1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hyltebruk

Bevaka lediga lägenheter i Hyltebruk

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Hyltebruk samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Hyltebruk. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Hyltebruks hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hyltebostäder
Det allmännyttiga bostadsbolaget Hyltebostäder har runt 530 lägenheter i kommunen, flest i Hyltebruk. Bostäder finns även i Rydöbruk, Torup, Landeryd och Unnaryd. I beståndet finns lägenheter upp till 5 rum och kök.Privata hyresvärdar i Hyltebruk


Bofast
Bofast är en privat hyresvärd med lägenheter i Hyltebruk. Beståndet på orten består av marklägenheter och tvåvåningshus. Totalt har Bofast 131 hyresrätter här, fördelade mellan 1 och 6 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla ditt intresse för vakanser.

Adress: Bruksgatan 2, Hyltebruk
Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Bra Bostad
I Hyltebruk har Bra Bostad ett bestånd av hyresrätter. Här kan du välja att bo i flerfamiljshus eller parhus. Bra Bostad förvaltar i Hyltebruk 330 lägenheter. Intresseanmälan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@brabostad.com
Hemsida: www.brabostad.com


Jana Fastigheter
Jana Fastigheter har ett mindre bestånd av bostäder i Hyltebruk. På Björkgatan hittar du hyresvärdens 10 lägenheter fördelat enligt följande: 8 st treor, 1 tvåa och 1 etta. Fastigheten ger dig ett bra utgångsläge på orten.

Telefon: 035-12 91 00
E-post: info@jana-fastigheter.se
Hemsida: www.jana-fastigheter.se