1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Hyltebruk

Sök lediga lägenheter i Hyltebruk

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Hyltebruk. Du kan fritt söka bland de 1 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Hyltebruk.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Hyltebostäder
Det allmännyttiga bostadsbolaget Hyltebostäder har runt 530 lägenheter i kommunen, flest i Hyltebruk. Bostäder finns även i Rydöbruk, Torup, Landeryd och Unnaryd. I beståndet finns lägenheter upp till 5 rum och kök.Privata hyresvärdar i Hyltebruk


Bofast
Bofast är en privat hyresvärd med lägenheter i Hyltebruk. Beståndet på orten består av marklägenheter och tvåvåningshus. Totalt har Bofast 131 hyresrätter här, fördelade mellan 1 och 6 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla ditt intresse för vakanser.

Adress: Bruksgatan 2, Hyltebruk
Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Bra Bostad
I Hyltebruk har Bra Bostad ett bestånd av hyresrätter. Här kan du välja att bo i flerfamiljshus eller parhus. Bra Bostad förvaltar i Hyltebruk 330 lägenheter. Intresseanmälan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@brabostad.com
Hemsida: www.brabostad.com


Jana Fastigheter
Jana Fastigheter har ett mindre bestånd av bostäder i Hyltebruk. På Björkgatan hittar du hyresvärdens 10 lägenheter fördelat enligt följande: 8 st treor, 1 tvåa och 1 etta. Fastigheten ger dig ett bra utgångsläge på orten.

Telefon: 035-12 91 00
E-post: info@jana-fastigheter.se
Hemsida: www.jana-fastigheter.se