1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Huddinge

Bevaka lediga lägenheter i Huddinge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Huddinge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Huddinge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Sjuksköterska med tre barn söker långvarig bostad - akut
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 13000 kr

Studerande söker bostad till mig och min son.
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Huddinges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Huge Bostäder
Huge är Huddinges största hyresvärd med 8100 lägenheter varav 700 studentbostäder. Huge förvaltar även ett mindre bestånd av ungdomslägenheter som kan ansökas av dig under 25 år. På Huges hemsida hittar du 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Huddinge


Byggvesta
För studenter erbjuder Byggvesta 433 lägenheter. De är belägna på Campus Flemingsberg vilket ger dig ett bra utgångsläge om du ska till KTH eller Södertörns Högskola. Lägenheterna har storlek upp till 80 kvm och passar således bra att dela med studiekamrater.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: nobelus.student@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


HEBA Fastigheter
I Huddinge äger HEBA ett stort antal lägenheter. I Huddinge förvaltas två fastigheter med lägenheter upp till 7 rum och kök. År 2017 färdigställdes bostadsfastigheter i Flemingsberg, dessa har hög standard och 1-4 rum och kök.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


HSB Södertörn
HSB äger 41 hyresrätter i centrala Huddinge fördelade mellan ettor och tvåor. Från fastigheten är det kort gångavstånd till pendeltågsstationen. I närliggande Visättra i Flemingsberg förvaltar HSB ytterligare 166 lägenheter fördelande mellan ettor till fyror.

Adress: Huddinge Stationsväg 5 , Huddinge
Telefon: 08 608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Lundén Hus
I stadsdelen Trångsund förvaltar Lundéns Hus ett flertal hyresrätter i Huddinge. Hyresvärden har tagit fram ansökningsformulär för den som önskar genomföra lägenhetsbyte. Bostadssökande kan hos Lundéns Hus även hitta korttidskontrakt utan någon längre kötid.

Telefon: 08-81 02 80
E-post: info@lunden-hus.se
Hemsida: www.lunden-hus.se


Wallenstam
Privata hyresvärden Wallenstam är en stor och viktigt aktör på hyresmarknaden i Stockholmsområdet och förvaltar 377 lägenheter i Huddinge. Samtliga hyresrätter ligger mitt i Huddinge centrum med kort gångavstånd till Sjödalsparken och Huddinge station.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se