1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hudiksvall

Sök lediga lägenheter i Hudiksvall

I Hudiksvall har du som söker bostad 4 hyresvärdar att välja mellan. Största hyresvärd på orten är det kommunala fastighetsbolaget Hudiksvallsbostäder med 16 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Via oss kan du även ansöka om bostad hos stadens privata hyresvärdar.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Visar 3 av 4 | Visa alla

Hudiksvallsbostäder
Hudiksvallsbostäder ägs av Hudiksvalls kommun är och ett allmännyttigt bostadsbolag. Hos Hudiksvallsbostäder hittar du bostäder inte enbart i tätorten Hudiksvall utan även i Iggesund och Delsbo. Totalt finns här 4 400 lägenheter och nu söker man 9 nya hyresgäster till lika många lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Hudiksvall


Hanebo Fastigheter
Lägenheter från 1 till 6 RoK i centrala Hudiksvall. Som hyregäst har du tillgång till kabel-TV i samtliga lägenheter och det är i regel inga svårigheter att få tillgång till parkeringsplats om du har bil. Hanebo Fastigheter har bostäder på flera adresser i Hudiksvall, bland annat längsmed Storgatan och Kungsgatan.

Adress: Lotsgatan 10, Hudiksvall
Telefon: 070-675 84 00
E-post: anders@hanebo.se
Hemsida: www.hanebo.se


Jo-Be Fastigheter
I Iggesund, nära Hudiksvall, har denna hyresvärd flera lägenheter på följande centralt belägna adresser: Centralgatan Ankarvägen, Bruksvägen, Centralgatan, Köpmangatan och Smedväg. Du är välkommen att fylla i och lämna in en ansökan för att få hyra bostad.

Adress: Centralgatan 15, Iggesund
Telefon: 0650-21500
E-post: goran@jo-be.se
Hemsida: www.jo-be.se