1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Alla lediga lägenheter i Höör

I Höör finns det 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt fastighetsbolag som kan hjälpa dig som söker efter en bostad att hyra. I Höör finns ingen allmän bostadskö. Din chans att få erbjudande om att hyra lägenhet i Höör beror helt på hur många hyresvärdar du tar kontakt med. Vill du maximera din chans att bli erbjuden en hyresrätt bör du ansöka om bostad hos alla hyresvärdar i Höör.

Andrahand15+


10120+


100020000+

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar


Höörs Fastigheter
Hos Höörs Fastigheter kan du registrera dig som bostadssökande och automatiskt få e-mail när lediga lägenheter som passar dina önskemål kommer in. En del av lägenheterna hyrs ut enligt principen "Först-till-kvarn" där sökande som först anmäler intresse erbjuds lägenhetsvisning. Är du mellan 18-30 år har du även möjligt att ansöka om KompisBo-lägenheter.Privata hyresvärdar i Höör


Morley Fastigheter
Lägenheter i tvåvåningshus i centrala Höör. Du kan lämna en detaljerad intresseanmälan på Morleys hemsida där du skriver antal rum och vilken hyra som du söker samt en enkel presentation av dig själv.

Adress: Järnvägsgatan 4A, 243 30 Höör
Telefon: 0413-209 57
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


BM Fastigheter
Hos hyresvärden BM Fastigheter finns 150 hyresrätter i centrala lägen i Höör. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök stora med yta från 25 kvadrat till som mest 150 kvadrat.

Telefon: 0413-22 716
E-post: malena@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se


Exxit
Liten hyresvärd med totalt 200 lägenheter, merparten av dessa lokaliserade till de större tätorterna i Skåne. Har ett mindre utbud av marklägenheter i Höör för uthyrning.

Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se