1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Bevaka lediga lägenheter i Höör

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Höör samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Höör. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Höörs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Höörs Fastigheter
Det kommunala fastighetsbolaget Höörs Fastigheter förvaltar lokaler och bostäder i kommunen. Lägenheter kan sökas på hyresvärdens hemsida där du först behöver registrera dig som sökande. Som registrerad samlar du köpoäng vilka används när du söker en lägenhet.Privata hyresvärdar i Höör


UMAB Fastigheter
Äger och förvaltar 182 hyresrätter i Höör, Hörby och Tyringe. Majoriteten av bostäderna är belägna i Höör. För den som önskar finns det möjlighet att hyra lägenhet i radhus med privat uteplats. Storleksmässigt erbjuds lägenheter upp till fem rum och kök.

Adress: Storgatan 13, Höör
Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Morley Fastigheter
Morley Fastigheters bestånd i Höörs tätort uppgår till 87 hyresrätter. De har lägenheter både i centrala stan och i parhus i lugna områden strax utanför centralaste Höör. I Ludvigsborg utanför Höör har de ett bestånd på 20 lägenheter i markplan.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


Höörfasaden
En av de större fastighetsägarna i Höör är Höörfasaden. Man förvaltar fastigheter på tolv adresser. För att söka en lägenhet hos hyresvärden kan du fylla i ett formulär direkt på Höörfasadens hemsida. Du anger där vad du är intresserad av i första och andra hand.

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
BM Fastigheter är en privat hyresvärd i Höör. Deras bestånd består av 150 hyresrätter i centrala delarna av Höör. För att kunna ansöka om en ledig lägenhet behöver du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se