1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Bevaka lediga lägenheter i Höör

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Höör samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Höör. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Höörs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Höörs Fastigheter
Höörs Fastigheter är den kommunala hyresvärden i Höör. Om du registrerar dig på deras hemsida (www.hoorfast.se) börjar du samla köpoäng. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida och är ansökningsbara under en vecka.Privata hyresvärdar i Höör


UMAB Fastigheter
En av Höörs större privata hyresvärdar med över 100 lägenheter i det egna beståndet. Utöver vanliga hyreslägenheter i storlek 1-4 RoK har hyresvärden även radhus som uthyres till barnfamiljer.

Adress: Storgatan 13, Höör
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Morley Fastigheter
Lägenheter i tvåvåningshus i centrala Höör. Du kan lämna en detaljerad intresseanmälan på Morleys hemsida där du skriver antal rum och vilken hyra som du söker samt en enkel presentation av dig själv.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


Höörfasaden
Stor privat hyresvärd i Höör med lägenheter i ett flertal fastigheter. För att kunna bli hyresgäst hos Höörfasaden krävs att du har fast inkomst. Din bostadsansökan behöver förnyas var tredje månad. I ansökan anger du önskad lägenhetsstorlek (1-4 rum och kök).

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
Hos hyresvärden BM Fastigheter finns 150 hyresrätter i centrala lägen i Höör. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök stora med yta från 25 kvadrat till som mest 150 kvadrat.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se