Lediga lägenheter HudiksvallsbostäderHudiksvalls kommun äger det allmänna bostadsbolaget Hudiksvallsbostäder. Ett av hyresvärdens mål är att erbjuda ett varierande utbud av hyresbostäder. Utöver bostäder i Hudiksvall förvaltas bostäder i följande orter i kommunen: Hög, Iggesund, Njutånger, Enånger, Forsa, Näsviken, Norrbo, Delsbo, Friggesund och Ängebo.

Som största stad i kommunen finns även det största beståndet i Hudiksvall. Lägenheterna i Hudiksvall återfinns i Centrala stan, Öster, Väster, Norr och Söder. Vanliga hyresrätter utgör majoriteten av beståndet, men det erbjuds även studentboende, ungdomslägenheter och seniorboenden. Hyreslägenheterna är i storlek från 1 till 6 rum och kök.

Om du önskar bli hyresgäst hos Hudiksvallsbostäder behöver du registrera dig och göra en allmän intresseanmälan med dina krav och önskemål på boendet. Minst var sjätte månad behöver du logga in och uppdatera din intresseanmälan för att inte förlora din plats i bostadskön. Just nu söker Hudiksvallsbostäder nya hyresgäster till 6 lediga lägenheter.

Kontakta Hudiksvallsbostäder
Adress: Stationsgatan 3B, Hudiksvall
Telefon: 0650-354 00
E-post: info@hudiksvallsbostader.se
Hemsida: www.hudiksvallsbostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hudiksvallsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hudiksvallsbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Hudiksvall