1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hudiksvall

Bevaka lediga lägenheter i Hudiksvall

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hudiksvall samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hudiksvall. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hudiksvalls hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 3 av 4 | Visa alla

Hudiksvallsbostäder
Hudiksvallsbostäder ägs av Hudiksvalls kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Hos Hudiksvallsbostäder hittar du bostäder inte enbart i tätorten Hudiksvall utan även i Iggesund och Delsbo. Totalt har hyresvärden 4400 lägenheter.Privata hyresvärdar i Hudiksvall


Hanebo Fastigheter
Lägenheter från 1 till 6 RoK i centrala Hudiksvall. Som hyregäst har du tillgång till kabel-TV i samtliga lägenheter och det är i regel inga svårigheter att få tillgång till parkeringsplats om du har bil. Hanebo Fastigheter har bostäder på flera adresser i Hudiksvall, bland annat längsmed Storgatan och Kungsgatan.

Adress: Lotsgatan 10, Hudiksvall
Telefon: 070-675 84 00
E-post: anders@hanebo.se
Hemsida: www.hanebo.se


Jo-Be Fastigheter
I Iggesund, nära Hudiksvall, har denna hyresvärd flera lägenheter på följande centralt belägna adresser: Centralgatan Ankarvägen, Bruksvägen, Centralgatan, Köpmangatan och Smedväg. Du är välkommen att fylla i och lämna in en ansökan för att få hyra bostad.

Adress: Centralgatan 15, Iggesund
Telefon: 0650-21500
E-post: goran@jo-be.se
Hemsida: www.jo-be.se