Lediga lägenheter Höörs FastigheterDet är kommunen som står som ägare till Höörs Fastigheter. Man är ett allmännyttigt bostadsbolag som erbjuder lägenheter till kommunens nuvarande och blivande invånare.

I beståndet hittas äldre fastigheter, liksom nyare. Ett seniorboende finns tillgängligt för äldre hyresgäster. Majoriteten av hyreslägenheterna är belägna i flerbostadshus men det finns i beståndet även ett antal radhus i markplan att hyra.

Om du vill ansöka om en bostad hos Höörs Fastigheter behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida. Du börjar samla köpoäng från första dagen. När flera ansökt om en och samma bostad är det köpoängen som avgör vilka som kallas på visning och vem som senare erbjuds kontraktet. Minst var sjätte månad behöver du logga in på dina sidor för att din plats ska vara fortsatt aktiv.

Kontakta Höörs Fastigheter
Adress: Björkgatan 54, Höör
Telefon: 0413-289 00
E-post: info@hoorfast.se
Hemsida: www.hoorfast.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Höörs Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hoorfast.se

Visa alla lediga lägenheter i Höör