1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Huddinge

Bevaka lediga lägenheter i Huddinge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Huddinge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Huddinge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Fast anställd, hög inkomst
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 16000 kr

Studerande söker bostad till mig och min son.
Sökes: Första- & andrahand

Student söker närmare boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Huddinges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Huge Bostäder
Huge är Huddinges största hyresvärd med 8100 lägenheter varav 700 studentbostäder. Huge förvaltar även ett mindre bestånd av ungdomslägenheter som kan ansökas av dig under 25 år. På Huges hemsida hittar du 9 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Huddinge


Byggvesta
På Campus Flemingsberg förvaltar Byggvesta 433 studentlägenheter. På kort avstånd från området ligger såväl Karolinska Institutet, KTH som Södertörns högskola. Bostäderna färdigställdes 2017 och håller mycket hög standard. Merparten av beståndet utgöres av ettor.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: nobelus.student@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


HEBA Fastigheter
HEBA Fastigheter är en av Huddinges största privata hyresvärdar med ett bestånd omfattande 748 hyresrätter. Under 2017 färdigställde HEBA nyproduktion av 184 lägenheter i Flemingsbergsdalen i Huddinge. Blivande hyresgäster kan välja mellan en- till femrumslägenheter.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


HSB Södertörn
HSB äger 41 hyresrätter i centrala Huddinge fördelade mellan ettor och tvåor. Från fastigheten är det kort gångavstånd till pendeltågsstationen. I närliggande Visättra i Flemingsberg förvaltar HSB ytterligare 166 lägenheter fördelande mellan ettor till fyror.

Adress: Sjödalsvägen 18, Huddinge
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Lundén Hus
I stadsdelen Trångsund förvaltar Lundéns Hus ett flertal hyresrätter i Huddinge. Hyresvärden har tagit fram ansökningsformulär för den som önskar genomföra lägenhetsbyte. Bostadssökande kan hos Lundéns Hus även hitta korttidskontrakt utan någon längre kötid.

Telefon: 08-81 02 80
E-post: info@lunden-hus.se
Hemsida: www.lunden-hus.se


Wallenstam
Privata hyresvärden Wallenstam är en stor och viktigt aktör på hyresmarknaden i Stockholmsområdet och förvaltar 377 lägenheter i Huddinge. Samtliga hyresrätter ligger mitt i Huddinge centrum med kort gångavstånd till Sjödalsparken och Huddinge station.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se