1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Höör


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Höör. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Höör som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Höörs Fastigheter
Det kommunala fastighetsbolaget Höörs Fastigheter förvaltar lokaler och bostäder i kommunen. Lägenheter kan sökas på hyresvärdens hemsida där du först behöver registrera dig som sökande. Som registrerad samlar du köpoäng vilka används när du söker en lägenhet.

Morley Fastigheter
Morley Fastigheters bestånd i Höörs tätort uppgår till 87 hyresrätter. De har lägenheter både i centrala stan och i parhus i lugna områden strax utanför centralaste Höör. I Ludvigsborg utanför Höör har de ett bestånd på 20 lägenheter i markplan.

Telefon: 0415-511 23
E-post: info@morley.se
Hemsida: www.morley.se


UMAB Fastigheter
Äger och förvaltar 182 hyresrätter i Höör, Hörby och Tyringe. Majoriteten av bostäderna är belägna i Höör. För den som önskar finns det möjlighet att hyra lägenhet i radhus med privat uteplats. Storleksmässigt erbjuds lägenheter upp till fem rum och kök.

Adress: Storgatan 13, Höör
Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.malmgrenbostad.se


Höörfasaden
En av de större fastighetsägarna i Höör är Höörfasaden. Man förvaltar fastigheter på tolv adresser. För att söka en lägenhet hos hyresvärden kan du fylla i ett formulär direkt på Höörfasadens hemsida. Du anger där vad du är intresserad av i första och andra hand.

Telefon: 046-19 04 40
E-post: info@hoorfasaden.se
Hemsida: www.hoorfasaden.se


BM Fastigheter
BM Fastigheter är en privat hyresvärd i Höör. Deras bestånd består av 150 hyresrätter i centrala delarna av Höör. För att kunna ansöka om en ledig lägenhet behöver du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Nya Torg 1, Höör
Telefon: 0413-22 716
E-post: info@bmfastigheter.se
Hemsida: www.bmfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Höör utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Höör att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Höör. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Höör?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Höör. Hos oss kan du se listor med alla Höörs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.