1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Huddinge


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Huddinge. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Huddinge som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Huge Bostäder
Det kommunägda bostadsbolaget Huge förvaltar över 8 000 hyreslägenheter i kommunen. 700 av dem är vikta för stadens studenter. Nu hittas 1 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida som du är välkommen att söka.

Byggvesta
För studenter erbjuder Byggvesta 433 lägenheter. De är belägna på Campus Flemingsberg vilket ger dig ett bra utgångsläge om du ska till KTH eller Södertörns Högskola. Lägenheterna har storlek upp till 80 kvm och passar således bra att dela med studiekamrater.

Telefon: 08-694 07 80
E-post: nobelus.student@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


HEBA Fastigheter
I Huddinge äger HEBA ett stort antal lägenheter. I Huddinge förvaltas två fastigheter med lägenheter upp till 7 rum och kök. År 2017 färdigställdes bostadsfastigheter i Flemingsberg, dessa har hög standard och 1-4 rum och kök.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


HSB Södertörn
150 meter från pendeltågsstation i Huddinge ligger 41 hyreslägenheter som ägs och förvaltas av HSB. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Man har även 161 hyresrätter i Flemingsberg i Visättra, de är i storlek upp till fyror varav några är i etage.

Adress: Huddinge Stationsväg 5 , Huddinge
Telefon: 08 608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Lundén Hus
Lundén Hus hyr ut lägenheter i huvudstadens södra förorter. I Huddinge har man ett bestånd av hyresrätter i stadsdelen Trångsund längs Norströms Väg och Murvägen. En intresseanmälan kan fyllas i direkt på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 08-81 02 80
E-post: info@lunden-hus.se
Hemsida: www.lunden-hus.se


Wallenstam
I Huddinge har Wallenstam 379 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner. De är fördelade mellan fyra adresser, samtliga ligger nära Huddinge centrum och dess utbud samt kommunikationsmöjligheter. Lägenheter kan ansökas direkt på Wallenstams hemsida.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Huddinge utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Huddinge att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Huddinge. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Huddinge?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Huddinge. Hos oss kan du se listor med alla Huddinges hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.