1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Huddinge

Alla lediga lägenheter i Huddinge

Via oss når du 4 privata hyresvärdar i Huddinge och det kommunala bostadsbolaget som kan ebjuda dig en hyresrätt. Just nu finns 136 lediga lägenheter och studentbostäder i Huddinge. I Huddinge finns många som söker bostad. För att öka din chans till bostad rekommenderar vi att du ansöker om lägenhet hos samtliga 5 hyresvärdar i Huddinge.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ensamstående mamma på 24år söker boende
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Huge Fastighetsbolag
Kommunala hyresvärden Huge är Huddinges största hyresvärd. Just nu söker man 16 nya hyresgäster till lediga lägenheter och studentbostäder i Huddinge. Du lämnar din bostadsansökan på Huges hemsida.Privata hyresvärdar i Huddinge


Aberdeen
Aberdeen är ett internationellt företag med lägenhetsförvaltning på flera orter i Sverige, bland annat Huddinge. Totalt har man 230 fastigheter i Sverige där varje fastighet kan inrymma ett stort antal hyreslägenheter. Aberdeens bas i Sverige ligger i Stockholmsområdet.

Adress: Sveavägen 25, Box 3039, 103 63 Stockholm
Telefon: 08-412 80 00
Hemsida: www.aberdeen.se


Akelius
Privata hyresvärden Akelius satsar stora belopp på att upprusta sina hyreslägenheter till standard motsvarande bostadsrätter. Lägenheter som är topprenoverade går under benämningen First Class och har en lite högre hyresnivå. I Huddinge har Akelius lägenheter på Mangårdsvägen, Storvretsvägen, Säterbacken, Vallhornsvägen och Österleden.

Adress: Bergsvägen 45, 144 31 Huddinge
Hemsida: www.akelius.se


HEBA Fastigheter
Heba förvaltar 10 bostadsfastigheter i Huddinge, samtliga fastigheter är byggda under 50 till 70-talet. Två- och trerumslägenheter dominerar beståndet med 126 respektive 156 tillgängliga lägenheter. Heba har i Huddinge även ett mindre antal ettor och fyrrummare för uthyrning.

Adress: Timmermansgatan 31, 118 55 Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


Wallenstam
Wallenstam har alltid varit en viktig aktör på hyresmarknaden i Stockholm. I Huddinge har bolaget lägenheter på följande adresser: Arrendatorsvägen, Chronas väg, Drakvägen, Fullersta Torget, Gamla Södertäljevägen, Gymnasievägen Kansligränd, Klintvägen, Kvarnbergsplan, Kvarnbergsvägen, Lännavägen, Runvägen, Rådsvägen, Rådstuguvägen, Solfagravägen och Sturevägen.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se