Lediga lägenheter HöganäshemHöganäs kommuns fastighetsägare Höganäshem är ett allmännyttigt bostadsbolag vars egna bestånd uppgår till ungefär 1 400 lägenheter till uthyrning i kommunen. Utöver bostäder i Höganäs återfinns även lägenheter i Jonstorp och Östra Lerberget.

Lägenheterna i Höganäs ligger centralt med gångavstånd både till stadskärnan och havet. Bostäderna är i storlek 1-5 rum och kök.

Boendeformen trygghetsboende erbjuds för dig över 65 år. Det är ungefär som att bo i en vanlig hyreslägenhet men här finns mer trygghet och lösningar som förenklar din vardag. Bland annat finns det lokaler för samvaro och aktiviteter med de andra boende och boendets trygghetsvärd/värdinna. Dessa lägenheter söka på samma sätt som de vanliga hyresrätterna, där den med flest köpoäng tilldelas bostaden.

Lediga bostäder publiceras på hyresvärdens hemsida. För att kunna lämna ditt intresse på ett objekt behöver du först registrera dig till Höganäshems bostadskö, vilket du gör på deras webbplats.

Kontakta Höganäshem
Adress: Östra Parkgatan 2, Höganäs
Telefon: 042-33 78 78
E-post: hoganas@hoganashem.se
Hemsida: www.hoganashem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Höganäshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hoganashem.se

Visa alla lediga lägenheter i Höganäs