1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Bevaka lediga lägenheter i Höör

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Höör samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Höör. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Planerare söker lägenhet i Höör.
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Höörs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Höörs Fastigheter
Höörs Fastigheter är den kommunala hyresvärden i Höör. Om du registrerar dig på deras hemsida (www.hoorfast.se) börjar du samla köpoäng. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida och är ansökningsbara under en vecka.Privata hyresvärdar i Höör


UMAB Fastigheter
En av Höörs större privata hyresvärdar med över 100 lägenheter i det egna beståndet. Utöver vanliga hyreslägenheter i storlek 1-4 RoK har hyresvärden även radhus som uthyres till barnfamiljer.

Adress: Storgatan 13, Höör
Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Morley Fastigheter
Morley Fastigheters bestånd i Höörs tätort uppgår till 87 hyresrätter. De har lägenheter både i centrala stan och i parhus i lugna områden strax utanför centralaste Höör. I Ludvigsborg utanför Höör har de ett bestånd på 20 lägenheter i markplan.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


Höörfasaden
Stor privat hyresvärd i Höör med lägenheter i ett flertal fastigheter. För att kunna bli hyresgäst hos Höörfasaden krävs att du har fast inkomst. Din bostadsansökan behöver förnyas var tredje månad. I ansökan anger du önskad lägenhetsstorlek (1-4 rum och kök).

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
BM Fastigheter är en privat hyresvärd i Höör. Deras bestånd består av 150 hyresrätter i centrala delarna av Höör. För att kunna ansöka om en ledig lägenhet behöver du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se