Långarödsvägen

Höganäs
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långarödsvägen, Höganäs
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

7183 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

60 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Varmt välkommen till en helt nyrenoverad bostad om 2 rok på Långarödsvägen 76A i Höganäs. Här bor du bekvämt och trivsamt med välutrustat kök där diskmaskin, inbyggnadsugn, häll och fläktkåpa ingår. Helkaklat, rymligt badrum med duschväggar i glas, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin. Klinkergolv i hall och vacker ekparkett i övriga rum. För dig som söker det lilla, men moderna hemmet.


Välkommen!

OMGIVNING Höganäs kommun har stora visioner för framtiden och arbetar aktivt för att vara en attraktiv kommun att bo och verka i. Arbetet bedrivs under ledstjärnan "Från kol till diamant". Vi har stora planer för Höganäs utveckling men vi behöver bli fler för att kunna uppfylla dessa och för att trygga vår framtida ekonomi. Vi vill ligga i topp när det gäller företagsklimat, turism, goda relationer med handeln, ny- och ombyggnation samt utvecklingsanda. Höganäs kommuns befolkningsmål är att uppnå 27 500 invånare år 2025.

KOMMUNIKATIONER Höganäs kommun arbetar aktivt med att förbättra kollektivtrafiken till, från och inom kommunen. Har man inte möjlighet att åka kollektivt erbjuder kommunen på drygt 500 parkeringsplatser i centralorten, och de är alla avgiftsfria. Höganäs kommun trafikeras av sju olika busslinjer. Använd gärna Skånetrafikens reseplanerare för att ta reda på när nästa buss eller tåg går. Du kan också ladda ner Skånetrafikens app i mobilen för att enkelt se uppdaterade tabeller eller köpa biljett.

SERVICE I Höganäs finns vårdcentral, folktandvård, frisör, livsmedelsaffär, tobakskiosk, kyrkor, förskolor, bibliotek och pizzeria. Höganäs Kullabygden är en unik destination med mycket att erbjuda på liten yta. Du kan besöka vår sex mil långa kust, shoppa, besöka keramiker eller ha en aktiv semester i Kullabergs naturreservat. Eller varför inte vandra på Kullaleden eller cykla på Kattegattleden. Här ger vi lite tips och inspiration till dig som besökare. Välkommen!
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Höganäs

Rapportera fel