1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hudiksvall


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hudiksvall. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hudiksvall som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hudiksvallsbostäder
Bostadsbolag som ägs av Hudiksvalls kommun och förvaltar över 4 000 hyreslägenheter i staden. Har bostäder i Hudiksvall och tio andra orter i kommunen. Just nu finns 23 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida som du kan ansöka om.

Hanebo Fastigheter
Privat hyresvärd vars bestånd består av hyreslägenheter på 1-6 RoK på flertalet adresser i Hudiksvall. Samtliga lägenheter har kabel-TV. Möjligheter till parkeringsplatser finns i närheten av bostäderna för den som önskar.

Adress: Lotsgatan 10, Hudiksvall
Telefon: 070-675 84 00
E-post: anders@hanebo.se
Hemsida: www.hanebo.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Hudiksvall utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hudiksvall att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hudiksvall. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hudiksvall?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hudiksvall. Hos oss kan du se listor med alla Hudiksvalls hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.