där du även har möjlighet att lämna ditt intresse på vakanta objekt.

Adress: Storgatan 59, Höganäs
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.hoganas@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Stenbocken
Privat fastighetsägare som fokuserat sig på Helsingborg men även har ett mindre utbud i Höganäs. På Storgatan återfinns hyresvärdens nio lägenheter i staden. För att söka en bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 042 - 18 51 90
E-post: kontakt@stenbocken.se
Hemsida: www.stenbocken.se/bostad/Hur hittar jag privata hyresvärdar i Höganäs utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Höganäs att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Höganäs. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Höganäs?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Höganäs. Hos oss kan du se listor med alla Höganäss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.