1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Höör

Alla lediga lägenheter i Höör

I Höör finns det 4 privata hyresvärdar och ett kommunalt fastighetsbolag som kan hjälpa dig som söker efter en bostad att hyra. I Höör finns ingen allmän bostadskö. Din chans att få erbjudande om att hyra lägenhet i Höör beror helt på hur många hyresvärdar du tar kontakt med. Vill du maximera din chans att bli erbjuden en hyresrätt bör du ansöka om bostad hos alla hyresvärdar i Höör.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Höörs Fastigheter
Hos Höörs Fastigheter kan du registrera dig som bostadssökande och automatiskt få e-mail när lediga lägenheter som passar dina önskemål kommer in. En del av lägenheterna hyrs ut enligt principen "Först-till-kvarn" där sökande som först anmäler intresse erbjuds lägenhetsvisning. Är du mellan 18-30 år har du även möjligt att ansöka om KompisBo-lägenheter.Privata hyresvärdar i Höör


UMAB Fastigheter
En av Höörs större privata hyresvärdar med över 100 lägenheter i det egna beståndet. Utöver vanliga hyreslägenheter i storlek 1-4 RoK har hyresvärden även radhus som uthyres till barnfamiljer.

Adress: Storgatan 13, Höör
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Morley Fastigheter
Lägenheter i tvåvåningshus i centrala Höör. Du kan lämna en detaljerad intresseanmälan på Morleys hemsida där du skriver antal rum och vilken hyra som du söker samt en enkel presentation av dig själv.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


Höörfasaden
Stor privat hyresvärd i Höör med lägenheter i ett flertal fastigheter. För att kunna bli hyresgäst hos Höörfasaden krävs att du har fast inkomst. Din bostadsansökan behöver förnyas var tredje månad. I ansökan anger du önskad lägenhetsstorlek (1-4 rum och kök).

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
Hos hyresvärden BM Fastigheter finns 150 hyresrätter i centrala lägen i Höör. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök stora med yta från 25 kvadrat till som mest 150 kvadrat.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.se