1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hudiksvall

Sök lediga lägenheter i Hudiksvall

I Hudiksvall har du som söker bostad 4 hyresvärdar att välja mellan. Största hyresvärd på orten är det kommunala fastighetsbolaget Hudiksvallsbostäder med 19 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Via oss kan du även ansöka om bostad hos stadens privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Hudiksvallsbostäder
Hudiksvallsbostäder ägs av Hudiksvalls kommun är och ett allmännyttigt bostadsbolag. Hos Hudiksvallsbostäder hittar du bostäder inte enbart i tätorten Hudiksvall utan även i Iggesund och Delsbo. Totalt finns här 4 400 lägenheter och nu söker man 10 nya hyresgäster till lika många lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hudiksvall


Hanebo Fastigheter
Lägenheter från 1 till 6 RoK i centrala Hudiksvall. Som hyregäst har du tillgång till kabel-TV i samtliga lägenheter och det är i regel inga svårigheter att få tillgång till parkeringsplats om du har bil. Hanebo Fastigheter har bostäder på flera adresser i Hudiksvall, bland annat längsmed Storgatan och Kungsgatan.

Besöksadress Lotsgatan 10, Hudiksvall
E-post anders@hanebo.se
Telefon 070-675 84 00
Hemsida www.hanebo.se


Jo-Be Fastigheter
I Iggesund, nära Hudiksvall, har denna hyresvärd flera lägenheter på följande centralt belägna adresser: Centralgatan Ankarvägen, Bruksvägen, Centralgatan, Köpmangatan och Smedväg. Du är välkommen att fylla i och lämna in en ansökan för att få hyra bostad.

Besöksadress Centralgatan 15, Iggesund
E-post goran@jo-be.se
Telefon 0650-21500
Hemsida www.jo-be.se


Trästaden
Som namnet låter antyda hittar du hos Trästaden husliknande lägenheter med träfasader. Lägenheterna ligger i Iggesund, den närmaste småort till Hudiksvall och en bra uppväxtort för barnfamiljer med tillgång till bil.

E-post info@trastaden.se
Telefon 0650-21520
Hemsida www.trastaden.se