1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Sök lediga lägenheter i Höör

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Höör. Du kan fritt söka bland de 8 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Höör.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Höörs Fastigheter
Det kommunala fastighetsbolaget Höörs Fastigheter förvaltar lokaler och bostäder i kommunen. Lägenheter kan sökas på hyresvärdens hemsida där du först behöver registrera dig som sökande. Som registrerad samlar du köpoäng vilka används när du söker en lägenhet.Privata hyresvärdar i Höör


UMAB Fastigheter
Äger och förvaltar 182 hyresrätter i Höör, Hörby och Tyringe. Majoriteten av bostäderna är belägna i Höör. För den som önskar finns det möjlighet att hyra lägenhet i radhus med privat uteplats. Storleksmässigt erbjuds lägenheter upp till fem rum och kök.

Adress: Storgatan 13, Höör
Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Morley Fastigheter
Morley Fastigheters bestånd i Höörs tätort uppgår till 87 hyresrätter. De har lägenheter både i centrala stan och i parhus i lugna områden strax utanför centralaste Höör. I Ludvigsborg utanför Höör har de ett bestånd på 20 lägenheter i markplan.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


Höörfasaden
En av de större fastighetsägarna i Höör är Höörfasaden. Man förvaltar fastigheter på tolv adresser. För att söka en lägenhet hos hyresvärden kan du fylla i ett formulär direkt på Höörfasadens hemsida. Du anger där vad du är intresserad av i första och andra hand.

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
BM Fastigheter är en privat hyresvärd i Höör. Deras bestånd består av 150 hyresrätter i centrala delarna av Höör. För att kunna ansöka om en ledig lägenhet behöver du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se