1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Alla lediga lägenheter i Höör

I Höör finns det 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt fastighetsbolag som kan hjälpa dig som söker efter en bostad att hyra. I Höör finns ingen allmän bostadskö. Din chans att få erbjudande om att hyra lägenhet i Höör beror helt på hur många hyresvärdar du tar kontakt med. Vill du maximera din chans att bli erbjuden en hyresrätt bör du ansöka om bostad hos alla hyresvärdar i Höör.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Höörs Fastigheter
Det kommunala bostadsbolaget Höörs Fastigheter kan erbjuda boende för alla familjestorlekar. Här hittar du allt från små ettor väl lämpade för det unga singelhushållet till stora femmor för barnfamiljen.
   Vill du hyra lägenhet hos Höörs Fastigheter fyller du i en intresseanmälan på deras hemsida där du även kan kontrollera om de just nu har inne någon ledig lägenhet.Privata hyresvärdar i Höör


Morley Fastigheter
Lägenheter i tvåvåningshus i centrala Höör. Du kan lämna en detaljerad intresseanmälan på Morleys hemsida där du skriver antal rum och vilken hyra som du söker samt en enkel presentation av dig själv.

Adress: Järnvägsgatan 4A, 243 30 Höör
Telefon: 0413-209 57
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


BM Fastigheter
Hos hyresvärden BM Fastigheter finns 150 hyresrätter i centrala lägen i Höör. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök stora med yta från 25 kvadrat till som mest 150 kvadrat.

Telefon: 0413-22 716
E-post: malena@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se


Exxit
Liten hyresvärd med totalt 200 lägenheter, merparten av dessa lokaliserade till de större tätorterna i Skåne. Har ett mindre utbud av marklägenheter i Höör för uthyrning.

Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se